Šta je novo?

MaxCoin [MAX] (SHA-3)

Ovo cudo ode toliko dole da sam se pogubio u svim tim nulama. Jedino ako se sell order toliko proredi da mogu da krenu zestoko i naprave ogroman skok u startu, pa da sa te pozicije nastave dalje.

Ode da pravi drustvo odabranoj ekipi luzera - WC, Q2C, BLU..

kapiram da ako ovako nastavi nece biti isplativ ni za kopanje uskoro(uz menjanje u BTC) :(

Dok ne legne potpuno ništa, dok god ovako diže glavu znači da nije još mrtav

400 000 dumpovano u periodu od sat vremena, više se ne zezaju sa onom sićom od 50ak hiljada :D

Mozda neko sam sebi prodaje, da bi podstakao druge da prodaju jeftino. Ako se ponovi WDC scenario bice ludo. Ne verujem da je slucajno kretanje MAX-a isto kao kretanje WDC-a prosle godine. I jedan i drugi su u najvecoj meri MCXnow novcici, a MAX je vrlo brzo po izlasku dodat. Ima tu nesto...

Ima tu necega. Pogotovu ne treba nasedati na te prodaje kad je ovako niska cena. Realno, ako ste do sada cekali i izgubili 4-5x u vrednosti onda cekajte i dalje umesto da ih prodate za sicu. Neko ce uvek pucati na to da ce ljudi polako gubiti veru i uzimace te vase jeftine novcice. Cista psihologija. Zato sam oduvek pricao da je strpljenje najbitnije kada radite s kriptovalutama. Znam da meseci jako sporo prolaze a cena klizi konstantno na dole ali evo vam moj primer. Ja sam proslog juna napravio plan i drzim ga se i meni je godina proletela kao nista sa nula briga ;)

Ako bi Keiser napustio novčić bio bi destilisana ******, a ne liči mi na budalu. Evo, neka ga sa devovima da meni na godinu dana, on neka povremeno tvituje i prospe poneku afirmativnu fekaliju o maxcoinu u svojoj emisiji, a investitori neka budu moja briga... :) Nego, sumnjam da je lik glup i da ne zna šta radi. Da ovaj bunar izgleda gadno, stvarno izgleda, ali ko zna zašto je to dozvolio i šta se iza brda valja. Prosto ne mogu da verujem da bi neko pri zdravoj pameti odustao od ozbiljnog izvora zarade. Pa samo na "tvit= kurs x2" formuli može da zarađuje ko zna još koliko...

Zaradjivao je dok je prolazilo, zadnja 2 ,3 puta se lik ispalio i odustao...

Ih, al se pretrgao... Gde su prevaranti u studiu, kamioni, avioni na tviteru, botovi sa bajkama na forumima, to ga sve ionako ne bi koštalo ništa. On kao da hoće coin iz nekog razloga da sroza.

sroza ga lepo, kupi tonu za dzabaka, udari hardfork da smanji nagradu po bloku i polako pocne da pumpa i fekalise sa tvitovima

Mozda neko sam sebi prodaje, da bi podstakao druge da prodaju jeftino. Ako se ponovi WDC scenario bice ludo. Ne verujem da je slucajno kretanje MAX-a isto kao kretanje WDC-a prosle godine. I jedan i drugi su u najvecoj meri MCXnow novcici, a MAX je vrlo brzo po izlasku dodat. Ima tu nesto...

da samo sto je taj period bio za sve novcice deflacija.. bilo koji novcic sa 20 karitca ti je u proseku davao oko 150dolara na dan (odprilike) a sada svi novcici sa scrypta daju oko 15dolara na dan.. tako da kad to nesto krene gore ide dosta coina gore...

i nije isto napumpati neki clot coin ili recimo doge coin ili MAX coin

volume na nekim coinima sa 10 BTCa podignes 1600% i onda juuu kako ja to nisam kopao

jer i meni je cudno kako sa dumpom od 400k MAXa nije pomeren sa linije 000058 a buy suport u tom trenutku nije bio ni 12BTCa

Poslednja izmena:
mozda ali samo mozda ga treba kupiti malo za ne daj boze ;)

sad je troica po pola miliona

ima neko u zadnje vreme da je belezio listu bogatasha?

Poslednja izmena:
download (1)hg.jpg

Pravo vreme da se uleti u MAX!

ja sam uzeo za 0.5BTCa po 00006

madaaaaaa, sve mi je to tako sumljivo

sroza ga lepo, kupi tonu za dzabaka, udari hardfork da smanji nagradu po bloku i polako pocne da pumpa i fekalise sa tvitovima

Ovde nema pravila, jer se okolnosti menjaju iz dana u dan, ali taj scenario bi svakako pobedio na takmičenju iz logičkog razmišljanja na zadatu temu!

hmm, zanimljivo, chrome nije hteo da mi da, da skinem wallet sa maxcoin sajta, prijavljuje kao malware, mora sam u opcijama za browser da iskljucim Enable phishing and malware protection

btw jel moze neko da mi napise podesavanja za 280x, i na kolko da stavim gpu i mem, trenutno su na 1070 i 1500, a napon je na 1081

Poslednja izmena:
Ne znam koje su ti karte i koje klokove trpe, ali memoriju možeš da spustiš i na 800

setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100

timeout 3

cgminer.exe --keccak --no-submit-stale -o stratum+tcp://maxpool.1gh.com:17333 -u tvoja wallet adresa -p x -I 9

Ako si rešio da napraviš štek, bolje ti je da kopaš neki cryptonight, pa da posle kupiš neku količinu max-a. Jeftin je, a manje ćeš struje potrošiti.

Po meni max ima šanse samo ako bi prešao u pos. U suprotnom niko nije lud da svaki dan ulaže brdo para u jedan od milion šit coina. Što se mene tiče kockanje na berzi može da bude isplativo samo sa pos valutama, sa pow je rizik prevelik... Pa i za btc je teško održati vrednost a kamoli neki beskorisni clon...

FlySukhoi, kopam sa ovom jednom kartom iz rubrike Moja masina <

sta je to cryptonight? novi algoritam, monero se kopa sa njim, jel tako?
znaci manje struje trosi cak i od max i dark coin-a?

zar to nije samo cpu rudarenje, moze i gpu? msm citao sam temu monero, vidim da se sad kopa i sa gpu...

pa mogu njega da kopam ako tako predlazete, nemam nameru da prodajem, vec cuvam i evenutalno menjam za ltc kasnije...

nesto sam bio u fazonu da sad kopam max, posto vidim da je profitabilniji od darka, a pretpostavljam i od monera? pa da odma menjam za ltc...

ne znam sta da radim, nisam pametan...

najradije bi pustio jedan mesec max, pa jedan mesec dark i na kraju jedan mesec monero, od svega pomalo... ali verovatno cu na kraju sve menjati za ltc...

ma ovo je sve ostislo u .... i razmisljam da pogasim masine jer trenutno ni za struju ne zaradjuju ...

ja ne znam odakle vama ideja da kupujete max, pa to ***** ide na nulu lagano ali sigurno.. dnevni obim trgovine je redovno ispod 10 btca, pokusali su par puta da naprave vestacki pump sa onih 50 btca koje stalno neko ubacuje u igru, ali to napravi tako smesnu varijaciju da nije ni vredna pomena.
cuvajte svoj kes i ulozite ga u nesto sto mozda i ima perspektivu

Nazad
Vrh Dno