Šta je novo?

MaxCoin [MAX] (SHA-3)

Haha! Moguće. :D
Elem, START se trguje na mcxNOW, išao za 0,01-2-3 itd. pa je neki srećnik izgleda i za 1 BTC, trenutno je na 0,005... coa se obogatio, čestitam matori! :)

Ako se pojacaju buy orderi verovatno ide u salon da pazari nov auto.

Neka hvala bogu.

Ja sam bio ubedjen da ce biti ovako nesto, tj astronomska cena odmah u startu (kao i maxcoin), i hteo da nakupim ~10k, ali *** nisam imao vremena ovih dana i propustio voz. :)

Sad da sam na Coinom mestu, probao bih odmah deo jer je ova cena od 0.0045 itekako dobra. A buduci da ga svrstavam u isti kos sa maxcoinom, rekao bih da je racionalan potez.

*** bukvalno par sekundi me delilo od prodaje po 0.003, dok sam stigao da kliknem ode na 0.001 :)
izgleda da je još nekom legao depozit kad i meni :D

Nece odmah bunar.

Praticu ga danas i sutra jer je vrlo moguce da bude isti ili slican scenario kao i max. Dump na 100k pa pump na 700-800k.

Provalite da nema coe, ne bi me cudilo da je covek vec na putu ka nekoj egzoticnoj destinaciji :)

au ****m ti sveee..jutros branio maturski,nisam bio pri kompu i sad ulazim ono cena .0015...razmisljam sad sta propustih,mogao sam opusteno 20 btc-a da uzmem..dal prodavati ili cekati bolju cenu,sta vi mislite?

au ****m ti sveee..jutros branio maturski,nisam bio pri kompu i sad ulazim ono cena .0015...razmisljam sad sta propustih,mogao sam opusteno 20 btc-a da uzmem..dal prodavati ili cekati bolju cenu,sta vi mislite?

Ma sta ima tu da se misli. Valjaj to za 15 btc-a ili koliko vec, sve, i zaboravi. Za par sati ili dana kopanja...ne treba biti lood...

Ni u jednom trenutku nisi imao tolike buy ordere da bi sve to prodao za tu cifru.

Ni u jednom trenutku nisi imao tolike buy ordere da bi sve to prodao za tu cifru.
da,sad bas gledam...mogao sam max 1000 komada da prodam izmedju 002-004 i da uzmem finu cifru...sad slaba vajda..prodacu deo,a ostatak cu videti,nadam se da ce se ponoviti maxcoin pump...

Neće još bunar skoro sam siguran u to. Ono u šta nisam je da li će se ponoviti scenario sa MAX, taj pump do 7-800 K... Jer to očekujemo, a Max uvek ima novu ideju. Te je pitanje, da li da ulećemo i na koliko?

Ova "katatono pomamljena masa" sa četa kaže da je START za longterm predviđen na 10$ - po meni, ne verujem Kaiseru. Sa druge strane ono što se slažem jeste da je opet napravio neočekivano - napraviše scrypt na početku leta! Koji potez! Jednostavan i genijalan: a) baš kada ASIC treba da uzleti, sad sve zavisi od toga da li će ih navući na coin i možda dugoročno nešto i bude onda od neke bitnije vrednosti b) niko neće da ga grafulja, jer neće da prži karte, a svi bi da makar nešto imaju, jer se od Maxa očekuje uvek neka lova i tako je narod stisnut da ga pazari, diže cenu - rano je još za sve da bi se videlo išta jasno.

U svakom slučaju Max je bruka dobar psiholog!

Brine me jedino malo pad MAX, da ne izađe iz njega suviše njih... Za sad je OK.

Poslednja izmena:
pa prodaj bar 2/3...a ako hoces kockaj se sa 20-30% od iskopanog iznosa:D onako moj konzervativni stav:)

I sell orderi su tanki, lagano ovo moze da se zestoko napumpa.

Ljudi, doći će omnik. :D

Ne treba vam Omnik kad imate mene. Istovarajte to sto imate i bezanija, nemojte da ste prokleti. Max je opasan manipulator i ovo je sjajno odradio uz nadu da ce se navuci ljudi kao na doge. Sad ce ici polako na dole najverovatnije. A onda cim vidite Max-ovu izjavu kupujte i prodajte posle 3h :d

ispraznila mu se puska vise
zadnji put nije skocilo ni 10% mislim
dogadjaj 8 jun ... nesto ...

izvinjavam se
nisam ni primetio svecu kratkotrajnu
zanjih puta sve su slabiji trzaji,prvi put je drzo 3/4 dana paznju
gadan kontantan pad

Otvorite novu temu za taj novu scam coin... ako želite. Ovde se priča o drugom scam-u - maxcoin :).

pozzz drugari...nisam hteo al eto moram da se javim...ne znam da li primecujete ili ne al evo jedne cinjenice....pratim max-a vec duze vreme i sta se desava verujte da prati svo ovo vreme cenu btc-a u dolaru..ako cena btc-a padne ima skoci ili obrnuto....vec duze vreme prati cenu dolara...tako da mislim da ne treba da bude zabune..lupam vrednost cene l primera radi..10$ je 10$..da i to bilo 10 maxa ili 1000 svejedno je

sigurno nisi mogao toliku cifru utopiti

mali ASIC od 5 MH za 11 sati rada iskopao 82coina i zaradio 0.5BTCa..... al se jedino ZENA obradovala ;))... citiram "jeeeee imam opet da trosim na sportdirectuuuu jeee"... ZENE su cudo

Untitled.png

@Coa Najbolje sam prelomi. Preispitaj vredi li rizika. Ovde se fino "počašćen", pa da ne bude ono "Ko hoće veće, izgubi iz vreće". Mnogo je lakše i opuštenije čekati neko buduće bogatstvo sa nekoliko hiljada somića evra keša u džepu, koliko da se progura leto :). Ko zna kad sledi druga prilika. Već si u jednoj kocki sa maxcoinom, mislim da je ova suvišna. Mada je ovo samo moje skromno mišljenje, odnosno, ja bih tako postupio. Osim ako ti je možda tata neki tajkun, pa te baš briga... U suprotnom polako postaješ kockar.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno