Šta je novo?

MaxCoin [MAX] (SHA-3)

Pa dobro, ko je pobedio? :)

karanovic cini mi se :)

edit: ustvari ja? da kazemo da je pre par sati cena bila 0.0001225 (bila je manja) onda mu dodje da je razlika izmedju moje pretpostavke i cene 0.000029 a izmedju njegove 0.0000625
sobzirom da je celog osmog juna cena bila i manja od 1225 to znaci da sam ja jos blizi, sto znaci da sam ja valjda pobedio? :D

Poslednja izmena:
Našao sam Maxa na Twitteru, o kakvom novčiću on priča? Šta se događa?
"Osmi dođe, ali pump nikada!"

0.00012 Inače, ako se ništa ne izdešava 08. juna, a čini mi se da neće biti ništa, kao i obično, strmeknuće se još dole i to ozbiljno. Kajzer i ekipa uglavnom buvama i tvitovima održavaju novčić u životu i ne ulažu ništa u njega. Problem je što ljudi oguglaju na buve. Sumnjam da će od njega odustati, ali pustiće ga da mrljavi i tiho tone uz poneki tvit. Samo se nadam da ih neće sve pohapsiti zbog koječega dok ne dođe na njega red za pump i da ga u međuvremenu neće još mnogo izjesti inflacija. Već je dobro nagrižen. Poređenje sa q2c ne bih komentarisao.

Pa ni moja prognoza nije bila loša... :D

Ako još traje ona akcija pošaljite ih tamo, ako ne, onda kad bude prva sledeća... Nego, ne kapiram ovu ekipu koja se još prima na Kaiserove tvitove! To mu je na kratko skinulo onu nulu, međutim, dok mu god to pali on ni cvonjka neće uložiti u maxcoin. Očito da mu se tako još neko vreme može,ali sa stanovišta poverenja zajednice u novčić to prženje baš i nije bueno.

Fly ostavi adresu da ti posaljemo novcice, dobro si ga ubo nema sta. :D

:) Ako još traje ona humanitarna akcija pošaljite novčiće tamo, ako ne, onda kad bude prva sledeća...

Ma nekom se dig'o pa pokazuje dildo. Mozda je hteo da *****ava onog ko je postavio prodaju 50k maxa na 0.000131. Ali nije mu uspelo izgleda

Pitao sam već, ali aj opet. Šta se događa? Neki novčić i neka čuda su u pripremi, a ne mogu da nađem ne neki nego nikakav izvor. Danas sam na mcx chat-u video prepiske koje to potvrđuju, pominje se neki 23. jun... Ima neko neki info? Link?

ne zna se jos tacno, opet Kajzer muti nesto. Za veceras je najavio da ce da se pojavi na nekoj televiziji, da najavi taj novi novcic valjda, ali na kraju ga nije ni bilo. Mada verovatno je da se radi o ovome https://startcoin.org/.
i to bi navodno trebalo da ima neke veze sa maxcoinom, bem li ga kakve. a evo i njegovog tvita od juce. gluposti

Max Keiser @maxkeiser · Jun 8
Looking forward to launch of our new crypto tomorrow: all registrants of StartJOIN get some: #maxcoin will get lift

LOL, sta treba da lajkujemo na fejsu da dobijamo novcice? Na kraju mi majneri ispadosmo kuga :d

Da. To sam i ja našao. Koliko sam shvatio uz taj tvit i ono sa chata nekako će ih povezati, MAX i taj novčić. No, iza tog novog novčića kanda stoji onaj lik - investitor. Čućemo valjda...

"...whereby the distribution and value of the coin isn’t just controlled by the miners, but the community.
Respect the f*cking miners! :rtfm:

Sve znam... Ništa ne kontam, a niti mi se sviđa... Jedino što znam da je nov koncept pa možda procveta.

u jeb ovo vise toliko ima sitkoina da ne zna covek sta vise da kopa

Ma jok. Opet neka mamipara, nista drugo ne ocekujem. Ocekujem da se ne majnuje nego da ga kupujes ili zaradjujes necim sto u startu kod mene stvara averziju. Ajd videcemo ali ja u najavi ovo preskacem.

da se ne zahebemokao sa maxom kad je izasao, nista ne radi svi besni posle svi ga jasu

[YOUTUBE]PzHOahqn2BA[/YOUTUBE]

:D

A mozda je samo 100% POS kao i na desetine novcica koji su izasli u poslednje vreme.

:p bio na bct forumu da vidim stanje i pun Q sitkoina, mnogo se rasipa kesh na njih

Kako je krenulo Saj, nećemo mi kopati nego će nam kopati - dupe, naravno... I to hardcore!

Nešto mi je jako tiho na mcx, a snage da se digne cena nema, pratim MAX već dva dana... Razmišljam se da napustim brod. Nisko mi je ovo ispod 10k za one kao "novine" što su najavljene. Razmišljam da bi makar trebao da drži glavu iznad, a sa chata vidim da su mnogi već o tome razmišljali... Nisam pametan, što bi rekli.

Kako je krenulo Saj, nećemo mi kopati nego će nam kopati - dupe, naravno... I to hardcore!

Nešto mi je jako tiho na mcx, a snage da se digne cena nema, pratim MAX već dva dana... Razmišljam se da napustim brod. Nisko mi je ovo ispod 10k za one kao "novine" što su najavljene. Razmišljam da bi makar trebao da drži glavu iznad, a sa chata vidim da su mnogi već o tome razmišljali... Nisam pametan, što bi rekli.
Ne odustaj ni pod razno. Bice skoka sigurno, ako dosad nismo odustali, necemo ni sad. Cepamo do kraja. Meni ovo sve deluje vestacki, njima kad se cefne rade sa cenom sta hoce. Samo polako i bez panike. :)

Meni to izgleda kao kad bi po sadašnjoj ceni menjao LTC za BTC a da nisi hteo na 0,03...ako ti nije hitno....zna se, pukovnik ili pokojnik :smoke:

Aj, kad kažeš... Malo si me obodrio.
Jeste veštački sigurno. Samo me plaši atmosfera među holderima, valjda su je preneli na mene - ne valja čitati chat. :D

Nazad
Vrh Dno