Šta je novo?

MaxCoin [MAX] (SHA-3)

Obavezno svi na dwarf. Ja nedavno prešao kada ga je coa čini mi se pomenuo i daje svaki dan isto, a reject je 3 puta manji ko što rekoše. To me nateralo lenjog da promenim .bat jer je reject u poslednje vreme baš bio visok...

kopam na dwarfu dok je imao 3 coina
nzm ali od pocetka su bili korektni, makar za koliko ja znam
PS: sta moze da se ucini da ljudi sjasu sa 1gh?

Jedna od opcija je da povećaju fee ali to obično ne pomaže, i sa 3% su najskuplji pa džabe.
Druga opcija je da se kontaktiraju vlasnici farmi (sa velikim hashom) i zamole da pređu na druge poolove ili rašire hash, to je u ovom slučaju gotovo nemoguće jer je pool anonimus tj. ne postoji registracija.
Jednostavno maxcoin nema pravi community jer ovo traje već mesecima i očigledno da narod bole uvo sta će sa coinom biti.

Ne valja kada jedan pool drzi 51+ posto mreze, ne razumem se u to sta i kako samo znam da ne valja. Vlasnik tog pula je *****cina neka zeljna para, em sto mu je fee 3%, em sto krade kao lud, a rejected secam se stalno bio ~1.5%...verovatno on dnevno dumpuje..dwarf radi ko sat, jeste da kopam rekreativno sa jednom 270x ali daje tacno po kalkulatoru, fee 1%, rejected 0.5% stvarno su odlicni...svi koji kopaju na 1gh trebalo bi da se prebace na dwarf ili ovaj rocketpool.

Uh što ga ocrni tako, nije baš...
Prvo fee mu je visok upravo zbog procenta mreže koji drži, progresivno raste, molili su odavno ljude da sjašu...
Ne bih rekao da krade, daje po calcu kao i dwarf. A reject je visok opet zbog opterećenja. U principu na ovo što je omnik nabrajao može da se doda povećanje feea ali neko drastično tipa 10%, pa ko voli nek izvoli. Oni su probali tako nešto ali sa sićom 3%, i kao takav je davao najviše ranije pa su ljudi i dalje kopali tamo, ovaj dwarf sad super radi koliko videh na kratko i ok je alternativa.

bez obzira koliko ko kudio ovaj max on je vec duze vreme i to stabilno jedna od najisplativijih valuta za kopanje....

Muuuuuuuuuuuuuu

Koji? Misliš da će MAX da prsne? Nije nemoguće...
Ja iskreno kontam da će biti tog pumpa koji svi pa i ja očekujete. Ali da li ćete izvući onaj BTC po kom ste ga kupovali... To ne verujem. Do 100k satošija, ako dođe. Biće dobro...

Koji? Misliš da će MAX da prsne? Nije nemoguće...
Ja iskreno kontam da će biti tog pumpa koji svi pa i ja očekujete. Ali da li ćete izvući onaj BTC po kom ste ga kupovali... To ne verujem. Do 100k satošija, ako dođe. Biće dobro...

100000 satosija???
Ja bi bio presrecan...

Da, da. Ali kažem, to je baš optimistično... Znam da su ljudi pazarili i za više u onom dugom padu sa peaka kada je bio preko 2$ do 3, ako se sećam dobro...

No što kažu angli "time will tell". :D

Poslednja izmena:
Sta uopste odrzava njega u vrhu isplativosti i time ga stalno vuce na dole? Sigurno ima dosta onih sto ga kopaju zbog neke buduce cene, sto bi trebalo da mu poveca diff i umanji isplativost, ali nesto to bas i ne ide.

Sta uopste odrzava njega u vrhu isplativosti i time ga stalno vuce na dole? Sigurno ima dosta onih sto ga kopaju zbog neke buduce cene, sto bi trebalo da mu poveca diff i umanji isplativost, ali nesto to bas i ne ide.
Pa mali broj kopaca, da ih je vise a ova cena ne bi bio isplativ.
I ta isplativost me najvise i nervira, jer dok je god isplativ nece cena ici gore, samo ce padati.
Ljudi nesto i ne veruju vise u novcic, mi ostali se nadamo.
Ja odavno ne verujem u nesto dobro, ali se nadam i ne bih izasao sad pa da sutra mozda bude nesto i da sebi nogu odgrizem.

Sell ordere sam postavio pa kud pukne, samo jos kad bih mogao da ne gledam u grafike svaki dan, onda bih bio bas miran

Ja sam već rekao sve što mislim o ovoj valuti. Naravno da je sve podložno promenama, ali za sada nemam razloga da menjam to mišljenje. U predviđanju polazim od toga kako bih ja postupio da sam na mestu onih koji imaju najviše uticaja na nešto, u ovom slučaju na maxcoin. Sigurno je da može puno toga da se izdešava u međuvremenu što bi poremetilo ta predviđanja. Od nesuglasica u vezi sa taktikom, preko finansijskih razmirica među Kajzerom i partnerima, do nekih stvari koje nam ne mogu ni na pamet pasti. Situacije na tžištu se takođe menja iz dana u dan. Dakle, ništa ovde nije 100% izvesno, kao što nije izvesno ni sa jednom valutom i toga smo svi svesni. Međutim, potpuno je legitimno da ljudi izaberu jedan kurs i nadaju se da će se ta prognoza jednom pokazati kao tačna, čime bi dobro zaradili. Ne razumem čemu toliko pljuvanje... Šta je rđavo u tome što ljudi čuvaju štek maxcoina, ili kopaju i prodaju na dnevnom nivou? Je'l treba sad da ga prodamo i kupimo DRK da bi neko bio srećan? Niko, koliko se god pametan pravio, ne može sa sigurnošću da zna koja će valuta eksplodirati. Može samo da nagađa, pa posle da prosipa mudrost ako slučajno pogodi. Štekovi novčića su "tiketi", "loto listići" i ako ih nema ne može se ni učestvovati u izvlačenju. Što ih je više, veće su i šanse. Moj max tiket je u svom sefu, a pljuvačima bih toplo savetovao da energiju usmere na nabavku što više takvih "tiketa".

da li je moguce da ima onih koji iako je isplativost dobra ne zele da ga kopaju i prodaju na dnevnom nivou samo zato sto ima veze sa Kaiserom? imam takav neki utisak :D

Max Keiser
.@SalfordMP BTC and #maxcoin are cheap at these prices. Maxcoin is an easy double from current price. #HappyMaxCoins
3:20pm - 5 Jun 14

Max Keiser
.@SalfordMP BTC and #maxcoin are cheap at these prices. Maxcoin is an easy double from current price. #HappyMaxCoins
3:20pm - 5 Jun 14

kako je pametan momak :D
videcemo da li uopste neko vise i prati njegov twitter....
PS: max jeste jeftin to da, ali btc? nikako, pa skoro je bio duplo manje, mnogo lupa taj kajzer

Poslednja izmena:
Stara fora, videćemo dokle će ovaj put upaliti...

Priprema podlogu za 8. jun...samo ima problem sto mi necemo easy double...mi hocemo puta 10 cenu od ove. :D

Vala baš... Bez desetke ništa. :D

Živo me interesuje dokle će doći. Em da prodam svoje pa uzmem po nižoj ceni posle, em da vidim koliko mu je uticaj opao. Svaki put sve manji skokovi su bili na njegove reči.

10 puta?
ovo bez dolar po komadu ne sme da se proda, mnogo su vas razmazili :D

Sto se mene tice neka skoci taman toliko da povratim svoj btc a onda neka se nosi i on i ovaj novcic.

Nazad
Vrh Dno