Šta je novo?

MaxCoin [MAX] (SHA-3)

Ne može da se poredi sa drk-om. Pa početkom marta maxcoin je bio 0.006

Kako nisi , a drk sa 270 na 98 ? :D

Nego , malo sam stelovao grafe za ovaj novcic

280x 1200/1600 1.2v baca 400mhs, i trosi 4.8A
na 1000/1600 1v baca 340mhs i trosi 3.1A

290, 1000/1250 -31mv baca 420 mhsa i trosi 4A, izmedju -44 i -31 nisam izmerio nikakvu razliku ,(mozda 0.1A) u potrosnji . x11 sa istim setovanjima 3.1A

Kako meriš te ampere? Nemoj mi reći gpuz. Karta sigurno ne vuče 3 4 5 ampera jer je to 50ak vati na 12v.

Kako meriš te ampere? Nemoj mi reći gpuz. Karta sigurno ne vuče 3 4 5 ampera jer je to 50ak vati na 12v.

Izvinjavam se :) Merenja su za 4 karate :) Ampermetrom. Nego jos uvek isprobavam setovanja za 290, moze to da se obori jos , koliko vidim powerlimit ima presudan faktor.

Za sad 290x4 1020/1250 -50mv -30PL baca 400 mhs i trosi 3.6A

Poslednja izmena:
Izvinjavam se :) Merenja su za 4 karate :) Ampermetrom. Nego jos uvek isprobavam setovanja za 290, moze to da se obori jos , koliko vidim powerlimit ima presudan faktor.

Za sad 290x4 1020/1250 -50mv -30PL baca 400 mhs i trosi 3.6A

Za test stabilnosti je potrebno vreme.

wtf. 350 komada u sellu ga drzi do 10674 i niko nece da kupi, ovo nije prava cena tj nije stabilna nikako, nema sell ordera koji je drze

Mislim da ce pump biti u oktobru...

Hahahaa kakva faca ovaj Kajzer!!! Najavio nam "stabilizaciju", a dobili smo još jedan krompir. Laže, maže i niko mu ništa ne može. Kao da živi u Srbiji. Čudi me da ovu nulu nismo ranije dobili, mada ne bi valjalo da još značajnije pada.

Ovo je smesno. Buy orderi u proseku vrede 0.0001 btc , dnevni promet 5 btc hahah

E stvarno vece smece od koina nisam video, moze da se po promasenosti i beznadju meri samo sa crkotinom od qubita, s tom razlikom sto u qubit niko zivi ni ne veruje da ce imati ikada i promil rasta, a max jos ima nekolicinu sledbenika koji su jos u onoj fazi "poricanja".

Stavio bih smajli reda radi ali previse tuzno je ovo gledati i sa strane, a kamoli s pozicije nekog ko ovo bag holderuje :(

Mozda da se kladimo da ce pored ovog krompira dobiti jos jedan? (Neki smajli, ne znam koji)

Mozda da se kladimo da ce pored ovog krompira dobiti jos jedan? (Neki smajli, ne znam koji)
Mogli bi da bacimo neku kladionicu. 8. juna je Kajzer najavio taj stabilisation fund, pa eto da prognoziramo cenu za 8. jun u 19h...pobedniku svako ko bude ucestvovao salje simbolicno 10 maksonja.
Evo ja cu prvi:
.0002

Vazi, ali ako ce biti onaj sajt tj lista da se zna ko se sve kladi.
ja mislim da ce osmog juna biti: 0.0000935

0.00012 Inače, ako se ništa ne izdešava 08. juna, a čini mi se da neće biti ništa, kao i obično, strmeknuće se još dole i to ozbiljno. Kajzer i ekipa uglavnom buvama i tvitovima održavaju novčić u životu i ne ulažu ništa u njega. Problem je što ljudi oguglaju na buve. Sumnjam da će od njega odustati, ali pustiće ga da mrljavi i tiho tone uz poneki tvit. Samo se nadam da ih neće sve pohapsiti zbog koječega dok ne dođe na njega red za pump i da ga u međuvremenu neće još mnogo izjesti inflacija. Već je dobro nagrižen. Poređenje sa q2c ne bih komentarisao.

Makar neke dobre vesti... 1ghs pool pada i sad nosi ispod 60% mreže. Ako stvarno verujete u ovaj shitcoin, pređite na druge pool-ove jer niko normalan neće investirati u coin koji od početka ima ovakav fail.
http://rocketpool.co.uk i dwarf su odlični pool-ovi.

Cek ne kontam sta , sto pada 1ghs ? Sto bi menjali ,sta ne valja ?

Cek ne kontam sta , sto pada 1ghs ? Sto bi menjali ,sta ne valja ?
Ne valja kada jedan pool drzi 51+ posto mreze, ne razumem se u to sta i kako samo znam da ne valja. Vlasnik tog pula je *****cina neka zeljna para, em sto mu je fee 3%, em sto krade kao lud, a rejected secam se stalno bio ~1.5%...verovatno on dnevno dumpuje..dwarf radi ko sat, jeste da kopam rekreativno sa jednom 270x ali daje tacno po kalkulatoru, fee 1%, rejected 0.5% stvarno su odlicni...svi koji kopaju na 1gh trebalo bi da se prebace na dwarf ili ovaj rocketpool.

Poslednja izmena:
aha da ok znam to za preko 51 posto da mogu da forkuju novcic valjda , nego koliko je drzao mreze ako sada kaze covek pada na ispod 60 posto !?

Nazad
Vrh Dno