Šta je novo?

MaxCoin [MAX] (SHA-3)

Bila bi fora da usred emisije klikće i čisti redom sell ordere :D

On ce se zadnji smejati, tj vec se smeje :D

Od svih iskopanih MAX-ova samo na ime 3% fee na poolu ima cca. 250.000 coina (60.000$), zatim berza MCXnow da i ne govorimo koliko je tu uzeo. Dosta je samo da kaze eeee ide ovo gore i op, 20% zarade jer naravno pre toga kupi po lupam 0,0003, a onda proda po 0,00036. Stvarno faca nema sta, a to na MCXnow je do sada bar 10x odradio sa skokom cene od 20 ili vise %. SVaki put je mogao par hiljada $ da inkasira. Od svega ovoga on ima do sada minimum 100.000$. ;)

Poslednja izmena:
I na doge su smanjivali nagradu, al danas je cena manja nego pre toga pa bi se zamislio dobro pre nego čekao neku dupliranu cenu....

Doge je usijana skripta, a i nema ovog ludaka iza sebe. Nije za poređenje. Ovde je definitivno sve moguće, pa čak i da prođe gore od doge, ili 10 puta bolje. Nego, hoće li neko da proda 500 maxa za eure (5%) odmah? :)

Poslednja izmena:
Pa mene brine po malo taj mogući panic sell, ali nije ovde isto kao sa doge, marketcap trenutno je 3miliona za max, a za doge je bio 50+ miliona ili tako nesto, plus je ovaj max bas manipulativan. Tako da u sustini zavisi od toga sta ovaj seronja odluči da mu se isplati. Popaliće masu ili će ćutati ili nešto treće što bi se okarakterisalo kao loše pa da cena padne.

Pa mene brine po malo taj mogući panic sell, ali nije ovde isto kao sa doge, marketcap trenutno je 3miliona za max, a za doge je bio 50+ miliona ili tako nesto, plus je ovaj max bas manipulativan. Tako da u sustini zavisi od toga sta ovaj seronja odluči da mu se isplati. Popaliće masu ili će ćutati ili nešto treće što bi se okarakterisalo kao loše pa da cena padne.

Potpuno se slažem. Sve opcije su u igri, zato mi i jeste zanimljiv ovaj novčić. Možeš da prsneš i da se odvališ, podjednake su ti šanse, jer nema logičkog predviđanja. Sve zavisi od nepredvidivog Timotija. I šta, neće niko da proda 500 max-a? :)

koji je najbolji pool za ovaj coin?

Bila bi fora da usred emisije klikće i čisti redom sell ordere :D

Nesto smo pomesali.

Ovaj sada Keiser report nema veze sa maxcoinom. Dovesce Alex Jonesa i od bitnijih stvari pricace o StartJoin sistemu. A prava emisija (ne znam ime ali sam govorio da je gledanost glomazna) ce biti u Ponedeljak i tada ce pricati o Maxcoinu i tu ce prisustvovati AJ. Ja barem mislim da je tako, zapetljali su sa tim strasno.

A možda baš bude suprotno. . . . Što su dobre ove torije zavere i prevare, oko max-a pogotovo

prvi put mi se desilo da mi max ne isplacuje na wallet redovno. Zadnji primljeni novcic sam imao sinoc u 10 a na 1gh kad udjem u svoju adresu pise da mi je uredno isplaceno sve do pre pola sata. Desava li se to jos nekome?

vidi na blockexploreru gde su

ja iskreno ne razumem najbolje (jer me doduse nikada nije zanimalo) kako to placanje funkcionise, sta po bloku sta po sheru i sta ja znam vec. Kad ukucam u http://max.cryptoexplore.com/ svoju adresu pise mi da je primljno 199 novaca (toliko pise i na max.1gh) ali u novcaniku ima samo ~170. I ne primam nista od sinoc a masine full rade..

onda je do tebe, il nije lepo syncovano il tako nesto

kad na max.1gh kliknem na tu transakciju (koja se nije pojavila kod mene u novcaniku) tamo ispise otp kojim svim novcanicima je tada isplaceno i pored nekih pise spent a pored nekih unspent. To nema pojma sta znaci (sem da prevedem tj potroseno i nepotroseno), a pored adrese mog novcanika pise unspent

znaci kod tebe u novcaniku i nije pomerano

evo sad sam pre 2 minuta opet primio novcic. Ali od 10 sinoc do sad je rupa. E pa ne dam im ~20 maxova pa taman da su 10dinara. :crash:

Untitled.jpg

EDIT: -rescan did the job :banana:

Poslednja izmena:
E sad da vidimo sta ce da bidne... .44

Moram priznati, najuzbudljiviji dan jos od onog dana kreiranja coin-a :p

A MK-a mrzi cak i da pise na trollboxu, nego je samo napisao da je tamo, i masa odma buy ccc

Mene zanima oće neko kopa još uvek ovaj maxcoin nakon polovljenja nagrade?

Sto da ne?

Vrh Dno