Šta je novo?

MaxCoin [MAX] (SHA-3)

Nikako da resimo block...
sve kontam da ce nam puno trebati nas odnos snage i onog max1ghz i slicnih je suvise velik a diff je isto velik za maxcoin.
npr maxcoinpool ima 260 kopaca i ako je verovati ciframa 576ghs i opet nisu nasli blok vec sat i po.....
a 24h prosek im je 13 blokova....

sve kontam da ce nam puno trebati nas odnos snage i onog max1ghz i slicnih je suvise velik a diff je isto velik za maxcoin.
npr maxcoinpool ima 260 kopaca i ako je verovati ciframa 576ghs i opet nisu nasli blok vec sat i po.....
a 24h prosek im je 13 blokova....

Ne znam jel ima onda smisla muciti se ako nas je samo toliko malo??

Pa kad ostali palamude, samo 6 ljudi je na poolu (i to da se skupimo nema ni 2 riga kako treba) ...
da ispostujem coveka koji je ovo napravio ostacu do sutra, mozda se i skupimo mada ne verujem, corav blok necemo iskopati.

u svakom slucaju je eksperiment, da se vidi sta bi mogli dobiti na kom novcicu i u kom slucaju.
meni ova kalkulacija na poolu pokazuje da bih ako nadjemo blok dobio 9.5 novcica , a ono predvidjeno na 24h mi pokazuje 5 i nesto, sto mu dodje po nekoj mojoj proceni otprilike tako,
e sad na onim dzinovskim poolovima bi dobio tu kolicinu sa isplatama svakih par minuta u nekoj decimali.... a ovde bi to trebalo da se desi jednom u jedinici vremena, sto bi otprilike po ovom bilo i 30 sati kopanja...
al gledate u estimated reward, pa ga uporedjujete sa onim sto znate iz iskustva.

Jel puca još nekom cgminer prilikom kopanja MAX-a? Na dve mašine koje rade savršeno stabilno kada kopaju scrypt mi nakon određenog vremena puca cgminer. Intesity mi je na 9 trenuno, da li da ga još smanjujem ili da probam sa obaranjem klokova?

Ja sam morao da nadjem program koji mi nadgleda cgminera i pokrece bat nakon sto cgminer crashuje :)

Jel puca još nekom cgminer prilikom kopanja MAX-a? Na dve mašine koje rade savršeno stabilno kada kopaju scrypt mi nakon određenog vremena puca cgminer. Intesity mi je na 9 trenuno, da li da ga još smanjujem ili da probam sa obaranjem klokova?

Verovatno treba jos malkice napona za GPU.

Kad bi se svi slozili i presli onda bi bilo svrhe ...

koliko nam treba "MH/s" da znam, pa da vidim, da li da se selimo nas 3-4 ima dosta hardwera...

koliko nam treba "MH/s" da znam, pa da vidim, da li da se selimo nas 3-4 ima dosta hardwera...
u pokusaju da odgovorim na ovo, dacu ti statistike sa drugog poola:
imaju trenutno aktuelno 54 workera, ako je verovati ciframa pool hash je 41,967Gh/s, bez bloka su vec skoro 2 sata, a prosek na dan im je 6 blokova.

nas nekoliko je bilo na poolu celu noc i nismo nasli blok.

To bez 30-40 blokova na dan nema svrhe. Mi bi "navukli" 5-6 blokova, a to je tek 1/7 od potrebnog.

To bez 30-40 blokova na dan nema svrhe. Mi bi "navukli" 5-6 blokova, a to je tek 1/7 od potrebnog.
to sam i rekao, treba da nas bas bude sila da bi se brzo kopao maxcoin.
jedino sto je na manju kolicinu ljudi, veca nagrada po bloku, ali bi sporije pristizao.

Da, kapiram, veci je uticaj luck-a, moze da prodjemo extra, a moze i da nahebemo :D

Nazad
Vrh Dno