Šta je novo?

MaxCoin [MAX] (SHA-3)

cak se cini i da sam dobio neke novcice

dajte samo podesavanja za solo win hitnooooooo

Ja sam skinuo miner (koji flešne, pa nestane), ali ne mogu nigde da nađem wallet za win. Može neki link za wallet?

Dodas onaj .conf u %appdata%\MaxCoin i pokrenes maxcoind.exe i cekas

Edit. mozes da dodas kao argument --printtoconsole da ti ispisuje sta radi

jeste vi citali temu dosad?
nema walleta, ima onaj konzolni program i ova podesavanja su bar kod mene, za win, a i za linuks su slicna

stavio sam def user i pass i poce da kopa

JEL DA STAVIM SVOJ USER I PASS ???

jeste vi citali temu dosad?
nema walleta, ima onaj konzolni program i ova podesavanja su bar kod mene, za win, a i za linuks su slicna

Ovo je wallet, samo je command line verzija. Miner nisu izbacili jer poolovi ne rade.

Ja sam u fazonu priljucicu se sutra :) kada vi to sve sazvacete :d iskreno nemam zivaca sada za ovo.

Na linuxu qt wallet ne radi maxcoind se pokrene ali je zauzece cpu 0 tako je i na win 32-bit i 64-bit masini.

dobro, izvinjavam se, jeste wallet, al kolege koje su pitale su verovatno mislile na graficku verziju, pa sam u tom smislu odgovorio :)

A treba li da se preimenuje config fajl? Kako treba da se zove?

damn, meni kao nešto krenuo da radi, ali sam ga ugasio. :D treba sačekati 5-6 min, može se pratiti u debug.txt šta radi ili ono -printtoconsole, mada uglavnom neće da se konektuje prvih nekoliko minuta...

edit. živ jeeee hashmeter 513 khash/s :d

Poslednja izmena:
Vec blok 122

Ljudi, user/pass u conf fajlu nema veze s poolovima, nalozima i sl. Nema potrebe da se brinete oko toga.

kakve vam cifre ispisuje ono hashmeter?

Kod mene jos nista, bem ti...

Kakav haos ...

ajde kome radi na WIN neka posalje podesavanja, sta kako gde ajdeeeeeeeeeeeee

kako da znam dal sam uvatio neki blok? :D

Quark je za ovo svetinja. Solo mining radio u startu na qt walletu a vidi ovo *****. Cist premine.

Kod mene jos uvek nista. Pokusava da se konektuje vec 10 minuta.

kod mene su standardna podesavanja, dal radi bem li ga vidim da je cpu na 100%

na drugom kompu ni da mrdne :/

Ovo je neozbiljno....Evo kako je meni proradilo...onaj fajl maxcoind.exe sam kopirao u app data/roaming/Maxcoin i tu napravio onaj config fajl...pokrenuo i cekao par minuta i kada je nakacio na nodove poceo da kopa...uglavnom ako je napravio wallet.dat to je to :)

Poslednja izmena:
Ovako izgleda wallet na mojoj Mac OSX mašini. Naravno, ništa se ne dešava. Verovatno treba uneti neke adrese, da ga...

Pratite u debug.txt u %AppData%\Roaming\MaxCoin šta radi, e sad ostaje pitanje jel ovo znači da je uvatio nešto or what?

2014-02-06 21:09:18 ProcessBlock: ACCEPTED

edit. eno na tviteru kaže

MaxCoin ‏@maxcoinproject 3m

Windows client is not working for some people. Will push an update asap.

ma samo napravi folder "database" koji se odmah zatim izgubi i zatvori se prozor....

Nazad
Vrh Dno