Šta je novo?

MaxCoin [MAX] (SHA-3)

E da :D
Trebaju nam podesavanja za solo mining. Ja sam zaboravio *** :d

Nesicu nema jos walleta za win. Trenutno koliko vidim ima samo za mac os

Ovakvu dezorganizaciju davno nisam video... Ne mogu da se sastave na jednoj stranici da stave sve podatke i linkove, ili "coming soon" nego ovako ne zna se ko pije ko placa...

puno babica kilava deca e to ce i ovde da bude

znaci miner i wallet nema za windows

Poslednja izmena:
Both pool and solo mining can be done from the wallet's mining tab.

ovo ce biti zanimljivo

izdali su minere za Lunux i GayOSX, ali su pod sifrom... valjda ce tako ostati dok ne izadje za win pa svima da daju sifru u isto vreme...
sad ko ima dosta procesora umrezenih cepi BruteForce Attack na arhivu i provali sifru i krene da kopa :D

ma nek se teraju u qrac, ja ovo necu da pratim vise, bole me brige

Brt sta nam vredi kad nema win minera

jel su zdravi ovi ljudi? pa juce odlozise da bi bilo fer? omfg

2 od ova 3 poola već ne rade :)

Ja se registrovao na windows azure napravio masine isprobao sam 8jezgarnu kopa 8x60khash, mogu ukupno 20coreova da imam. I sve fraj imas kao 200$ na racunu i traje mesec dana. E sad nije mi jasno kako se trose ti dolari al radi :D

E ali kraljevi su, ni manje ni vise nego prvo za Mac napravili, pa za linux a za Win koji svi imaju ko vas hebe xD

Poslednja izmena:
Ima za win samo treba iskompajlirati, a ja na ovom racunaru nemam nista instalirano

dobar je azure, da nakokamo po desetak naloga pa da cepamo :D

ako ima neka dobra dusa da podeli kompajliranu verziju mozemo da se oduzimo kojim coinom posle :)

okačio sam uputstvo, ali dobije se neka budž verzija... i daje jedno 10x veći hash rate nego na qubit algoritmu :)

A ni bitcointalk...ponavlja se prica od sinoc...

sad će opet da se iznenade što padaju sajtovi... tj. ne sad, nego za nekih sat vremena :wall:

Kazu na twiteru da imaju da dodju jos fajlove na githut (windows nadam se) i onda ce password

aj podeli tu budz verziju :)
mrsko mi da instaliram cygwin opet...

600 mega je :D jer kad samo exe izvučem onda kuka da joj fali neki cyg file... ma biće ubrzo win miner

Doesn't look like pools are going to be joining us at the start. Adding final files to github. Password will follow shortly.

ono sam napisao više zbog hash ratea ako neko hoće da proba... otprilike je x10 u odnosu na qubit

Nazad
Vrh Dno