Šta je novo?

MaxCoin [MAX] (SHA-3)

ako bude kopanje grafama mozda i ne idem na njega, jer iznapucavace diff, mada mozemo i mi da kopamo sa grafama, sta znam

ako se bude kopalo u pocetku procesorima, odabrana ekipa ce u startu sa grafuljama.

imaju u getting started neki linkovi za miner i uputstva za bat fajl...

jel to moze da se skine i namesti tako, da se pripremi ili cekamo sutra?

Fora je u tome sto vec postoji SHA-3 GPU miner, i da ce se sigurno rudariti sa grafickim kartama. Ali oni planiraju da prvih 24h bude "fail launch" za CPU rudare, pa ce posle toga doci gpu rudarenje a to nam je od velike koristi zbog cene.

I sto se tice solo kopanja, tu ne treba da vas brinu botnetovi zato sto oni imaju iskljucivo single/dual core procesore. Hocu da kazem da neko sa i5/i7 koji bacaju preko 900 kh/s ne treba uopste da brine hoce li im neki botnet oteti blok. Male su sanse za to, dok ce oni recmo razvaljivati na poolu. Svaki cpu ce izrudariti nesto i biti placen.

razumem sta kazes ali zanima me jel da skinemo ovaj miner sa linka koji se nalazi na pool-u ili da cekamo sutra da se pojavi zvanicno?

ali dok se mi mlatimo sa cpu-ovima neko ce nas razvaljivati grafikama?

razumem sta kazes ali zanima me jel da skinemo ovaj miner sa linka koji se nalazi na pool-u ili da cekamo sutra da se pojavi zvanicno?

Najbolje ti je sacekati sutra jer ce se sve tacno znati. Bas su developeri skrti, nece nikakve informacije da daju. Ali izgleda da se nece moci rudariti sa postojecim cha-3 minerom.

Oficijalni pool radi katastrofa mogu da zamislim kako ce da radi kada zvanicno proradi. Dobro je sto su ispostovali najave sto ce se kopati samo sa cpu-om. :trust:

Fora je u tome sto vec postoji SHA-3 GPU miner, i da ce se sigurno rudariti sa grafickim kartama. Ali oni planiraju da prvih 24h bude "fail launch" za CPU rudare, pa ce posle toga doci gpu rudarenje a to nam je od velike koristi zbog cene.

I sto se tice solo kopanja, tu ne treba da vas brinu botnetovi zato sto oni imaju iskljucivo single/dual core procesore. Hocu da kazem da neko sa i5/i7 koji bacaju preko 900 kh/s ne treba uopste da brine hoce li im neki botnet oteti blok. Male su sanse za to, dok ce oni recmo razvaljivati na poolu. Svaki cpu ce izrudariti nesto i biti placen.

Jeli a sa kojim GPU minerom se kopao Quark koji je isto SHA-3?
Svugde se spominje miner a nigde imena koji program je u pitanju?

I za CPU jel bi to bio minerd kao za quark?

Poslednja izmena:
Quark nije samo SHA-3 ima jos 5 funkcija i nije se kopao gpu koliko ja znam uopste

Jeli a sa kojim GPU minerom se kopao Quark koji je isto SHA-3?
Svugde se spominje miner a nigde imena koji program je u pitanju?

I za CPU jel bi to bio minerd kao za quark?

Platili smo 1 bitcoin a nisamo ni probali program. :)

Ne znam kako se zove, imas ga u prvoj poruci u quark coin temi na bitcointalku.

Trebalo bi ali nisam 100% siguran jer algoritam nije skroz isti kao quark-ov.

svi cekaju ko zapeta puska, ja sam stegao misa i ne pustam :D

Info sa njihovog twitera:
As a stage of the launch will release password protected .rar files for important downloads, followed by passwords a time later.

Na tviteru su bas apdejtovani info pa ko ne zna neka pogleda na adresi :
https://mobile.twitter.com/maxcoinproject

E da, ko prvi namesti neka se vrati na temu i bude online da pomogne i ostalima , ko bude zapeo i slicno...:)

Da pitam, solo na pocetku ili odmah pool?

a gde da skinemo sve ovo, sta pratite prvu stranu od bitcointalk teme?

Registorvao sam se za onaj pool, treba li za sad jos nesto?

ja cu apu-e zadnje da pustim

Kako nas *****avaju, ajde vise okacite taj sifrovani rar. :D

Ocete vi ovo da kopate iz walleta ili pool-a ?

mozda iz poola? za svaki slucaj zbog virusa, sad dsamo da se nadamo da nece da kradu

Nazad
Vrh Dno