Šta je novo?

Max Payne - Movie

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Jovyland

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
27.12.2006
Poena
595
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 5600
Matična ploča
MS B350M Mortar Arctic
RAM
16GB DDR4 HyperX 3200Mhz
GPU
XFX Qick RX 6700XT
Storage
1 TB SSDa + 3TB HDDa
PSU
Seasonic MII EVO 520W
Monitor
DELL G2724D
Laptop
HP Pavilion Aero 13
Steam
jovyland
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
Ne, nije Uwe Boll...:)

Max Payne, the long-awaited movie version of the best-selling third-person shooter, is gearing up to start filming soon! Academy Award-nominated actor Mark Wahlberg is set to star as the title character who wages a one-man war on crime when his wife and child are killed by thugs.

Shooting on Max Payne will officially get underway in just over a month, on March 2 in Toronto, according to details newly made available on the ProductionCharts.com website. The shoot is currently scheduled to wrap on May 9.

John Moore, whose most recent projects include the war actioner Behind Enemy Lines, the horror remake The Omen, and the airborne adventure Flight of the Phoenix, is directing from a script by Beau Thorne.

It's not yet known how closely Thorne's story for Max Payne mirrors that of the game. IGN will be checking into it and will have more on the Max Payne movie as soon as news breaks!

mark-wahlberg-as-max-payne-20071109035017351.jpg

Poslednja izmena:
Lepa vest ali Mark Wahlberg...mozda i podseca likom na Maxa ali nekako mi je suvise nezan :d Max je poprilicno mracan i sj*ban lik. Slicno su uradili i sa Hitmanom i onim mlitavim Olifantom.

@Jovy svaka cast za uvod, slatko sam se nasmejao, kad sam video naslov pre nego sto sam kliknuo pomislih : "samo da nije Uwe..." :d

Poslednja izmena:
Hm, po meni je izbor jos i ok...s obzirom da mi je prvi Max licio na Kristijana Slejtera, a drugi licio na nekog propalog advokata, ovo je jos i dobro :p A ovaj Valberg se provlaci po dobrim filmovima uglavnom.Mozda najzad bude dobar film po video igri.
Ali moram da kazem, jedan je Uwe...bez njega filma nema :D

Najveci indijanac u Holivudu koji pravi filmove po igrama, i to vrlo neuspesno rofl
Uwe Boll

BTW Mark je izuzetan glumac, mislim da bi sasvim lepo izneo ulogu Max Payn-a.

Poslednja izmena:
Meni najbolji za ulogu deluje Majkl Medsen, ali on je mator.

Poslednja izmena:
ROFL za mogucu glumicu Mone Sax... :D

Biće to promašaj ako bude ona.

Onaj tip sto glumi doktora House-a...Hugh Laurie bi bio idealan tip za Max Payne-a, naravno samo da ne santa....a glumica...hmmmm.......hmmmmmmmmmmmmmmmmm.........

Mator je Hju Lori, ima 45 godina, a Payne će se snimati u nastavcima...

Bullet-time iz May Payne je već "provaljena fora", tako da ne znam koliko će biti pametno da se iskoristi u filmu. S druge strane - od veštine tvoraca filma će zavisiti kako će izgledati akcione scene, tako da i "provaljene fore" mogu dobro da se odrade na neki unikatan način.
Samo da ne bude samo još jedna krimi-priča, ja očekujem planine mrtvih zlikovaca, jezera krvi, milione ispaljenih metaka, turobnu atmosferu, sumorne lokacije i morbidan humor, i ne bih voleo da me razočaraju.

Mila Kunis=Mona Sax :trust: Nadam se da je ovo ne istinita glasina...

Mogao bi, Face/Off je jedan od mojih all time favorites. Bolje neka ga igra Marki Mark, stvarno nije loš glumac. Bilo bi ok i da ga igra Kristijan Slejter, on ionako nije igrao ni u jednom filmu gde je bio baja. Uvek neke polu soc likove igra. Mislim, ako je Edvard Norton mogao da igra Hulka, a Robert Dauni Džunior - Ironman-a, onda može i ovaj mršavko da dobije neku do jaja ulogu. Ali ok je i Marki Mark (kome Džej može da jede burek s glave).

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno