Šta je novo?

MAX [nije tema o HBO Max ni o Supernovi]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Preko kompa kad koristim Max desava mi se da pri svakom prevodu kada se na ekranu pojavi titl, slika na sekundu zatreperi. Ne znam u cemu je problem, i da li se jos nekom to desava?

Ako jednom odgledas neku seriju (celu sezonu ili sve sezone) kada krenes opet da gledas, pogledas epizodu, i ugasis, upalis ponovo i hoces da nastavis gde si stao, kliknes na sledecu epizodu u continue watch - pusta je od onog mesta gde si prvi put stao kada si gledao, u mom slucaju klik na "next epizode"

Naravno, i dalje nema opcije watched/unwatched ;)

Jel ima neko max ultimate paket,zanima me jel u 4k idu sportski kanali?

@R77 Koji ti je to ultimate plan? Imaš samo standardni i premijum plan. A sportski kanali su poseban dodatak koji se kupuje zasebno nakon odabira plana.

Može da se gleda Pariz i uz USA verziju, samo se naravno ugasi VPN. A kod njih nema, tamo prava ima Peacock.

Na našoj verziji, sport je ono što ide na Eurosportu, npr 3 od 4 Gren Slema u tenisu, daju uživo sve mečeve sa svih terena. PA onda snuker, svaki turnir koji je na ES, daju sve mečeve sa svih stolova, itd...

Na USA verziji, vidi se šta je sport, NBA, NHL i MLB mečevi koji idu na TNT. Imaju i Moto GP preuzimaju od engleskog TNT Sportsi stoji taj logo čak. Inače NBA na TNT je još samo godinu dana, njihov paket nakon toga preuzimaju NBC i njihov servis Peacock.

ZA full NBA, naravno samo NBA League PAss, u bilo kojoj državi (u USA imaju naravno neke blackouts, baš ti mečevi koji idu na TNT, ESPN, NBA TV).

A za MLS, prvo apple tv+, a onda dodatak, MLS season pass, full svi mečevi, no blackouts. Uz to daju i Leagues Cup koji kreće sad u petak, učestvuju klubovi iz USA i Meksika.

Ako kupiš USA verziju MAxa, kao što rekoh, iako kod njih nema, imaš Pariz sa ugašenim VPN. A sekciju sport ti prikazuje našu verziju ali ne pušta ništa, izbaci note "get sports". Kad klikneš na to, izbaci da ne može jer je nalog kupljen u drugoj državi.

Jel imas info dal su za mls preko apple tv + prenosi u 4k,i jel moze i lz srb da se gleda?

@CR77 ovo nije tema za Apple TV+

Zeznuse skip intro i next episode na Sony tvu. Kliknes kad se pojavi “dugme” i umesto da uradi sra treba, pojavi se menu i sve radi osim skip intro i next episode

Ne, standard

Odlična je MAX aplikacija na mobilni,Android TV Box i na Android TV sa neki VPN kad treba da se gleda veći broj sadržaja iz Discovery+ kataloga iz neke zemlje. U Poljsku u okviru pretplate pored Olimpijske igre i Discovery+ kataloga sad može da se gleda i ceo katalog sa poljskog kanala TVP ili TVN. Lepo su počeli...

izgleda da je omogućeno premotavanje sadržaja sa OI, tj. nije samo uživo. no, u pitanju je Eurosport, što su mogli lepo da navedu. ja razumeo prenos direktno, kao što je bilo za Mundobasket prošle godine

Screenshot_2024-07-24-14-35-26-312-edit_com.wbd.stream.jpg

Ide u Dolby Vision prenos

Poslednja izmena:
Kod mene ga ima na ovom ES 1 streamu, sa oznakom Live, a na "običnom" nema.

Prilozi

• IMG_20240724_154711.jpg
    IMG_20240724_154711.jpg
    275 KB · Pregleda: 109
  • IMG_20240724_154829.jpg
    IMG_20240724_154829.jpg
    128.5 KB · Pregleda: 65
Ima li razlike u rezoluciji za OI strimove između standardnog i premium plana?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno