Šta je novo?

Max i OGLEDALA!!?

Nedjo

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
12.07.2000
Poena
800
Vuce i ostali sa Ti4200 grafikama!!
Jel' imate ogledala u igrici!?
Znaci i sa najnovijim ForceWare i sa prethodnim Detonatorima na Ti4200 nema ogledala, bez obzira sto je opcija Mirors u setingsima otkvacena!
Prvo sam pomislio da ogledala mozda ne koriste PS 1.4 (kao ona poslednja opcija za otkvacavanje). ali sam na Najobicnijem Radeonu 7200 (onaj prvi Radeon, dakle DX7 akcelerator) video ogledala kod coveka koji je sve ostalo nastelovao na Minimum!
Elem! Ogledala na Ti4200 IMALI IH KO!? :confused: :?: :idea: :eye:

P.S
Izvinjavam se sto sam postavio novu temu! Sasvim slucajno! Sorry jos jednom?
Poz
Nedjo

ja ih nemam :(

Mozda sa sledecim ForceWare driverima proradi i mirror. :D :D :D

Nema! :)

a gde su otisla :mrgreen: ?

Ja imam ogledal 4200 drajveri 43.35

ja se izvinjavam, davno sam odigrao igru i deinstalirao je, ali o kojim je tacno ogledalima rec? Uopste se ne secam da sam se negde u igri sreo sa ogledalima (ili necim sto treba da bude ogledalo)...

Znam da si trazio ljude sa GF 4200, ali hajde da prijavim da na radeonu 8500 imam ogledala. Problem je kod mene sto se igra zakucava na pojedinim mestima i to uvek istim (obicnim dijalozima ili "setnjama" po nivou kada se nista narocito ne desava) . Pojave se vertikalne raznobojne linije i neophodan je hardverski reset. Problem je isti i u XP sp1 i u ME-u. U ME-u manje izrazen. Koristim Catalyste 3.8. Igra inace radi odlicno u 1280X1024 sve na high, trilinear filtering.... Smanjivanjem detalja i rezolucije ne dobijam nista na stabilnosti. Kartica i procesor su neoverclockovani. Ako neko ima slicno iskustvo molim neka ga postuje. Izvini Nedjo, mislim da je bolje ovako da ne otvaram posebni thread, moderatori ovaj tvoj mogu da preimenuju u Max Payne 2 troubleshooting :).

Pozdrav

Minja je napisao(la):
Znam da si trazio ljude sa GF 4200, ali hajde da prijavim da na radeonu 8500 imam ogledala. Problem je kod mene sto se igra zakucava na pojedinim mestima i to uvek istim (obicnim dijalozima ili "setnjama" po nivou kada se nista narocito ne desava) . Pojave se vertikalne raznobojne linije i neophodan je hardverski reset. Problem je isti i u XP sp1 i u ME-u. U ME-u manje izrazen. Koristim Catalyste 3.8. Igra inace radi odlicno u 1280X1024 sve na high, trilinear filtering....

Na r9000 Pro igra radi stabilno, mada su stariji katalisti - 3.5 (a mozda i 3.6)

Nazad
Vrh Dno