Šta je novo?

Maturki Linux... pomoc pliz

• Začetnik teme Začetnik teme Prokka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
www.linux.co.yu
www.kde.org.yu
www.osny.org.yu
www.mandrake.co.yu
sa ovih sajtova sledi njihove LINKOVE, nacices dosta stvari.

www.pcdesign.co.yu - Ovde imas da kupis sve distribucije za 80 din/CD VERBATIM

Probaj i www.pdf.org.yu

Ima jedan covek koji radi maturski, ali necu da ga publikujem ovde ako se sam ne javi, njemu sam dao neke materijle na PM, pa ako ti se javi razmenite, ako ne cimni mene na PM.

Srecno!
cheers

Taj neko sam ja 🙂 matrixe moraces mi dati svoje ime i prezime kako bih mogao da te spomenem u literaturi....ipak si mi pomogao :>

kUdtiHaEX je napisao(la):
Taj neko sam ja 🙂 matrixe moraces mi dati svoje ime i prezime kako bih mogao da te spomenem u literaturi....ipak si mi pomogao :>

ma daj... najbolje...... 😱 You can't be serious? :?: :!:

Rekoh ti da je dovoljan upis na guestbook ako te tematika foruma vec ne zanima.... 😀

cheers

Mislim da je ovo sto tebe zanima:
http://www.tux.co.yu/Arhiva/Html/Maturski/Sta%20je%20Linux.htm
http://www.tux.co.yu/Arhiva/Html/Maturski/instalacija.htm

Ozbiljno ti kazem. Ime i prezime i nemoj da zezas 🙂

][V][ATRIX™ je napisao(la):
Ima jedan covek koji radi maturski, ali necu da ga publikujem ovde ako se sam ne javi, njemu sam dao neke ****** na PM, pa ako ti se javi razmenite, ako ne cimni mene na PM.

Sto mi je cenzurisana rec "materijale" 😱 :?: :!:

Ma dajte... koja je ovo fora...... Zasto ne sme da se pise rec m.a.t.e.r.j.a.l ???????

Ma dajte... koja je ovo fora...... Zasto ne sme da se pise rec m.a.t.e.r.j.a.l ???????

Nemoj da psujes! 😀 Sigurno zbog suzbijanja turbofolk zargona 😀

Upisah se u guestbook 🙂

vamosalaplaya je napisao(la):

Nemoj da psujes! 😀 Sigurno zbog suzbijanja turbofolk zargona 😀

Heh, moguce. :mrgreen:

Evo nadlezni su ispravili ovu nebulozu. 🙂

@kUdtiHaEX - Thanx, a zar ti ne vide da lepo pise "BETA version" . 😀

i, BTW, da nemas neke ebook-ove o sigurnosti podataka, zasiti? Posto si vileneo po ebook portalima za tvoj rad, pa reko da nisi naleteo na nesto na ovu temu. Tipa enkripcija, SSL... IS bezbednost.... bio bih zahvalan. cheers

Nazad
Vrh Dno