Šta je novo?

Matsonic ploca 8137c+ i Win XP problem

• Začetnik teme Cile021
  • Datum pokretanja
C

Cile021

Guest
Vec vise puta posle 7 - 10tak dana na doticnoj ploci i raznoraznim XP procesorima(2000+,1700+,1800+...) Windows XP prestane da radi. Simptomi su razliciti ali mogu se svesti na jedan a to je nestanu neki Winxp systemski fajlovi (nepomaze cak ni SAFE MOD) , Windows se posle uvodnog boota neprestano resetuje. Intersantno je da posle reinstalacije sve ponovo perfektno radi neko vreme ali..... Problem je uocen na vise istih ploca dok na nekim Matsonicima (istim) se ne pojavljuje. Uglavnom su koristeni isti memorijski moduli (NCP ili ACE)< Graficka je uglavnom GF 4 440 64MB, napajanja su 300W.
Da li neko ima ideju sta pokusati??????
Pozdrav
PS. Virus je iskljucen kao mogucnost :) (provereno)
Hvala unapred

Na moju nesrecu poznajem ovu plocu i preporucio bi ti da je se otarasis sto vecom brzinom. Ja sam licno zbog nje izgubio 2 dana pokusavajuci da skapiram sto nece da radi. Jedino sto mogu da ti preporucim je da stavis najnovije VIA 4in1 drajvere i najnovije drajvere za zvucnu karticu posle kojih ploca pocinje koliko toliko stabilno da radi.
Uz moje saucesce na izboru ploce mogu da ti pozelim samo puno srece cheers

Plocha boli glava, ja je imao godinu dana i nikada ni najmanji problem sa njom. Izmenjao sam sve moguce OS-e od 98, me, 2000 pa do XP-a (+SP1) i sve je radilo ok. Mada moguce i da sam naleteo na dobar primerak...

Nazad
Vrh Dno