Šta je novo?

Matsonic MS8167 v7.0 drajveri?

IvanMinotaur

Slavan
Učlanjen(a)
03.05.2009
Poena
305
Došao sam u posed računara sa matičnom pločom Matsonic MS8167 v7.0, na kojoj se nalazi Athlon XP 1800+, i GeForce 4 MX-440/64M AGP 8.
Našao sam drajver za grafičku kartu ali za ovu matičnu ploču nikako ne mogu da nađem drajvere. Na nekim sajtovima nude audio drajver ali za chipset ne mogu da nađem. Čak i na sajtu proizvođača nemaju drajvere. Da li neko od Vas može da mi pomogne, da li ima ove drajver i gde da ih nađem?
Hvala unapred.

PS
Lako nalaženje drajvera za MB, je jedan od razloga zašto treba kupovati ploče poznatih proizvođača.

Poslednja izmena:
U principu ti za chipset i ne treba driver ako imaš Win sa SP2 ili noviji, ali ako baš hoćeš onda skini sa VIA sajta Hyperion 4in1 driver pošto tvoja ploča je bazirana na VIA KT400 čipsetu.

U principu ti za chipset i ne treba driver ako imaš Win sa SP2 ili noviji, ali ako baš hoćeš onda skini sa VIA sajta Hyperion 4in1 driver pošto tvoja ploča je bazirana na VIA KT400 čipsetu.

Našao sam na sajtu matsonica, ploča je bazirana na "VIA KT333CF chipsets" ,a ne KT400. Da li to ima neke veze ili ne?

Sve se nađe kad se hoće.

VIA Hyperion 4in1 drivers are compatible with any VIA chipset. Performance, however, is optimized for the more recent and the latest chipsets. Therefore some users of slightly older or legacy chipsets report that using the older 4.43 drivers they experience a more responsive system. This driver package is recommended for use with the following chipsets: MVP#, Apollo Pro## series, KT1##, KN1##, KM1##, KT2##, KT333, KN2##, KM2##, P4X2##, P4X3##, P4M2##

Drajveri podržavaju i ovaj chipset.
Dexx, hvala na pomoći.

Nazad
Vrh Dno