Šta je novo?

Matshita Uj-840d firmware help

studiovpc

Čuven
Učlanjen(a)
21.01.2003
Poena
650
Gde mogu da nadjem firmware za doticni dvd rw u pitanju je verzija za laptop, treba mi firmware veci od 1.00 ili neki modifikovan jer rezac je deklarisan da reze na 8x dvd ubacim disk sve on uredno prikaze da moze na 8x bla bla krene da reze ali medjutim nece da predje 6x prikaze normalno vreme potrebno za rezanje nekih 8 8 i po minuta i kad dodje negde na 60% diska on doda jos 4 minuta tako da ukupno rezanje izlazi 13-14 minuta sto naravno na 8x je malo previse, probao sam sve vrste diskova, dok recimo nec nd3520 koji imam u desktopu iste diskove na 8x reze normalno za 8 minuta ili vec koliko prijavi nero da je ostalo da se nareze disk. Pa ako neko zna gde ima firmware za doticni model Matshita (Panasonic) UJ-840D koji ispravlja ovu gresku neka javi, ja sam trazio na google i na sajtovima gdesam pre skidao firmwareove ali nista nisam nasao ako neko jeste svakako ce mi znaciti ako podeli to sa svetom. Hvala

evo ti link pa ces videti kakva je situacija oko matshita uredjaja, doduse ovde se radilo o 845d ali prica je ista za sve matshite

Nazad
Vrh Dno