Šta je novo?

Matrix screensaver

• Začetnik teme Začetnik teme bibby
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

bibby

Čuven
Učlanjen(a)
09.12.2000
Poena
680
Evo i linka ka ubedljivo najboljem Matrix screensaveru, velicine je 232kb - odlican je.

Ukusi su razliciti, meni se najvise svidja Aquarium 3D Fish

Ja koristim matrix cool je 🙂
Preporucujem da probate 🙂

btw ja koristim ovaj matrix skinuo sam tvoj i video da se razlikuje od tvog mada je ovaj moj po meni bolji 🙂

Born2Kill je napisao(la):
btw ja koristim ovaj matrix skinuo sam tvoj i video da se razlikuje od tvog mada je ovaj moj po meni bolji 🙂

OK je tvoj, mada ne vidim neku bitniju razliku zbog koje bi "tvoj" bio bolji od onog kojeg sam ja postovao, slicni su da ne kazem - identicni.

Skinuo sam 2002, odlican je - steta sto Matrix 7 screensaver ne moz' da se skine...

Floyd je napisao(la):
Jel naisao mozda neko na registraciju ili retail verziju onog njihovog Sim-Aquarium-a ?

Na astalavisti naravno nema, ne bih pitao inace...🙂 Problem je izgleda veliki jer se iD broj generise na osnovu konfiguracije komjutera na kojem je instaliran ! To mu dodje kao aktivacija Windows-a !!!

Cini mi se da je bolji od cuvenog Serene (Sachs) Aquarium-a

Amon_Ra je napisao(la):
Hvala ZAP, sa njihovog sajta nisam mogao, dok preko ovog novog linka radi.
😕 ...nis' ne razumem - pa to je link sa sajta !!!

BTW, jel ste otisli do trece strane (ona strelica sasvim dole) ima jos 10 raznih Matrix screensaver-a ?! 🙂

te matrix SS(one sa 3. strane-ovi 2002 i 7 su shit) sam poskidao jos pre 2 godine i do danas nisam nasao registraciju za iste,a ni retail verziju,posle matrix-a favorit je "subotica" .mozda mozemo da se organizujemo da kupimo onaj njihov CD sa full verzijama SS i gomilom wallpaper-a ,nije neki izdatak kad stavimo pare na gomilu...

drapin je napisao(la):
😕 ...nis' ne razumem - pa to je link sa sajta !!!

BTW, jel ste otisli do trece strane (ona strelica sasvim dole) ima jos 10 raznih Matrix screensaver-a ?! 🙂

Da bash je 😕 fazon, jednostavno ovaj drugi link kod mene radi!

Nazad
Vrh Dno