Šta je novo?

MATRIX - Revolution - svetska premijera u Beogradu!

Heh, idem i ja ... prvi red balkona, nije loshe ;)

Nego, bilo bi dobro da kod nas kao i u Americi naprave za LOTR 3 projekcije... prvi deo extended, zatim drugi deo extended i onda Return of the King... oh yeah :D
mada sumnjam da ce to biti :(

Sasa je napisao(la):
Lepo sto si rekao Max, da znam da zovnem redakciju :)

Pozdrav!

E bre, Sasa, nije valjda da vec niste dobili poziv. Dobili mi vec propusnice, ima nedelju dana... Mada, niko nam ih ni ne gleda, a na Lari je bilo 50% prazna sala, mogao sam jos ljudi da povedem...

byMaX je napisao(la):
...
...a na Lari je bilo 50% prazna sala...

Molim ? :?: To neopevano djubre od filma je uspelo da napuni pola bioskopske dvorane ? Nemoguce...ja nisam izdrzao na divx-u vise od 7 minuta :d

Inace, kad izlazi dvd Matrixa 3 ?

E mogli bi posle filma da se nadjemo da odemo na cheers
Idemo i Misko i moja malenkost!

Genghis Khan je napisao(la):
E mogli bi posle filma da se nadjemo da odemo na cheers
Idemo i Misko i moja malenkost!

I jos gomila ljudi sa fona, mi smo na onoj projekciji od pola 12, i karta je neverovatnih 120dinara, pa stvarno je za Dz.

Zna li neko kad je premijera u drugim gradovima u Srbiji recimo u Nishu? Pozdrav za Beogradjane i javite kakav je film!
Razocharani fan Matrix-a...

A jer se niko nije raspitivao za karte u TuckWood-u, ako neko zna bilo bi lepo da ostavi cene...

Pozoves telefonom i pitas, to ti je najlakse:

011/32 36 517

OptiPlex je napisao(la):
Jel' neko zna tacno gde ce da bude ta premijera ? Razmisljam se da li da odem na neku od po 3 premijere u Kozari, Domu Sindikata, Sava Centru i Tuckwood, mada opet, kad pogledam, sutradan su jos po 4 premijere u svakom od ovih bioskopa, a tu ce biti sigurno organizovane i dodatne premijere u kasnim vecernjim satima, a sigurno ce biti premijera po manjoj ceni (~120 din) i u narednim danima posto ce da se rasiri da film nista ne valja pa ce da daju jeftinije. I na koju premijeru ja konacno da svratim ? :d
Rekao si "premijera" sest puta :) .
Mada, film po meni po kvalitetu ne opravdava 2 strane postova za cetiri sata. Naprotiv.

Ovaj film zasluzuje vise nego ceo ovaj forum, ali dobro. Nemojte pogresno da me shvatite, forum je ODLICAN, ali je film Van svakog najpozitivnijeg epiteta... Nema reci koje ga mogu opisati i nema toga sto on ne zasluzuje !!!

P.S. Artz hvala za telefone...

Drugi film ili Reloaded i nije tako los samo kako su poceli sa nekim "zurkama" u njemu, mislio sam ovo ce trajati i duze od Odiseje. Efekti odlicni ali ipak, licno za mene, losiji nego prvi Matrix. Scena kada dolazi agent i lete vrane je sasvim korektna kao i sama tucja sa desetinama pa i stotinama "istih agenata" i na kraju poenta? Ajmo leti Mile u planine:)) Kao da nista nije ni bilo:))

Odlicna trka na auto stradi i skokovi agenata, lomnjava automobila i kamiona cisterni kao i eksplozija pa do tuce u dvorcu, mali prelazak u avanturu i onda ajmo opet da letimo :eek:

Vrhunac svega posle 1000 i jedne tuce i letenja ajmo malo da mozgamo ili da tupimo( ovde je mogla da upadne neka beba ili Crna ploca koja je nastala iznebuha) I cikica u fotelji koji nudi dve opcije. Ali Neo je brzi i od toga pa uspeva da spoji obe opcije:))

Treci deo Revolution bice, trebalo bi, bolji od drugog dela, pa makar po silnim trailerima koji se non stop vrte po netu ili skiddanih sa propagadnih cd- type; ova.

Sto da ne gledacemo ga i kad dodje i ovde. Reloaded sam gledao samo dvaput u bioskopu a i srecan sam sto imam dvd rip odlicnog kvaliteta.
Iako mi je Lara mnogo draza ipak je Matrix film bolji i od Tomb filma keca pa i drugog nastavka. Ufitiljili su je 100 posto.

Ipak cekam Povratak Kralja LOR. ctp;

cheers

ajvonne, jel si ti prespavao kilometarski tred o Reloadedu koji je bio bas na ovom forumu?

soulfly je napisao(la):
...
Rekao si "premijera" sest puta :) .
Mada, film po meni po kvalitetu ne opravdava 2 strane postova za cetiri sata. Naprotiv.

Pa kad 1. dana ima 4 premijere u 4 termina u 4 bioskopa dobijes 4*4*4=64 projekcije, i to sve premijere. Pa jos toliko u naredna 2 dana, a juce mi jddipqd rece da ce da budu specijalne premijere (valjda u Tucku) celih nedelju dana :d
I sad reci da je 6 puta upotrebljena rec mnogo za toliko premijera.
Fakticki, ja cu gledati film 7 dana posle vas, a opet cu gledati "premijerno" ;)

Inace film ne opravdava ni moja 2 posta a kamoli 2 strane topica. Ali o tome smo vec 1000 puta razglabali...

Ja sam ljubitelj Matrixa, za mene je 1 bio ikona, 2 nazalost mlaka voda. Samostalno bi to bio jedan dosta dobar film, ali ovako ni priblizno. Keca sam gledao skoro dvocifren broj puta u bioskopu, a 2 samo jednom, mozda i to moze da kaze kako sam se osecao.
Zato sam na 3 otisao ne znajuci sta da ocekujem, jednostavno bilo je pa kud pukne da pukne, bar zbog keca. Sto se mene tice film je IZUZETAN, odlicno brusenje svega, glumaca, dijaloga, muzike, efekata. Sebe ne smatram preterano emotivnom osobom a tri puta mi se desilo da mi oko zasuzi. Efekti koji su bili lajt motiv prvog dela sada su otisli korak dalje, pored toga sto su fenomenalni, uklopljeni su u pricu tako da su deo sveta, da sve to izgleda sasvim prirodno, a ne vau - kakvi efekti. Sa projekcije sam izaso sa toliko pozitivne energije, da mi se to nije skoro desilo. Jednom recju REMEK delo, kakvog nece skoro biti. Necu postovati o desavanjima u filmu da ne bi pravim ljubiteljima kvario dozivljaj, ostale kolege novinari ce verujem potvrditi bar deo mojih utisaka u utorak posle novinarske projekcije.

ima li karata za sredu,u bilet servisu kazu bice u ponedeljak(nece da mi rezervisu-pih)

Oziris je napisao(la):
Ja sam ljubitelj Matrixa, za mene je 1 bio ikona, 2 nazalost mlaka voda. Samostalno bi to bio jedan dosta dobar film, ali ovako ni priblizno. Keca sam gledao skoro dvocifren broj puta u bioskopu, a 2 samo jednom, mozda i to moze da kaze kako sam se osecao.
Zato sam na 3 otisao ne znajuci sta da ocekujem, jednostavno bilo je pa kud pukne da pukne, bar zbog keca. Sto se mene tice film je IZUZETAN, odlicno brusenje svega, glumaca, dijaloga, muzike, efekata. Sebe ne smatram preterano emotivnom osobom a tri puta mi se desilo da mi oko zasuzi. Efekti koji su bili lajt motiv prvog dela sada su otisli korak dalje, pored toga sto su fenomenalni, uklopljeni su u pricu tako da su deo sveta, da sve to izgleda sasvim prirodno, a ne vau - kakvi efekti. Sa projekcije sam izaso sa toliko pozitivne energije, da mi se to nije skoro desilo. Jednom recju REMEK delo, kakvog nece skoro biti. Necu postovati o desavanjima u filmu da ne bi pravim ljubiteljima kvario dozivljaj, ostale kolege novinari ce verujem potvrditi bar deo mojih utisaka u utorak posle novinarske projekcije.

Daj Boze da bude tako. Meni se svideo 1. deo i zaista je odlican, ali dvojka... :bljak:

Misha je napisao(la):
Heh, idem i ja ... prvi red balkona, nije loshe ;)

Nego, bilo bi dobro da kod nas kao i u Americi naprave za LOTR 3 projekcije... prvi deo extended, zatim drugi deo extended i onda Return of the King... oh yeah :D
mada sumnjam da ce to biti :(
vidimo se tamo :p

OptiPlex je napisao(la):
...

Molim ? :?: To neopevano djubre od filma je uspelo da napuni pola bioskopske dvorane ? Nemoguce...ja nisam izdrzao na divx-u vise od 7 minuta :d

Inace, kad izlazi dvd Matrixa 3 ?

Eh moj prijatelju kad bi ti znao da ima i osoba koje su ubedjene da je LC serijal dubokouman i sirok.. :eye: Da ima fabulu radnje etc. :beat:
Ajde da sam to cuo od nekog deteta, ali od ribe koja ima 23 god.. Doslo mi da placem. :eek:

No ovo je thread o Revolutions (uzgred autor teme je zaboravio S na kraju..), pa cu samo reci da se nadam da ce dobro uklopiti zavrsetak price.....

U svakom slucaju njesra nece biti.. ;)

Oziris je napisao(la):

E posle ovakvog posta, i ja jedva cekam Revolutions!!! :)

"Nemojte ljudi ko' Boga vas molim" .... da ponovo raspravljamo o Matrix filmovima i ko je sta a ko nije shvatio, doziveo, razumeo i sl...

Nazad
Vrh Dno