Sasa je napisao(la):Lepo sto si rekao Max, da znam da zovnem redakciju
Pozdrav!
byMaX je napisao(la):...
...a na Lari je bilo 50% prazna sala...
Genghis Khan je napisao(la):E mogli bi posle filma da se nadjemo da odemo na cheers
Idemo i Misko i moja malenkost!
Rekao si "premijera" sest putaOptiPlex je napisao(la):Jel' neko zna tacno gde ce da bude ta premijera ? Razmisljam se da li da odem na neku od po 3 premijere u Kozari, Domu Sindikata, Sava Centru i Tuckwood, mada opet, kad pogledam, sutradan su jos po 4 premijere u svakom od ovih bioskopa, a tu ce biti sigurno organizovane i dodatne premijere u kasnim vecernjim satima, a sigurno ce biti premijera po manjoj ceni (~120 din) i u narednim danima posto ce da se rasiri da film nista ne valja pa ce da daju jeftinije. I na koju premijeru ja konacno da svratim ? :d
soulfly je napisao(la):...
Rekao si "premijera" sest puta.
Mada, film po meni po kvalitetu ne opravdava 2 strane postova za cetiri sata. Naprotiv.
Oziris je napisao(la):Ja sam ljubitelj Matrixa, za mene je 1 bio ikona, 2 nazalost mlaka voda. Samostalno bi to bio jedan dosta dobar film, ali ovako ni priblizno. Keca sam gledao skoro dvocifren broj puta u bioskopu, a 2 samo jednom, mozda i to moze da kaze kako sam se osecao.
Zato sam na 3 otisao ne znajuci sta da ocekujem, jednostavno bilo je pa kud pukne da pukne, bar zbog keca. Sto se mene tice film je IZUZETAN, odlicno brusenje svega, glumaca, dijaloga, muzike, efekata. Sebe ne smatram preterano emotivnom osobom a tri puta mi se desilo da mi oko zasuzi. Efekti koji su bili lajt motiv prvog dela sada su otisli korak dalje, pored toga sto su fenomenalni, uklopljeni su u pricu tako da su deo sveta, da sve to izgleda sasvim prirodno, a ne vau - kakvi efekti. Sa projekcije sam izaso sa toliko pozitivne energije, da mi se to nije skoro desilo. Jednom recju REMEK delo, kakvog nece skoro biti. Necu postovati o desavanjima u filmu da ne bi pravim ljubiteljima kvario dozivljaj, ostale kolege novinari ce verujem potvrditi bar deo mojih utisaka u utorak posle novinarske projekcije.
vidimo se tamoMisha je napisao(la):Heh, idem i ja ... prvi red balkona, nije loshe
Nego, bilo bi dobro da kod nas kao i u Americi naprave za LOTR 3 projekcije... prvi deo extended, zatim drugi deo extended i onda Return of the King... oh yeah
mada sumnjam da ce to biti![]()
OptiPlex je napisao(la):...
Molim ? :?: To neopevano djubre od filma je uspelo da napuni pola bioskopske dvorane ? Nemoguce...ja nisam izdrzao na divx-u vise od 7 minuta :d
Inace, kad izlazi dvd Matrixa 3 ?
Oziris je napisao(la):Ja sam ljubitelj Matrixa, za mene je 1 bio ikona, 2 nazalost mlaka voda. Samostalno bi to bio jedan dosta dobar film, ali ovako ni priblizno. Keca sam gledao skoro dvocifren broj puta u bioskopu, a 2 samo jednom, mozda i to moze da kaze kako sam se osecao.
Zato sam na 3 otisao ne znajuci sta da ocekujem, jednostavno bilo je pa kud pukne da pukne, bar zbog keca. Sto se mene tice film je IZUZETAN, odlicno brusenje svega, glumaca, dijaloga, muzike, efekata. Sebe ne smatram preterano emotivnom osobom a tri puta mi se desilo da mi oko zasuzi. Efekti koji su bili lajt motiv prvog dela sada su otisli korak dalje, pored toga sto su fenomenalni, uklopljeni su u pricu tako da su deo sveta, da sve to izgleda sasvim prirodno, a ne vau - kakvi efekti. Sa projekcije sam izaso sa toliko pozitivne energije, da mi se to nije skoro desilo. Jednom recju REMEK delo, kakvog nece skoro biti. Necu postovati o desavanjima u filmu da ne bi pravim ljubiteljima kvario dozivljaj, ostale kolege novinari ce verujem potvrditi bar deo mojih utisaka u utorak posle novinarske projekcije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari