Šta je novo?

Matori Viral Youtube player APK?

alfaunits

Znamenit
Učlanjen(a)
24.06.2006
Poena
1,385
Ima li ga ko? Izbacili su background play jer je YouTube zabranio isti, pa se nadam da starije verzije i dalje rade.

Smara me, posto vecina stvari sa YT-a koje ukljucim uopste ne zahteva da se gledaju, vec bas da se vrte u pozadini. Da YT app barem radi kad je ugasen ekran, ali jok :(

Imaš firetube koji to radi, ima ga na amazonu

FireTube 1.3.1 apk najbolji ;)

Poslednja izmena:
Ma dajte bre APK za stari Viral koji radi, ko ce sada jos i sa Amazonom da se smara i kupuje nesto sto postoji free:)

Koja ti treba? Mada ja ne nalazim free verziju.

Poslednja izmena:
Ima je, ali ona sa Store-a vise ne podrzava background play.

Vidi da li imas Background play u toj verziji, ako ima, meni je ta potrebna :d

Džabe je firetube :)

Ty, i nuk za PM.

Obe verzije nemaju background playback :( Ima li neko stariju?

Kako bre nema, kod mene radi u pozadini

EDIT:

V2.4 verzija, da nisam poslao pogrešnu apk?

Poslednja izmena:
2.4 je. Kliknem na Play in Background i uvek se iskljuci.

Kod mene radi, nije do apk

Izbrisao sam cache za svaki slucaj, ne pomaze. Jesi na KK/LP? S5D mi je na LP, na njemu ne radi :(

Meni poslednja verzija radi background play na 5.1.1.

Poslednja verzija uopste nema background play, izbacena zbog uslova YT-a.

Fak, trosi mi bateriju uvece kad pustim neki dokumentarac sa YT-a dok zaspim :(

]Poslednja verzija uopste nema background play, izbacena zbog uslova YT-a.
Da, ali pro, zanimljivo je da na lite verziji nisu izbacili background play.
Edit:
Odavno ga nisam koristio, koliko vidim sada je i na lite uklonjen background play, jedno vreme je na pro bio uklonjen a radio je na lite.

Poslednja izmena:
Meni je cudnije zasto mi iskace kada koristim Background play u nikovoj verziji (znaci verzija koja ima to dugme).

EDIT: Nasao sam stariju verziju, radi background play! Sad jos kad ne bi bagovao search i uopste prikaz liste klipova, ali to mi se desava i sa najnovijim sa Store-a:)

Poslednja izmena:
Meni na jednom telefonu 2.4 svira u pozadini a na drugom isto ta 2.4 nece da svira u pozadini. Cudno

Pomislio sam da je do HW acceleration ili da nesto bas na ovom telefonu ne radi, ali ocigledno je do verzije bilo.

Ako neko ima problema, neka javi da posaljem link za stariji Viral Player. (hvala svima, verzije koje ste poslali imaju ipak "Background Play" opciju, samo sto nijedna nije radila na mom telefonu :D)

Vrh Dno