Šta je novo?

MATLAB i VIA266

misterno

Čuven
Učlanjen(a)
01.04.2003
Poena
619
nikako nemogu da pokrenem matlab pod XP-om, dok pod win98 nemam
nikakvih problema.
jedino sto moze da bude problem je via kt266 ploca sa sdram-om, jer samo sam plocu promenio u racunaru.
Da li je neko imao slicnih problema?

misterno je napisao(la):
nikako nemogu da pokrenem matlab pod XP-om, dok pod win98 nemam nikakvih problema.
jedino sto moze da bude problem je via kt266 ploca sa sdram-om, jer samo sam plocu promenio u racunaru.
Da li je neko imao slicnih problema?
Da li ti se možda zaglavljuje na splash screenu? I koja verzija Matlaba?
Takodje, koji si Office imao na 98ici, a koji na XP (ako imaš)? Veruj mi da je ovo važno.

i pod win98 i pod Xp-om imam officeXP, znaci i na istoj konfiguraciji MATLAB radi pod win98 dok pod XP-om se potpuno ucita ,samo sto nemogu nista da kucam u command panelu. Verzija MATLAB-a je 6.0 i provereno radi pod XP-om na drugim konfiguracijama. Inace reistalirao sam i Xp na cist disk par puta i sa servis packom i bez njega ali nista ne vredi, kao ni menjanje graficke i modema.
ploca mi je inace MATSONIC KT266A , dok sa predjasnjom sis730 sve je radilo kako treba

Pozdrav!

Ja sam imao problema sa kombinacijom Matlab 6.0/Office 2000, možda je isti problem i sa Office XP. Na drugim XPovima je isto bio instaliran taj Office?
BTW imam arhivu comp.soft-sys.matlab, pa ?u da pogledam ako tamo ima nešto o sli?nom problemu.

Nazad
Vrh Dno