Šta je novo?

Maticna ploca za overclock Intel Core2Quad procesora

PROFILER

Slavan
Učlanjen(a)
28.04.2006
Poena
445
Iz naslova se vidi za sta mi treba maticna ploca a dvoumim se izmedju sledece dve pa me interesuje koju bi ste preporucili mada su gotovo indenticne.

1. Gigabyte GA-X48-DQ6
2. ASUS Rampage Formula

P.S. Cena izmedju njih je zanemarljiva tako da ona nije bitna u ovom slucaju.

Pozz

@PROFILER
Obe su sjajne i ni sa jednom nećeš pogrešiti... Ako planiraš ekstemniji OC, možda bih blagu prednost dao Rampage Formuli. Sa druge strane, DQ6 ima eSATA dok je Rampage nema, pa...

Poslednja izmena:
ajd i ja da se prishljamchim temi :)

dakle, ja uzimam q6600 pa se isto dvoumim za plochu. izgubih se u moru informacija, plocha, i preporuka drugima po raznim forumima, huh...pa ko veli, da vidim da mi neko konkretnije kaze, heh.
sudeci po komentarima i reviewima koje procitah, ja sam se nesto zagrejao za DFI.

izmedju DFI LanParty DK X48-T2RS i DFI LanParty LT X48-T2R je razlika 2500 din (ova druga ima jedan PCI vishe), sto? izvinjavam se na glupom pitanju, al sta su im te DK, LT... oznake na plochama? dobijam li sta posebno sa ovim novim x48 chipsetom, ili je dosta i recimo blood iron?

komp mi sluzi najvise za after effects, video editing, nesto 3d-a i malo igara...za plochu bi dao do 200€, pa eto, moz i meni neki recommend :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno