Šta je novo?

Matematika za klince - Zevs

peaksel1

Poštovan
Učlanjen(a)
01.03.2016
Poena
51
Imaš jedinstvenu priliku da budeš bog uz igricu matematika za klince – Zevs! Had šalje svoje trupe u pohod, a na čelu su džinovi, Tifon i Minotaur koji jedva čekaju da te pokore. Pretvori sabiranje, oduzimanje, množenje i deljenje u pobesnele gromove i pokaži im da si ti još uvek glavni! Uči matematiku i igraj igrice u isto vreme!

1024x768.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

PC & MAC verzije igrice su sada dostupne na STEAM-u

Oficijalna web stranica: Peaksel

Dostupna za Android, iOS i Windows Phone.

Jel moze da se budzi taj zevs, mislim ako pogodim tablicu mnozenja jel dobijam neki armor i jel ima eksplicitnog sadrzaja?
Jel ima i bar neke proste jednacine kao bonus?
I na kraju hoce li ova moja konfa moci to da potera?
Mislim stvarno...:trust:

Za sada, 0 negativnih rivjuova na Stimu. Ko je rekao "Factorio"?

Meni se ovo cini mnogo tesko - msm nije fora da se igra sa digitronom ali sta cu :/

I jedva sam je poterao, na ultra low preko ini configa u 192x108 rezoluciji, ne mogu ni da zamislim koliko dobro izgleda preko Oculus-a sa tri Titan-X kartice.

Takodje mi se svidja sto mozes da budes Jupiter u New Game+ mod-u - ali tad imaju i integrali, a moj digitron to ne resava najbolje, pa sto pogodim pogodim.

Meni se ovo cini mnogo tesko - msm nije fora da se igra sa digitronom ali sta cu :/

I jedva sam je poterao, na ultra low preko ini configa u 192x108 rezoluciji, ne mogu ni da zamislim koliko dobro izgleda preko Oculus-a sa tri Titan-X kartice.

Takodje mi se svidja sto mozes da budes Jupiter u New Game+ mod-u - ali tad imaju i integrali, a moj digitron to ne resava najbolje, pa sto pogodim pogodim.

ne brini uskoro ce pech, I kod mene se vuce...cim proizvod sabiraka predje 100 zaledi se i fps padne ispod 20...innace igra uopste nije laka, ko ne zna tablicu mnozenja nek ne pocinje na hard...

Vrh Dno