Šta je novo?

Mass Effect - PC verzija

Ali nije 1. lice.
A za ovo drugo jesi u pravu.
Ali, nije 1. lice.
:p

trece lice je nesto najgore sto se desilo gejmerskoj industriji... isto je kao i prvo lice samo je totalno beskorisno jer ti smeta hud smeta ti kamera smeta ti svoj lik na kraju zavrshavajuci tako da ne vidish nista i gledajuci u sopstvenu zadnjicu... chak ni reflekse ne mozesh da iskoristish valjano...

To vazi samo ako zalepe kameru u zadnjicu kao u GoW. npr. Ako kamera moze da se odmakne, opet je ok.

Poslednja izmena:
trece lice je nesto najgore sto se desilo gejmerskoj industriji... isto je kao i prvo lice samo je totalno beskorisno jer ti smeta hud smeta ti kamera smeta ti svoj lik na kraju zavrshavajuci tako da ne vidish nista i gledajuci u sopstvenu zadnjicu... chak ni reflekse ne mozesh da iskoristish valjano...

Odlicno je "trece lice", vrlo cesto doprinosi spektakularnim scenama, kako u voznjama, tako i u akcionim igrama. Vise si osakacen u FoV kada je prvo lice u pitanju.

Ali doziranje je malo komplikovanije nego sto je vecina navikla da koristi :)

Odlicno je "trece lice", vrlo cesto doprinosi spektakularnim scenama, kako u voznjama, tako i u akcionim igrama. Vise si osakacen u FoV kada je prvo lice u pitanju.

ne pricamo o voznjama

ako hocesh spektakularne scene onda je bolje udaljena kamera koja dolazi skoro do "izometrije" pogodnija... prvo lice je tu da sto vernije simulira dozivljaj prilikom igranja...ako si primetio i ti imash suzen FOV ne vidish 360 stepeni, sto je u neku ruku realnije... trece lice je smarachko i za hop-cup-poskochicu arakdice kada ti nikada nije potrebna kotrola u potpunosti nad likom (jer ni ne mozesh da imas potpunu kontrolu kada pola toga i ne vidish) ... trece lice u 95% sluchajeva je kao kada igrash RTS sa nedovoljno odzumiranom kamerom...

Meni je na primer GoW "spektakularna" igra u svakom smislu, uopse mi ne smeta lik koga kontrolisem, akcija jako lepo izgleda jer se vidi svaki moj pokret koji je naravno maestralno animiran, mesta na 22" kol'ko 'oces, nikako takav feeling ne mozes da dozivis iz prvog lica ili ne daj boze iz neke izometrije :) tako da se nikako ne bih slozio sa G!!! da je "trece lice nesto najgore sto se desilo ... ".

nebitno, kada dodje do preciznosti gow se pretvara u fps... u ostalom to je jedna igra u milion koja je solidno odradjena... zaboravite na prichu, nije mi namera flame :)

Odoste u izometrija vs. trece lice vs. prvo lice offff.... 'de da se vratimo na temu. :d Ko je presao igru, ili makar njen veci deo, moze li da mi kaze kakva je atmosfera same igre? Ima li onaj poseban KOTOR-ov smek? Interesuje me i da li je storyline na nivou?...( samo bez spoilera molim :d )

Kolko je teska ova igra, u GB ne u diskovima :d.

Da li da je skinem il da je "kupim" na ulici ?

napokon kucni doktori izbacili jednostavan lek i testiraju i dalje sto je nainteresantije u izradi vakcine glavni je bio covek iz Srbije Gniarf :)

Radi! Juhuuu ... :D

Prilozi

• MassEffect 2008-06-04 04-30-46-12.jpg
    MassEffect 2008-06-04 04-30-46-12.jpg
    187.3 KB · Pregleda: 97
  • MassEffect 2008-06-04 04-30-33-12.jpg
    MassEffect 2008-06-04 04-30-33-12.jpg
    176.7 KB · Pregleda: 77
  • MassEffect 2008-06-04 04-30-20-67.jpg
    MassEffect 2008-06-04 04-30-20-67.jpg
    209.3 KB · Pregleda: 77
  • MassEffect 2008-06-04 04-30-09-70.jpg
    MassEffect 2008-06-04 04-30-09-70.jpg
    152.6 KB · Pregleda: 71
  • MassEffect 2008-06-04 04-28-39-98.jpg
    MassEffect 2008-06-04 04-28-39-98.jpg
    190.8 KB · Pregleda: 88
Poslednja izmena:
ne pricamo o voznjama

ako hocesh spektakularne scene onda je bolje udaljena kamera koja dolazi skoro do "izometrije" pogodnija... prvo lice je tu da sto vernije simulira dozivljaj prilikom igranja...ako si primetio i ti imash suzen FOV ne vidish 360 stepeni, sto je u neku ruku realnije... trece lice je smarachko i za hop-cup-poskochicu arakdice kada ti nikada nije potrebna kotrola u potpunosti nad likom (jer ni ne mozesh da imas potpunu kontrolu kada pola toga i ne vidish) ... trece lice u 95% sluchajeva je kao kada igrash RTS sa nedovoljno odzumiranom kamerom...

Tomb Raider zasigurno nije "smaracha, hop-cup-poskochica" a iz prvog lica bi bilo gotovo nemoguce igrati.

Edit: Pa Mass Effect je izlecen. Svaka cast!

Poslednja izmena:
A di ga ima lek?Koliko je tezhak?Jel sad sve radi kako treba?
Inace,igram Jade Empire dok ovo ne dobijem.

Odlicno. Znaci pacijent oziveo. Gde se nalazi taj lekar i ta mass effect apoteka u kojoj moze da se kupi lek za interplanetarno prebacivanje sa noge na nogu?

Poslednja izmena:
Farmaceut je naše gore list, ali je ovaj lek tek prelazno rešenje ka emulziji koja će problem pamćenja i kretanja rešiti na pravi način.Za sada su obe formule rađene u domaćoj radinosti i moraju se na pacijenta primenjivati odvojeno_Očekuje se pojavljivanje finalne revizije od strane jedne poznate farmaceutske kompanije koja će ujediniti sva ova prelazna rešenja u finalni proizvod. :d

A da li Gniarf-omal omogucava funkcionisanje pacijenta, pa makar i otezano?
Na poslu sam, pa cu tek posle moci da odem u posetu da mu dam lek.

Ala su gazakomplikovali, covek mora da bude diplomirani hemicar da bi znao da resi ovakve probleme....

A da li Gniarf-omal omogucava funkcionisanje pacijenta, pa makar i otezano?
Svi simptomi su ovim eliminisani, iako je aplikacija seruma malo zeznuta.
Počinju da se pojavljuju neki jednostavniji lekovi, ali nisam ni za jedan još uvek 100% ubeđen da funkcioniše ovako dobro, pa se držim za sada proverene recepture ;)

Počinju da se pojavljuju neki jednostavniji lekovi, ali nisam ni za jedan još uvek 100% ubeđen da funkcioniše ovako dobro ...

Funkcionishe dobro. :)
Nashao sam zamorca i kazhe da mu je sad bolje:
[12:44:11] <Rajke> idi odma na mapu
[12:44:14] <Rajke> i sleti negde
[12:44:21] <Rajke> gde ti je otvoreno
[12:47:25] <manjane> radi
[12:47:35] <manjane> sad sam probao
[12:47:37] <manjane> jeee
[12:49:01] <manjane> hvala ti
:D

Snimim poziciju dendrida i posle kada hocu ponovo da aktiviram snimljenu poziciju, samo mi nudi kreiranje novog molekula i jovo-nanovo. Pretpostavljam da je do leka i njegovog sastava. Jel moguce da se udje u program zamoraca i primene tog leka? Evo, prijavljujem se za dobijanje tog leka i prihvatam svu odgovornost u slucaju nezeljenih efekata na razgranate nastavke nadrazaja tela neurona.;)

Poslednja izmena:
Ubrizgao sam i sebi. Osecaj je neverovatan, kao da letim u svemiru i slecem na planete. Nemam amnezije, sve pamtim.

Stigao je spas (Demonoid)

Poslednja izmena:
masslarge14.jpg

masslarge11.jpg

masslarge01.jpg

Zakljucak :

We happen to think a game's graphics are more to do with the overall aesthetic, the look and feel, than resolutions and performance. That's why a high definition game can look worse than a standard definition Wii game. We loved the aesthetic of the 360 version - the film grain and motion blur all playing a part in the 80s sci-fi feel of the game. For us the increased resolution doesn't necessarily make the game's aesthetic better. Much more important is the improved texture pop-in performance. It is for that reason that the PC version just about pips the Xbox 360 version.

Naravno. Meni se zato nisu ni sviđali Kotori koje sam igrao na PC-ju. Kapiram da je sve bilo dopadljivije na klasičnom TV-u. Ovako vidiš zbog extra rezolucije koliko je grafika siromašna. Iz istog razloga, recimo, igre na PSP-u izgledaju dobro, iako su na nivou prve generacije PS2 igara...

Naravno. Meni se zato nisu ni sviđali Kotori koje sam igrao na PC-ju. Kapiram da je sve bilo dopadljivije na klasičnom TV-u. Ovako vidiš zbog extra rezolucije koliko je grafika siromašna. Iz istog razloga, recimo, igre na PSP-u izgledaju dobro, iako su na nivou prve generacije PS2 igara...

To je bilo tako u previous gen eri pre svega zbog SD rezolucije koja je krila mnoge nedostatke grafike. U danasnjoj next gen i full hd eri televizori vise ne kriju graficke nedostatke, aliasing je i vise nego izrazen,teksture slabe rezolucije se i lako primecuju. Meni je inace PC povezan na HDTV i igra izgleda identicno i na monitoru i na TV-u s tim sto je lepse na TV-u zbog daleko vecih dimenzija.

Nazad
Vrh Dno