Šta je novo?

Mass Effect - PC verzija

a AA ?

Evo ga i komentar što se tiče veličine:)

Kod:
well i was worried that mass effect might be a huge download but direct to drive is only: 

MassEffect_ddsetup.zip size: 7.17 GB

hehe ma opusteno :). nisam hteo da zvucim hostile, mrzelo me da stavljam smajlove a bio sam preko moba.

ajde barem napisi kako ti radi i kakva je kada ti se svuce :), sem ako stvarno nisi uhvatio neki ass effect da skidas :p

pa ako je 12GB njava onda :wall: Inace, ne verujem da jeste, a izvor je drugar koji radi u jednom stranom magazinu koji je radio review igre za doticni. Jos ne znam da li ce raditi sa key-em koji mi je dao. Elem, jos nije "na HDD-u" a da ne bi sirili pricu na pirteriju isl. najbolje da na ovome ostane. Kad bude kod mene i ako bude radila (iskreno se nadam da hoce) postovacu SS i utiske.

Sad me nervira ovaj GRID, jako mi se igra, mislim da cu da podelim protok :d

j.... te Grid !! :p

Inace ja koliko sam skontao za sada omogucavaju 3 aktivacije po igri pa ce verovatno kao Bioshock taj limit vremenom da povecaju i na kraju daju unlimited...

da ali ovo je verzija za novinare, ne znam da li je drugacija, a za key se upravo zbog toga i nadam da ce da radi, sem ako nije neki poseban batch, bas zbog novinara...

PS. Grid nemoj da mi diras :p

Poslednja izmena:
pa ako je 12GB njava onda :wall: Inace, ne verujem da jeste, a izvor je drugar koji radi u jednom stranom magazinu koji je radio review igre za doticni. Jos ne znam da li ce raditi sa key-em koji mi je dao. Elem, jos nije "na HDD-u" a da ne bi sirili pricu na pirteriju isl. najbolje da na ovome ostane. Kad bude kod mene i ako bude radila (iskreno se nadam da hoce) postovacu SS i utiske.

Sad me nervira ovaj GRID, jako mi se igra, mislim da cu da podelim protok :d

Majku mu, pa ako vec skidas onda bi trebao da znas koje je velicine, pre dva dana si rekao da si na 35%. Cega to 35%?

ja ga razumem da on skida 12 GB "necega" :d

Pa 12.3GB je, bio sam na 30 i kusur %, ono 35% sam lupio onako bzvz, bice veceras gotovo pa cu javiti sta je, nadam se da gresite :)

Ko zna sta ti skidas ;) toga na News-u jos nema ali je zato GRID sisao jako brzo:D

Poslednja izmena:
Kakav bre Grid, jel to onaj demo ili cela igra, koliko mi se cini to nije trebalo da se pojavi bar jos mesec dana?

Ko zna sta ti skidas ;) toga na News-u jos nema ali je zato GRID sisao jako brzo:D

Pa ne skidam pirata ! Reko sam sta skidam. Mas eff. je "went gold" vec ihahaj, sta mislite sta novinari igraju po redakcijama ? (i ne skidam preko torenta, news-a ili bilo cega slicnog)

Poslednja izmena:
jel zna neko oce ovo biti tipa prey ... half life episod 2 ,, dakle 4 sata igranja pa unistal ili ce biti nesto duze.... jer po meni ...dzaba prica o senkama.. texturama..detaljima ako se igra 4-5 sata za prelazak igre posto necemo ni primetiti to ..? dakle zna neko oce li se ovo prelaziti za jedan vikend ili nesto duze ?

Nema ovo veze sa prey-om ili hl epizodama niti sa kratezom kakav je CoD4...koliko se secam, najavili su 30+ sati gameplaya, ipak je ovo kao RPG naslov, dakle budzenje lika, kvestovi, istrazivanje i tako to...

Poslednja izmena:
Glavni quest ćete preći za tek nešto više od 10 sati. Sporedni zadaci su totalno nezanimljivi i neće ih gotovo niko prelaziti, da ne govorim o tome što ne donose/znače ništa.

ja cu definitivno prelazit i sporedne questove ma kakvi bili mada sumnjam da mogu biti bas tako losi....., inace i u drugim igrama oni nikad nisu nesto specijalno

Glavni quest ćete preći za tek nešto više od 10 sati. Sporedni zadaci su totalno nezanimljivi i neće ih gotovo niko prelaziti, da ne govorim o tome što ne donose/znače ništa.

E ovoga sam se jedino pribojavao :D al bilo je za ocekivati...

ali da im dash 50 evra za 10 citavih 10 sati gejmpleja???? ali tolike godine su pravili igru za 10 sati gejmpleja??? *****izam :)

ako nista za 50 evra bolje da platish 10 sati pravog foreplaya

Izašla, Detonirajući!

Da, 7.12gb :wall: Na ovoj mojoj ne radi key, kaze da je vec aktiviran @#$^@%^ *ebiga. Sad se osecam ko usran, vise bi voleo da je bila neki fajl kao sto je illidan sugerirao :d

Izašla popravljena, ponovo napunjena verzija. :d

neka oprostoeno mu je, videlo se da je stvarno mislio da ce da se igra pre svih :)

Nazad
Vrh Dno