Igra izasla ? treba da bude kod nas ovih dana da se.."kupi" ?
hehe ma opusteno. nisam hteo da zvucim hostile, mrzelo me da stavljam smajlove a bio sam preko moba.
ajde barem napisi kako ti radi i kakva je kada ti se svuce, sem ako stvarno nisi uhvatio neki ass effect da skidas
![]()
pa ako je 12GB njava onda :wall: Inace, ne verujem da jeste, a izvor je drugar koji radi u jednom stranom magazinu koji je radio review igre za doticni. Jos ne znam da li ce raditi sa key-em koji mi je dao. Elem, jos nije "na HDD-u" a da ne bi sirili pricu na pirteriju isl. najbolje da na ovome ostane. Kad bude kod mene i ako bude radila (iskreno se nadam da hoce) postovacu SS i utiske.
Sad me nervira ovaj GRID, jako mi se igra, mislim da cu da podelim protok :d
Ko zna sta ti skidastoga na News-u jos nema ali je zato GRID sisao jako brzo
![]()
pa hd/brd rippa ako je 12GB njava onda :wall:
Glavni quest ćete preći za tek nešto više od 10 sati. Sporedni zadaci su totalno nezanimljivi i neće ih gotovo niko prelaziti, da ne govorim o tome što ne donose/znače ništa.
pa hd/brd rip![]()
Izašla popravljena, ponovo napunjena verzija. :d
Da, 7.12gb :wall: Na ovoj mojoj ne radi key, kaze da je vec aktiviran @#$^@%^ *ebiga. Sad se osecam ko usran, vise bi voleo da je bila neki fajl kao sto je illidan sugerirao :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari