Šta je novo?

Maske, futrole, stakla i ostala dodatna oprema za Samsung

Da li neko mozda zna o kojoj maski je rec na ovoj slici (mmislim da je telefon s22 ultra)
Hvala

Prilozi

• Screenshot_20250313_163921_Gallery.jpg
    Screenshot_20250313_163921_Gallery.jpg
    130.2 KB · Pregleda: 99
Uskoro cu nabaviti S25U, i malo gledam masle, do sada sam za s23/+ korisrio spigen liquid air i odlicna mi je bila... Ali vidim da ih sada (kao i vecina proizvodjaca) rade sa otvorenim delom oko kanera, nije svska posebno uokvirena... Da li je neko probao, da li umanjuje stepen zastite? U tom slucaju isao bih na Ringke ili cak Pitaku... Koju model Pitaka preporucujete, da je klasicna maska koja obuhvata kompletan ram telefona i svaku kaneru?

Питака је одлична, могу да ти кажем, ја је имам за С23У и презадовољан сам. Не знам тачно који је модел, али има спуштене ивице око рама са стране. Горња и доња ивица су мало издигнуте, једно милиметар, два.

Da li neko iz iskustva može da kaže da li Nillkin maske sa Magsafe prstenom utiču na plaćanje? One pločice koje su se lepile za maske/telefon ranije su mi onemogućavale plaćanje, sada bih da poručim ovu pa samo da proverim.

Nemam Nilkin maske sa Magsafe-om ali ove tri koje imam (sve su sa Magsafe-om), bez problema radi plaćanje...

Da li neko iz iskustva može da kaže da li Nillkin maske sa Magsafe prstenom utiču na plaćanje? One pločice koje su se lepile za maske/telefon ranije su mi onemogućavale plaćanje, sada bih da poručim ovu pa samo da proverim.
Koristim već 2.5g Nillkin Frosted shield magnetic i nikad nije problem do futrole nego do onih uređaja.
Npr na pumpama uvek radi savršeno, a u prodavnicama zna da zeza, kao signal je slab ali mislim da su to neki stari krš POS aparati

Planirah uzeti Pitaka za S23+ odem na sajt i vidim da nemaju na stanju potpuno crnu.
Imaju neke sa dezenom. Nisu ni one loše, ali me zanima ako neko ima iskustva, obzirom da je aktuelna serija 25, da li Pitaka ima običaj dopuniti ponudu za starije telefone?

Немам много искуства са поруџбинама на Питакином сајту (поручио сам само једну маску пре годину и по), али контам да се њима не исплати да гомилају маске за старије моделе. Ја имам С23У, и волео бих да има још модела за мој телефон, али изгледа да то није случај. Кад сам куповао маску, пикирао сам Сансет дизајн, али није је било на стању, па сам узео ову коју имам сад, налик на мушему 😁
Задовољан сам, свакако.

Nillkin izbacio neki premoćan aramid fiber kejs ali samo za 24 i 25 seriju, izgleda smo skroz zastareli za sve, ne samo za Samsung i Pitaku.

Da pitam i ovde, da li znate neki način da se poveća grip/smanji mašćenje maske telefona? Imam masku koja mi odgovara, ali se dosta masti i kliza

Silikonske i plastične teško. Jedino neke hrapave kao npr Spigen rugged armor ili ringke onyx.

Nillkin Frosted i Spigen Liquid Air.
Sve ostalo vadi mast.

Nazad
Vrh Dno