Stefan1995
Slavan
- Učlanjen(a)
- 05.04.2015
- Poena
- 445
Pozdrav, da ne bi na svakoj strani pisali o ovome i gusili nepotrebno teme, evo tema pa izvol'te.
Fonly 1900din adapter.Ja uzeo na aliju proverio sa testerom radi kao orig bilo 5 ili 6e sa kablom i ne greje se.Porucio sam sad neke magsafe maske za s22u i s24u cekam da stignu a uzeo i providnu za s24u nasao u a1 poslovnici da ne moram nonstop da nosim fusion bumper na s24u dosadi mi nekad.Jeste, s tim da ti je u A1 najjeftinije.
ovo je original samsung nije fake ko sto neki govore izbacuje ono za brzo punjenje obavestenje i merio sam bio voltazu i sve i watazu nije se grejao i vidi se po adapteru da je orig.Posto sam uporedio sa adapterom iz kutije od a72 i adapterom koji je kupljen uz a54 firma kupila kod osobe koju poznajem za sluzbeni pa sam ih uporedio.Punjac samo original ili od neke dobre marke, ostalo ne, makar dobio i dzabe.
Maske i ostala oprema je druga stvar.
Prvi adapter je noviji iz A1
Prvi adapter je noviji.
Posto pitaka i dje je uzeta?Pogledajte prilog 435324Stgla Pitaka....feneomenalan kejs!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari