Šta je novo?

Maske, futrole, stakla i ostala dodatna oprema za iPhone

Sta kazete da uzmem u gigatronu onda nov od 20w?
Verujem da je tu oridjidji
Samo ako insistiras da castis Apple, ja iPhone punjac nisam video od cuvene kockice i nikad nikakvih problema sa telefonima i tabletima. Ako vec imas Samsung koristi ga, ako ne uzmi neki od ovih, svaki je bolja kupovina od Apple punjaca a vek baterije mnogo vise zavisi od upotrebe (brzo praznjenje, praznjenje do 0%, itd.) nego od punjenja.

Samo ako insistiras da castis Apple, ja iPhone punjac nisam video od cuvene kockice i nikad nikakvih problema sa telefonima i tabletima. Ako vec imas Samsung koristi ga, ako ne uzmi neki od ovih, svaki je bolja kupovina od Apple punjaca a vek baterije mnogo vise zavisi od upotrebe (brzo praznjenje, praznjenje do 0%, itd.) nego od punjenja.
Ma i punjenje igra ulogu. Manji je stres na bateriji. Vrv uzecu od 10w jabukin punjac i na tome cu ostati sto se tice punjenja. A kada mi treba brzo imam i za to resenje.
Ono sto sam na Samsungu menjao u opcijama ovde moram fizicki, no svakako je vrednije nego da baterija se greje i trpi stres od brzog punjenja.
Svaki telefon sam tako koristio, tako cu i ovaj. S23U mi je lagano drza 2 dana bateriju nakon skoro 2 godine koriscenja. Nema igrice i te gluposti i 95% punjenja je bilo na sporo.
Sada ce da vidimo sta ce jabuka da kaze na takav tretman 😁

20w brzo punjenje 😂 ajde da se prica o 100w ili 120w a ne o punjacu od 20w 😁 Moj stari p30pro sam punio sa 40w koliko je bio original punjac i prve tri godine nisam primetio neku razliku u bateriji.

Ma i punjenje igra ulogu. Manji je stres na bateriji. Vrv uzecu od 10w jabukin punjac i na tome cu ostati sto se tice punjenja. A kada mi treba brzo imam i za to resenje.
Ono sto sam na Samsungu menjao u opcijama ovde moram fizicki, no svakako je vrednije nego da baterija se greje i trpi stres od brzog punjenja.
Svaki telefon sam tako koristio, tako cu i ovaj. S23U mi je lagano drza 2 dana bateriju nakon skoro 2 godine koriscenja. Nema igrice i te gluposti i 95% punjenja je bilo na sporo.
Upravo tome ti GaN tehnologija i sluzi. Napaja brze bateriju uz manje zagrevanja, drugacije "dotura" struju do baterije. Bolje malo iscitaj o tehnologiji sta i kako pruza pre nego sto das 30e za 10w punjac.

GaN se sam manje greje jer je efikasniji, plus je kompaktniji, a na bateriju deluju potpuno isto ukoliko isporucuju istu snagu.

IMG_4591.jpeg

Kupio bih Airtag ful pakovanje od 4 komada. Vidim da je cena na KP 30-40% povoljnija. Da li postoji sličan fazon sa Airtag kao sa Airpods, da su fake uređaji klonirani kao original?

gde ima 10w apple punjac? ili barem anker/neki krsten brend? ja sam svuda gledao i najmanje sto sam nasao je 12w, mislim da je ugreen ako se ne varam

Ne izmisljajte prijavice vam sporo punjenje. Stavi 20w i vozi.

Ja sam punio vise puta sa ESR bezicnim od 9w i nisam imao do sada taj problem, jedini problem koji imam sa magsafe je sto jako greje telefon.

Da se ja pitam to bi izbacio I zabranio. Kabel je kabel I nema greske.

gde ima 10w apple punjac? ili barem anker/neki krsten brend? ja sam svuda gledao i najmanje sto sam nasao je 12w, mislim da je ugreen ako se ne varam
Imas iStyle 12w oridjidji, 3500 dinci. Ja uzeo i bas upravo sada punim preko tog punjaca

Koje je to apple punjač od 12W? Znam za 5,18, 20W itd.

Ja porucio nillkin masku i staklo otisao mi telefon na skoro 280 grama. Inace je sama maska preko 40g dok su obicne silikonske oko 20g
Da ponovo porucujem izbegao bih magnet sigurno
Malo me nervira ova tezina ali sta je tu ne nema nazad, 15pm je u pitanju

jel ce raditi ovaj kabal sa ovim apple 12w adapterom? posto u opisu pise samo:

Sie können dieses Kabel auch mit einem Apple 29W, 30W, 61W oder 87W USB‑C Power Adapter verwenden

Prilozi

• IMG_5234.jpeg
    IMG_5234.jpeg
    58.1 KB · Pregleda: 69
  • IMG_5227.jpeg
    IMG_5227.jpeg
    49.4 KB · Pregleda: 96
Ako podržava 87w, podržava i 12w 😀

Stigla jutros Ringke Onyx maska i mogu reci da je odlicna. Nije previse debela ali deluje cvrsto i skroz je hrapava, ne klizi uopste.

Evo u tc galerija najava da se otvara Anker shop na drugom spratu.
Ja sam takođe u popularnoj prodavnici tehnike na slovo G video da prodaju određene soundcore slušalice. Anker je svakako dobrodošao sa svim svojim podbrendovima. 😄

Koristio sam mesec dana Nillkin sa magnetom za 15PM, i promenim sinoc masku stavim obicnu silikonsku tanku. kao da sam uzeo 30% laksi telefon takav mi je osecaj :D
mislim da sam se zeznuo kod magneta, otezava mi masku, a ne koristim ga.

Pozdrav, ima li nekih preporuka za providnu masku za iphone 15 pro max, do sada sam koristio Spigen za ranije modele, ali nigde originalne nema da se nadje u Srbiji za ovaj model, gde god sam trazio. Ima li preporuka za neki provereno dobar brend? Da li ovaj iz istyle, NEXT ONE dobar izbor ili je isti kao i svi drugi kinezi od 1000 dinara?

Kupite Pitaka masku, koristio sam svakakve maske, nillkin gumene, silikone itd, nista nije ni za istu recenicu sa Pitakom. Tanka, lagana, druga dimenzija

ti si pitaku narucio direktno sa sajta? Koji je materijal pitake? da li je tvrda, da li je oblozena unutra da ne nazulja telefon
da li je klizava?malo je jaka cena, bez obzira koliko kosta iphone

nije realno da maska kosta kao baterija za iphone 12/13

Nazad
Vrh Dno