Šta je novo?

Maske, futrole, stakla i ostala dodatna oprema za iPhone

Kod nomada mi se ne svidja sto nemaju kozne, nego samo one hibrid. Andar izgledaju odlicno.

@ilidan Kako si porucio? Vidim da je shipping 25$, pa bi onda moglo da se desi da naplate carinu i pdv. Kako si ti prosao?
 
Preporuka i od mene za Andar, ja sam izbegao dažbine zbog BF popusta, pa podnosio izjavu preko FedEx-a i prošlo bez problema.
 
Kod nomada mi se ne svidja sto nemaju kozne, nego samo one hibrid. Andar izgledaju odlicno.

@ilidan Kako si porucio? Vidim da je shipping 25$, pa bi onda moglo da se desi da naplate carinu i pdv. Kako si ti prosao?
Ide preko Fedexa, slali mi da popunim dokumentaciju. Imao sam code za 10% off pa je bilo manje od 50€

bilo je kao mozda budu naplatili carinu, jer ne bi trebalo da se gleda cena posle discount, ali sve proslo bez ikakvih dodatnih troskova.
Andar preuzima troskove na sebe ako bude nesto dodatno

10% code sam dobio jer mi je maska stojala u cart tipa jedan dan, pa kao posalju mail vidimo da se dvoumis, evo ti code :)
 
Ja sam uzeo istu takvu sa Alija i odlična je, ali moj ti je savet i da ti naručiš preko alija, oko 1200 din je. Ovi ovde lupili cene od 4k, sto nije realno. Maska je dobra, meni totalno izgleda kao original, imam je jedno 2 meseca i neka nikavih mana po pitanju kvaliteta (plus sam ja geolog, pa stalno po gradilištima, brdima, prašina itd..).

Moze link prodavca?
 
Ima neko link od onih prodavnica sa Alija koji prodaju silikonske kopije sto su veoma dobre, onaj link sto je bio nekad ovde, ne radi vise. A kad kucam u search, ne izlazi nista, nemoguce da su ugaseni svi prodavci..
 
Bukvalno prvi rezultat kad ukucaš apple silicone case. 😅 ima preko 10.000 prodatih maskica.

Vidim sad da nema više prodavnice gde sam kupio kopiju kožne maske za 550 din. 😅
 
Ma ono je bilo nesto oko 1.5-2K dinara i bila je fazon 1/1 kopija. To mi ne izlazi, ove od par stotina dinara me ne zanimaju. :D
 
Evo link

Za koji model ti treba? Imam crnu za 13-icu viška. Nosim zelenu na 13 mini već mesecima, ništa joj ne fali, odlične su maske.
 
Imam crnu original za 13 Mini, pa sam hteo da uzmem jos neku boju, hvala ti za link! :)
 
Ima oglas u odgovarajućoj sekciji.
 
Slažem se.
Imam original apple wisteria boju, dosta je kvalitetnija od ove sa alija.
Jedino što me smara patina na njoj, baš ružno izgleda.
 
Ako hoćeš MFI sertifikovan da ovde kupiš, 1700 dinara IKEA kabl

Uzeo juce ovaj kabal posto mi je igrom slucaja original izgoreo 🔥
Odlican kvalitet.. i dovoljne duzine.
 
  • Like
Reagovanja: iOS
Ima li negde kod nas nekih valjanih maski (a da nisu ovih par kineskih modela kojih ima u svakoj radnji), da ne mora da se naručuju iz inostranstva?
 
Moze neki link sa Aliexpress silikonska maska za iphone 13 mini 1:1 kopija mi treba?
 
Imas link par poruka iznad...
 
Mogu li dobiti preporuku za neku po vama best buy prozirnu, jednostavnu, masku za iphone 15 plus? Razmatrao sam Ringke fusion za 15ak eur i Spigen liquid crystal za oko 23eur. Da li ima nekih boljih opcija?
 
Da li zna neko da li kod nas imaju negde da se kupe kapice za Airpods Pro? iStyle na sajtu ima samo one od memorijske pene, na KP niko ne prodaje... Imate li vi neku ideju?
 
One silikonske kapice? To sam video samo na aliju.
 
Spigen (Liquid Air) ili Ringke (Onyx) za 14 pro?
1696149705063.png
1696149764894.png

Ringke X-Fusion imam na 11ici na na prethodnom OnePlus, pa nekako vucem na Ringke, ali drugi model ovaj put.
 
Kad smo kod Ringketa. Koliko dana je uglavnom potrebno da stigne paket? Porucih futrole pre 8 dana. Nema nikakvih informacija o paketu preko UPS servisa kojim salju robu.
 
Nadjoh staklo za 15 pro max, za divno cudo leglo ok i ne pravi problem nikakv. Ocekivao sam da mogu nokat da zavucem ili papir izmedju ivice stakla i curved dela, medjutim izgleda da su lepo uradili isto. Bas sam imao trip da cu imati problem sa staklom ko na Xperia XZ premium. Inace ne laguje na touch, posto sam citao negde da ima problema sa staklma zastitnim i ip 15 pro. Boze blagi kolko ne umem da slikam sa Xperia XZ Premium telefonom vise ko nekad :D


20231003_170516347_iOS.jpg20231003_172151134_iOS.jpg DSC_0006.JPGDSC_0007.JPGDSC_0008.JPG
20231003_170447422_iOS.jpg
 
Poslednja izmena:
Kad smo kod Ringketa. Koliko dana je uglavnom potrebno da stigne paket? Porucih futrole pre 8 dana. Nema nikakvih informacija o paketu preko UPS servisa kojim salju robu.
Ja sam ovo u Nemačkoj preko Amazona naručio, sutradan stiglo.
 
Nazad
Vrh Dno