Šta je novo?

Maska za 6630

• Začetnik teme Začetnik teme Proday
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Proday

Uticajan
Učlanjen(a)
02.01.2005
Poena
1,805
Zna li iko gde u NS i po kojoj ceni mogu naci novu original masku za n6630 (nepitajte sta je bilo :S: )

Mozda u Comtrade-ovom predstavnistvu u NS ili pitas u nekoj radnji da ti naruce, ako ne uspes javi se pa cemo nesto oragnizovat

Vidis nepade mi odma napamet da pitam da li se slucajno moze naci samo ona plastika sto ide preko displeja (pa da se nekako uglavi) posto mi trenutna pukla do pola!!! 😡

Kad smo vec kod maski, meni mi trebala ona crna gumirana za 6630...

Tu crnu gumiranu imas na bubljaku na Novom Beogradu kosta 400din

Kakva je to maska za 400 din? Da nemislite mozda na futrolu?

***, juce sam protresao bubljak u Pancevu i nisam imao srece 🙁 Nije futrola, maska je (bar ono sto sam ja video i sta meni treba)

Pa nisam rekao bubljak u Pancevu (tamo ni ja nisam naso maske za ovaj tel) vec bubljak na Novom Beogradu, i maska je skroz OK, ove koje nisu gumirane su inace 300 din i da naravno da su Kineske za te pare, ali i po vecini radnji u gradu ce te naci iste po mnogo jacim cenama u nekim sam cak video istu masku za 1000din

Pozdrav

zna li neko gde i da li ima i crnih keypadova za 6630 ? znachi ne na netu nego u beogradu (eventualno panchevachki buljak).

Koliko sam video uz tu crnu gumenu masku idu i crni dugmici. Probaj da frikombinujes!!!

Proday je napisao(la):
Koliko sam video uz tu crnu gumenu masku idu i crni dugmici. Probaj da frikombinujes!!!
Jesi li 100% siguran. Mislim da se varas. Ako je tako odoh sad da je kupim. 🙂

i ja mislim da se vara. nisam bio ja vec ortak (na buvljaku) i kaze da nema dugmici vec samo maska.

Kupio sam taj tel pre mesec dana u mobilwood-u i pitao za original maske. Tip reche ima ih al su 4.ooo,oo pa ako ti odgovara cena ti zovi njih

Resih da ozivim ponovo ovu temu, jel u medjuvremenu neko nasao crnu tastaturicu pa makar bila i kinez? Ako uskoro ne nadjem kupujem farbu i.. :d

Samo zapamti raspored tastera 😀

Drugar ima tu crnu gumiranu masku i ne izgleda loše telefon, ne "klizi" iz ruke, itd. Ali nešto mi nije ta kineska kako treba, zjape rupe na sve strane, nije dobro legla... Kaže da je menjao par puta i da je ova koju ima najbolja...

Ma tastere ne mogu naopako da stavim nego moram da zapamtim raspored znakova 🙂
A jel taj tvoj drugar ima i tastaturicu il samo maskicu?

Samo maskicu...

outlaw je napisao(la):
Samo zapamti raspored tastera 😀

Drugar ima tu crnu gumiranu masku i ne izgleda loše telefon, ne "klizi" iz ruke, itd. Ali nešto mi nije ta kineska kako treba, zjape rupe na sve strane, nije dobro legla... Kaže da je menjao par puta i da je ova koju ima najbolja...

Ta crna nije loša i ima je na buvljaku u B45, NBG.
Za cenu nisam siguran ali je oko 1000Din sigurno.

Nazad
Vrh Dno