mLaki
Čuven
- Učlanjen(a)
- 25.02.2004
- Poena
- 680
Evo nabavih igru i mogu raci da nije losa, vidi se da je konzolitis^2, izuzetno lose kontrole, pogotovo ako se igra sa misem, no ako se u ruke uzme neki joypad (igrao sam preko Sony PS2 joypada i adaptera) sve dolazi na svoje mesto. Igra ima i RPG-a, budzenje heroja koje vodite itd. U misiju mozete povesti do 4 heroja, koje mozete odabrati medju armojom marvelovskih good doersa, kolko sam video pri pocetku tu je Fantastic 4, X-Men, Elektra Natchios, Spiderman, Ice Man, Captain America, Electric Man... sigurno ce biti i vise. Ukratko sto se tice zapleta, Dr. Doom okupio ekipu super zlikovaca na gomilu i oformio novu organizaciju zla, Masters Of Evil, u cilju dominacije svetom, da bi se suprotstavili novom zlu marvelovi super heroji se udruzuju u ultimativnu alijansu... Najbolja stvar je sto igra podrzava do 4 igraca na jednom racunaru, igrao sam malo sa bratom u dvoje i mogu reci da mi se gameplay jako svideo. Sto se tice grafickih dometa grafika nesto tipa poslednjeg Tomb Raidera, kada se iskljuce senke i advanced lightning igra izgleda OK i moze da radi sasvim pristojno na otkljucanoj 6200, no kad se sve ukljuci grafika bude odlicna, ali za max podesavanja toplo preporucujem neki 7900GTO :d .
Poslednja izmena: