Šta je novo?

Marvel Ultimate Alliance

mLaki

Čuven
Učlanjen(a)
25.02.2004
Poena
680
Evo nabavih igru i mogu raci da nije losa, vidi se da je konzolitis^2, izuzetno lose kontrole, pogotovo ako se igra sa misem, no ako se u ruke uzme neki joypad (igrao sam preko Sony PS2 joypada i adaptera) sve dolazi na svoje mesto. Igra ima i RPG-a, budzenje heroja koje vodite itd. U misiju mozete povesti do 4 heroja, koje mozete odabrati medju armojom marvelovskih good doersa, kolko sam video pri pocetku tu je Fantastic 4, X-Men, Elektra Natchios, Spiderman, Ice Man, Captain America, Electric Man... sigurno ce biti i vise. Ukratko sto se tice zapleta, Dr. Doom okupio ekipu super zlikovaca na gomilu i oformio novu organizaciju zla, Masters Of Evil, u cilju dominacije svetom, da bi se suprotstavili novom zlu marvelovi super heroji se udruzuju u ultimativnu alijansu... Najbolja stvar je sto igra podrzava do 4 igraca na jednom racunaru, igrao sam malo sa bratom u dvoje i mogu reci da mi se gameplay jako svideo. Sto se tice grafickih dometa grafika nesto tipa poslednjeg Tomb Raidera, kada se iskljuce senke i advanced lightning igra izgleda OK i moze da radi sasvim pristojno na otkljucanoj 6200, no kad se sve ukljuci grafika bude odlicna, ali za max podesavanja toplo preporucujem neki 7900GTO :d .

Poslednja izmena:
Cisto sumnjam da ovakav tip igrice ima grafiku kao poslednji Tomb Raider i da trazi 7900GTO da bi uzivali na MAX

Posle prvih sat vremena igrica me odusevila.Ja sam zaludjenik ovakvog tipa igrica.Znaci sve je dobro,grafika veoma dobra(neznam jesam li ja to lud ili nisam ali engine me podseca na mix doom3 ili tomb raider legend engine). detalji max sa rezolucijom 1280x768 ne spusta se ispod 30fps,jedino sam ugasio light detalj(senke i neki bloom efekat)sto je veoma zahtevno i izgleda fenomenalnooo te je namenjeno korisnicima sa jakom grafuljom ili je neoptimizovano kao kod tomb raidera legend ,,nex generation,,.Likove mozes budziti ima mnogo cega od power . snage ..... kao da je rpg.Jedini problem je da igrica trazi cak 7GB na hardu(nece se instalirati ako nema slobodno bar 8.5Gb :shock: )i naravno za maximalni uzitak analogni gamepad jer tastatura i mis nije to to- razumete.Jedino mi zvuk po koji put pucketa inace je ok .Preporucujem je svakom pravo osvezenje ovakvog tipa,odoh da se igram i kasnije cu nesto reci o gameplayu(za sada je ok)

Poslednja izmena:
evo shotova
s29425_pc_1.jpg

s29425_pc_2.jpg

E sto volem ovog vatrenog

Prilozi

• j08.JPG
    j08.JPG
    197.8 KB · Pregleda: 99
Poslednja izmena:
Wolverine je moj prvi izbor, em sto se regenierise, prakticno ga nemogu ubiti, em sto jos ima losu narav... what are you grils looking at?

Igrica pocela da me smara jedni te isti hodnici posle oko 3 sata igranja.Svetla tacka joj je grafika a gameplay tesko mada igracu je jos malo mozda bude kasnije zanimljivija

Nabavio ja igru, i taman kad treba da pocne instalacija kaze Insert DVD in dvd rom!!!!

Verovatno ti je dvd ostecen ili ogreban pa nemoze da se pokrene instalacija

Igra je strava. Zaboravili ste da napomenete njenu glavnu osobinu a to je da istovremeno igru moze da igra 4 igraca. Evo malo pre sam igrao sa jos dva druga i strasno je zabavno.

Zapeo sam :)

Evo ja igram dva dana i igra mi se jako svidja, malo za promjenu od klasike, spiderman ubi puru,... al dzaba to sve kad sam zapeo, ne mogu naci izlaz nikako tj. nasao sam ali je zakljucan, dosao sam do table sa velikim gongom, udari se u njega i on otvori jedna vrata i to je to, ali...
ultimate alliance problem.jpg
Jel neko presao ovaj dio ???

Igra je strava. Zaboravili ste da napomenete njenu glavnu osobinu a to je da istovremeno igru moze da igra 4 igraca. Evo malo pre sam igrao sa jos dva druga i strasno je zabavno.

hm....kako!? hajde molimte objasni proceduru, jerbo bih igrao malo sa drugarima, ali nisam siguran kako, sobzirom da nema opciju za network play, ima samo internet ili kako vec....

hvala

Posle odredjenog vremena igra pocne da smara, sve jedno isto mlatis mlatis... uninstall !

hm....kako!? hajde molimte objasni proceduru, jerbo bih igrao malo sa drugarima, ali nisam siguran kako, sobzirom da nema opciju za network play, ima samo internet ili kako vec....

hvala

Pa na istom kompu smo igrali, svako kontrolise po jednog heroja, nece to moci u mrezi.

Posle odredjenog vremena igra pocne da smara, sve jedno isto mlatis mlatis... uninstall !

Inace u svim FPSovima samo pucash, pucash, pucash, glupo je tako generalizovati zanrove koje ne volish.

Daleko od toga da ne volim. Samo kazem da postane dosadna. Ne svidja mi se ni nacin budzenja heroja, neznas sta cemu sluzi.

Pa pise ti na ekranu koje dugme treba da pritisnesh da vidish shta koja moc radi detaljno i koliko se budzi svakim poenchicem koji ulozish.

Nema veze i onako je izvrsen uninstall :D

Potpisujem!!! Igrao sam je i sa ortacima ali... Ok je, ali stvarno smori. Ja ipak vishe volim okorele RPG-ove... ,)

Nazad
Vrh Dno