Šta je novo?

Martix Reloaded DVD

Zorro je napisao(la):
...
Sabrana dela Vesne Radusinovic... :mrgreen:

Ziva istina :mrgreen: Eno vam je Super Sekana na svim kioscima u uzavreloj Turbo varijanti strasti i poroka ;P Sex, Krv i Suze - Ona & Ona ctp;
Debilniji bracni par od nje i Milomira Marica je zbilja tesko zamisliti :p

PINHEAD je napisao(la):
....
da ako neko ima neku preporuku za dobar horor......:eek:

Besnilo - Borislava Pekića, domaći triler na granici sa hororom.

Moja preporuka štiva za tople dane. (D)

Stigo tj stize DVDR

Potrazite Matrix DVDR kod vasih ortaka sa sat. netom :)
Ja ga kao "srecni" korisnik diskova pod fat32 nemam :(

Pozdrav,
Sasha

byMaX je napisao(la):
Ja se apsolutno slazem ovde sa svima koji su pljuvali T3....

Ma samo polako Max, jos koji put da odgledas i videces ... :)

byMaX je napisao(la):
Ja sam na moru procitao DreamCatcher-a za 4 dana i mnogo mi se dopao, a onda sam procitao Bag Of Bones za 3

Da citas knjige 7 dana si mogao i u Bgd, ne znam sto si na more isao zbog toga :)

Pozdrav!

sasa,urazumi se,t3 jeste krsh :)

[G]H1ghLANdeR je napisao(la):
sasa,urazumi se,t3 jeste krsh :)

Aman bre ljudi, opusten film. Nije nista extra ali daleko od toga da je los...i vrlo je dobar uvod u 4. deo.

Tipujem da ce u 4. delu glavna fora biti u izboru Dzona Konora da li da pusti Terminatora da ga ubije, da bi ga njegova zena poslala natrag kroz vreme ili da rizikuje i unisti terminatora rizikujuci tako da ova Terminatorka u proslosti ubije njega... :mrgreen:
Interesantno, zar ne ;P

OptiPlex je napisao(la):
...

Aman bre ljudi, opusten film. Nije nista extra ali daleko od toga da je los...i vrlo je dobar uvod u 4. deo.

Tipujem da ce u 4. delu glavna fora biti u izboru Dzona Konora da li da pusti Terminatora da ga ubije, da bi ga njegova zena poslala natrag kroz vreme ili da rizikuje i unisti terminatora rizikujuci tako da ova Terminatorka u proslosti ubije njega... :mrgreen:
Interesantno, zar ne ;P

ma da,isto kao u Reloaded................'bes filmove-knjige su zakon!

"Nemojte ljudi, k'o Boga vas molim! Nemam vise snage da cistim bunar..."

he he, ovaj thread mi vec odavno ide na zivce... :cuss:

PINHEAD je napisao(la):
Hahahaha momci prsli smo!!!
Zbogom multimedijo!!!Evo i ja sam pre par sati zavrsio "'Salem's Lot"
od Kinga.Simpa knjiga,vampiri i sl....
Sad cu da ujurim nesto drugo od njega ili Barkera
Aj pozdrav
E da ako neko ima neku preporuku za dobar horor......:eek:

Pa evo ja sam ti dao preporuku za DreamCatcher, Bag Of Bones i Dark House od Kinga... Sve odlicne...

Sasa je napisao(la):
...

Da citas knjige 7 dana si mogao i u Bgd, ne znam sto si na more isao zbog toga :)

Pozdrav!

Reci mi da ti se stvarno svideo T3? :confused: :confused: :confused:

Pa na moru imas ono, izlezavanje na plazi... Odmaranje od devojke i njenog napastvovanja... Izbacivanje iz glave zelje za hranom itd... I onda citas knjigu... Nista lepse...

TERMINATOR 3: RISE OF THE SHIT

Mislim,stvarno....totalni izliv shita iz Hollywoodske kanalizacije se srocio u ovaj film ...
Jedva sam izdrazo da ne povratim prvih 5 minuta filma.Prvih 45 minuta totalni davez...druga polovina jos i nekako pije vodu..Jedva sam preziveo da neslomim diskove u plejeru :)Ukoliko Holivudska produkcija ne pocne da salje reklamne CD-ove na kucne adrese POTENCIJALNIH posetilaca bioskopa u skorije vreme,ne verujem da ce ih za 10 godina iko vise i posecivati tj. gledati...
Mislim,kada ce da shvate da onaj filo-crap na pocetku filma koji se ponovio u prva 2 dela sa nekom dozom ozbiljnosti a sada sa velikim sprdanjem niko vise ne zeli "da kupi" ?
Kada ce shvatiti da se uspesnost filma ne meri preko broja unistenih kola i ostalih hi-tec efekata (koji su prevazisli T1 ali ni priblizno T2)...
Bruka od filma...
Srecom,procitao sam tred na vreme pa nisam izgubio 4 sata u bioskopu.Svaka im cast na do j@j@ reklami - ali osim toga sve ostalo je eep shit.
Oseca se nedostatak Jamesa Camerona ili sam ja nesto preskocio ?

MATRIX Reloaded je zakon za ovaj film.
Koliko-toliko je zadrzao svoju tezinu i opravdao svoje postajanje.
T3 za mene ne potoji.

T4 ?
Sretno im bilo :)

dobro nije tako losh,mada jeste i mene smorio u bioskopu..

andjelkoyu je napisao(la):
TERMINATOR 3: RISE OF THE SHIT

MATRIX Reloaded je zakon za ovaj film.
Koliko-toliko je zadrzao svoju tezinu i opravdao svoje postajanje.
T3 za mene ne potoji.

T4 ?
Sretno im bilo :)

Amen to that!
Just my 0.02 $

Voleo bih da imam onu dzidzu iz MiB, da samo izbrisem iz glave da sam gledao T3...

E, ajd' stvarno zatvarajte ovaj tred!

Sto, sta fali tredu :)? Minimalno offtopic, ali sta sada? Pa setite se one HiFi diskusije... Ona je bas smorila za medalju...

byMaX je napisao(la):
Sto, sta fali tredu :)? Minimalno offtopic, ali sta sada? Pa setite se one HiFi diskusije... Ona je bas smorila za medalju...
Pa ona HiFi diskusija je bila dobra za mozak - moglo je nesto i da se nauchi, a ova diskusija je dobra za creva- da ih procisti ... :mrgreen:

Ima i tu istine... mada mozes malo da naucis o T3 i Matrixu... A mene Hi Fi zanima kao tebe ova tema, tako da... ;)

A shta je u HIFI imalo da se nauchi kada Notax za sve kaze da je krsh :)
Btw, poshto je sada garant negde u CG, nosi tanga kupace i startuje ribe, ne moze da vidi ovo :)

Gledao sam ponovo T3 i vise mi se dopao drugi put... Izgleda da je tako kod mene,... uvek mi se film ili dopadne, jer ne ocekujem mnogo pa posle kada gledam opet, shvatim da i nije toliko dobar... ili ocekujem, pa mi se mnogo ne dopadne, a onda sledeci put utisak bude bolji...

mada je i dalje shit, ali Svarci je najbolji!!! ;)

HULK mi se dopao... Najbolja ekranizacija stripa do sada ... Na nivou prvog Betmena! (smatram da je Xmen prosek, DareDevil i Spajdermen teski shit, Supermena cekamo...)

Zaspao sam uz Hulka..............:).Opusteno moze da se isece sat i po filma tj smaranja i da se gledaju samo efekti.sve u svemu-suplje!!

Bata je napisao(la):
... Pa ona HiFi diskusija je bila dobra za mozak - moglo je nesto i da se nauchi, a ova diskusija je dobra za creva- da ih procisti ... :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: ... svaka cast !!! (D)

byMaX je napisao(la):
Gledao sam ponovo T3 i vise mi se dopao drugi put... Izgleda da je tako kod mene,... uvek mi se film ili dopadne, jer ne ocekujem mnogo pa posle kada gledam opet, shvatim da i nije toliko dobar... ili ocekujem, pa mi se mnogo ne dopadne, a onda sledeci put utisak bude bolji...

mada je i dalje shit, ali Svarci je najbolji!!! ;)

HULK mi se dopao... Najbolja ekranizacija stripa do sada ... Na nivou prvog Betmena! (smatram da je Xmen prosek, DareDevil i Spajdermen teski shit, Supermena cekamo...)
Ti svaki film gledaš više puta?

btw. Supermen je snimljen pre 25godina :D A za novu verziju još nisu ni odabrani glumci :S

cekaju da ozdravi kris riv pa da snime "Supermen 4-Jockey Vendetta"

jddipqd je napisao(la):
...

Ti svaki film gledaš više puta?

btw. Supermen je snimljen pre 25godina :D A za novu verziju još nisu ni odabrani glumci :S

Taman posla... Samo one sa dosta efekata... ;)

drjackyll je napisao(la):
Ako se ne varam, covek je preminuo... :?

Razmisli malo pre nego što ovako nešto napišeš. Na svu sreću nisi u pravu...

Nazad
Vrh Dno