OptiPlex je napisao(la):T3 je tako opusten film, sasvim solidan, pogotovo kao uvod u T4. Bolji je od Matrixa 2 jedno 32.96 puta !!! (D)
byMaX je napisao(la):Meni je trebalo 5 puta da odgledam i da budem ubedjen da je film do jaja, i onda prodje neko vreme, i sve izbledi napolje... i ostane utisak da i nije toliko dobar koliko sam u pocetku mislio... Ali, ako pogledamo T3, Matrix 2 je mnogo bolji nastavak na keca, nego T3 na T2... Ono je katastroficno...
Lukija je napisao(la):Malo off-topic , da li je neko gledao film Equilibrium ? Moja topla preporuka.
Sasa je napisao(la):...
Samo polako max, provalio si da M2 i nije toliko dobar, vremenom ces se sloziti i da je T3, samo polako
Pozdrav!
OptiPlex je napisao(la):...
.... treba jos 4 puta da ga odgleda... ctp; :mrgreen:
Pozdrav
Mellow je napisao(la):Juce sam gledao T3 i moram da konstatujem da se odavno nisam toliko razocarao. Jos mi je ortak rekao da ga prvo odgledam na DIVx jer mi je i on rekao da je film ocaj, ali ne ja sam morao da ga gledam u bioskopu. Film je ocajan. Efekti nikakvi (ono kada se ona riba obavija oko Svarcija, prosto ocajno uradjeno i jos gomila sitnica kao izgled Svarcijeve glave pred kraj kada nema pola koze, sam izgled lobanje ocajno uradjeno). Onda njena gluma i izgled (vidi se da je manekenka ali ne traba u filmu da se ponasa kao da je na pisti). Pa onda oruzje na njenoj ruci, mislim crkne joj jedno pa onda koristi drugo na istoj ruci i istog izgleda samo drugacijeg dejstva, ma ocaj i da ne navodim dalje detalje. Ma mislim film me je toliko razocarao da ne mogu da vam opisem jer sam mnogo ocekivao buduci da sam veliki ljubitelj SF. Ali zivot ide dalje...
Golden je napisao(la):
andjelkoyu je napisao(la):...
Kada ce Moderator da ispravi stamparsku gresku u naslovu treda ? (2. put)
nije posteno prema filmu !
P.S.
Tred nepratim odavno,jer je debelo smorio...
andjelkoyu je napisao(la):MATRIX a ne MARTIX...
Moze biti nezgodno ako tred ikada zapadne u zaborav pa krenemo na search... :beat:
Da se ne zagubi :mrgreen:
Maric je napisao(la):...
Nije to jedina scena, najuocljivije je kad Arhitekta kaze "Please..." na pretpostavku Nea da je "majka" matriksa u stvari Oracle. I sta mu sad znaci "Please"? Kao, daj nemoj da kenj***, nije ona taj kalibar ili "Please", Prorocica(?!), pa to je samo softver.
PINHEAD je napisao(la):Jaooo nikad necu prezaliti 150 dinara koje sam dao da odgledam T3!!!
Film je apsolutni uzas!!!!!!aaarrghhhffuuuujjjj
JEDINA vredna scena je ona kad kran pici niz onu ulicu i rusi sve pred sobom.eventualno i ona atomka na pocetku i one na kraju
Najludje mi je bilo kada se pojavio dr Silberman iz drugog dela?Zasto pobogu?da bude fora,kao on opet vidi terminatora pa flipne?A da ne pricam o bukvalno istim scenama kao iz T1 i T2.
A zasto,o zasto postoje dve ISTE scene u filmu-kada oba robota dolaze u proslost,scene sa kuglom?pa ko je blesav da isti efekat-ISTI EFEKAT pusti dvaput u filmu?kao,prvi put nismo dobro videli.....
ne mogu vise nista da kucam,vec sam se smorio!ocu sto pre da zaboravim film...............
PINHEAD je napisao(la):JEDINA vredna scena je ona kad kran pici niz onu ulicu i rusi sve pred sobom.
Jddipqd je napisao(la):Da li se meni jedinom ovde čini kao da T3-ju fali pola sata radnje?
OptiPlex je napisao(la):P.S. cisto da steknete predstavu sa kakvom dubinom recimo Jddipqd gleda filmove, njemu je Tears Of The Sun bio bezveze "jer je bas glupo da pacijenti u bolnici u Nigeriji budu svi crnci" ;P ctp; :mrgreen:
jddipqd je napisao(la):...
šta lupaš?
Tears of the sun jeste očajan film, jedan od najočajnijih kojih sam ikada gledao, ali da sam rekao da je glupo da pacijenti u Nigeriji budu crnci... pa šta će da budu? Možda eskimi...
Kad podjebavaš bar nemoj da izmišljaš :cuss:
Ti si bre nešto sanjao... rekao sam da je najgluplje što Brus Vilis pošalje crnce helikopterom a onu koju je trebao da izvuče povede povede peške 30km kroz šumu koja je pod neprijateljskom kontrolom.OptiPlex je napisao(la):Prvo si rekao da je film glup i objasnio to sto sam napisao gore, i vec krenuo da pucas od smeha. U tome te je Geek podrzao :mrgreen: Zatim si rekao da je glupo sto se odjednom pojavljuje Brus Vilis da je spasi, nasta ste ti i Geek pali na krevet od smejanja, i kao vrhunac si rekao da je najgluplje u filmu sto je Monika Beluci kao doktorka odbila da napusti bolnicu bez svojih pacijenata koje bi inace masakrirali pobunjenici vec je trazila od americkih vojnika da spasu i njih.
![]()
E sad, mozda si ti mislio na nesto drugo, ne bih znao.
Sasa je napisao(la):...
Ahaha.... koji si ti ludak
Lepo sam ja pricao da M2 sux solidno, a da je T3 jos i odlican kako je mogao da ispadne.
Samo polako max, provalio si da M2 i nije toliko dobar, vremenom ces se sloziti i da je T3, samo polako
Pozdrav!
PINHEAD je napisao(la):E da ako neko ima neku preporuku za dobar horor......![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari