Šta je novo?

Martix Reloaded DVD

andjelkoyu je napisao(la):
Ma kolko je ideja ovde pljunuto i za 3. i 4. deo :)
Braca nisu ni morala da pisu scenario - samo pokupe fore sa foruma sirom sveta - i eto nastavaka :)

A,
niko da primeti da u drugom delu niko nije hteo da hack-uje Moniku Belicci dok mu "hard" ne otkaze od pregrevanja.

Samo je Neo (zamislite na silu) nateran da je onako mali "pinguje" jezikom. I TO JE KAO MUSKI LJUDSKI STVOR.

Ma, cisti robot bre, kao Rolling Stounsi na kineskim baterijama. Ovamo scenario, da vidite sta narod voli da gleda :
;P :hump: :whip :hump: :hump: :hump: .... pa ponovo isto

Sorry sto otvaram topic posle ovako dugo vremena, ali sam naleteo na jedan zanimljiv pogled na Martrix trilogiju.

Pa kome hoce neka pogleda
http://us.imdb.com/title/tt0234215/board/thread/2074844?d=2077037

Citam i ja ovo posle duzeg vremena uz, naravno, obavezno preskakanje pljuvackih topic-a... Zanima me jedna stvar koju nisam primetio da je neko pomenuo:

Zasto agenti nazivaju Morfeusa "Prognani"? Sta bi to trebalo da znaci? Jeli i on program koji je nesto u proslosti *****o (zeleo da postane covek pa mu ispunili zelju ;) ) i zbog toga prognan?

Maric je napisao(la):
Zasto agenti nazivaju Morfeusa "Prognani"? Sta bi to trebalo da znaci? Jeli i on program koji je nesto u proslosti ****** (zeleo da postane covek pa mu ispunili zelju ;) ) i zbog toga prognan?

Evo vidis zbog cega treba pogledati par puta! Meni je ovo skroz promaklo,moracu jos jednom pogledati,kanda nije dovoljno jednom.

Cineman je napisao(la):
Warner Bros se ponudio da producira taj film, i oni su prihvatili to, samo pod jednim uslovom, da dobiju zeleno svetlo za njihov sledeci projekat, koji bi bio posle filma "Bound"!!!

1989. Bound je snimljen, Warner je povratio pare, i jos malo zaradio. I rekao da moze novi projekat da pocne. Povukli su se te godine. 1991. su poceli da rade na scenariju za Matrix, i tako sve do polovine 1996. kada su ponudili Warneru, i rekli su da moze.

Iz price sam mislio da si ti stvarno neki frik za filmove, ali ovo sa razbacivanjem netacnim podacima je veoma primitivno.

Svako ko malo prati film, znace da famozna braca W., nisu bili poznati u filmskim krugovima pre '94. godine! Sto je jos smesnije, film "Bound" je snimljen 1996. godine, a ne 1989.! Film nije nikakvo remek-delo vec san dvojice adoloscenta da vide lezbejski duo na filmu.
Ipak ono najcudnije je da nepoznati scenaristicki duo ucenjuje jedan mejdzor studio da ce snimiti film za njih, samo ako potpisu i za sledeci?!? Pa to ni Spilbergu nije poslo za rukom kad je potpisivao za ET-a.

Aldous Huxley je napisao(la):
...

Iz price sam mislio da si ti stvarno neki frik za filmove

Aldous, vidi se da si nov na ovom forumu... :mrgreen:

Cinemane, ovoga puta si definitivno otisao predaleko, ova tvoja izmisljotina je stvarno uvreda za sve clanove foruma. Imas srece sto sam ovaj thread prestao da citam jos na trecoj stranici, pa nisam uocio tvoje pisanije onda kada si ga napisao. No, kao sto vidis, ima jos ljudi koje ne mozes da izblefiras u vezi svog poznavanja "sedme umetnosti".

Aldous Huxley je napisao(la):
...

Iz price sam mislio da si ti stvarno neki frik za filmove, ali ovo sa razbacivanjem netacnim podacima je veoma primitivno.

Svako ko malo prati film, znace da famozna braca W., nisu bili poznati u filmskim krugovima pre '94. godine! Sto je jos smesnije, film "Bound" je snimljen 1996. godine, a ne 1989.! Film nije nikakvo remek-delo vec san dvojice adoloscenta da vide lezbejski duo na filmu.
Ipak ono najcudnije je da nepoznati scenaristicki duo ucenjuje jedan mejdzor studio da ce snimiti film za njih, samo ako potpisu i za sledeci?!? Pa to ni Spilbergu nije poslo za rukom kad je potpisivao za ET-a.

Jao, kakva prica za bracu i "Bound", fenomenalno! Pravi naucno-fantasticni triler...:D

Ja sam relativno nov na Benchmark forumu pa ne znam kakvi odnosi ovde vladaju, niti zelim da bezrazlozno "satanizujem" nekoga, ali za ovo malo vremena i ja sam uocio nekoliko pogresnih podataka koje je naveo user Cineman. I koji ne deluju kao slucajne greske, vec kao izmisljotine i improvizacije a`la "mali Perica". I na koje niko ne reaguje.

Cinemane, o cemu se radi? Imas los izvor informacija, ili...

Video sam gresku, ali to je bila slucajna greska. Malo sam se zeznuo sa podacima, ali jebg , niko nije savrsen. Dajte da vas vidim da imate toliko podataka u glavi, pa da vam se desi da jednom se *******!!!

Ovo mi je prvi put, da mi se potkrala ovolika velika greska!!!!

Edited by Silverglider: ostatak posta uopste nije bio primeren konceptu ovog foruma, te je zato obrisan...

Edited by Silverglider: ostatak posta uopste nije bio primeren konceptu ovog foruma, te je zato obrisan...

Vecina ovoga ovde sto se pise nije primereno konceptu "ovog" foruma!!! Jel tako, Silvere?

Cinemane, hteo sam da obrisem ceo post, ali nisam, da ne bi izgledalo da nisi odgovorio ljudima.

Zbog prituzbi da smo previse strogi po forumu, ova tema i jos neke slicne su ipak ostavljene (kao ono sa Lisabonom), da ljudi imaju vise prostora za disanje, u malo 'olabavljenim' uslovima. Medjutim, to ne znaci da je dozvoljeno to sto si ti napisao - a ti najbolje znas sta si napisao, da ti ja sad ne ponavljam. Pise lepo i u onom 'vodicu za postavljanje tema'. Drugi korisnici su te prozvali bez psovki, pa budi ljubazan odgovori i ti bez psovki. Za sve preko tog nivoa postoji PM i mail.

Silvere, da se razumemo. Ja postujem ovaj forum, jer kao prvo, to nije u mom vlasnistvu, i zna se neki red i disciplina, i ja sam svestan toga. Ali, ja cim dodjem, i nesto postujem, odmah nesto neko ima protiv mene. I tako me spustaju na neke nivoe, koji mi uopste ne prilice. U redu, pogresio sam sa godinama, i oni odmah napravili frku, kao da su svi oni savrseni, i da oni nikad ne mogu da pogrese!!!

Pazi, nije moguce da je uvek CINEMAN kriv, i da on nikad nema pojma. I drugi su gresili, ali nikada se ovako nisu kacili. Najvise me Zorro zadirkuje oko citave stvari, i vec je poceo da smara i da totalno preteruje.

A ja ne volim da precutim stvari, jer time prikazujem samo da sam niko i nista. A oni izlaze kao neke face iz te borbe...

Molim Vas, razumite i mene koliko toliko, jer ja ne zelim nikome nista lose, zato molim da se vec prestane sa stalnim optuzbama koji idu na moj racun!!!

Hvala puno...

CInemane, da se razumemo jednom za svagda. Uopste se ne radi o tome ko je kriv. Kako to da se ne zapitas nikada kako to da bas tebe stalno poklapaju? Trebao bi da znas i sam - u delu koji sam ti obisao, rekao si vrlo nadmeno (izmedju ostalog) kako ti jedini sve znas iz sveta filma, kako ti nisu drugi ni za crno pod noktom i slicno - znas i sam sta si napisao. Zbog takvog stava nemoj uopste da se cudis sto te ljudi sacekuju na najmanju gresku - za to si sam kriv. Kada promenis stav prema sagovornicima u raspravama o filmovima, budi siguran da te niko vise nece docekati na volej. Kada i napravis gresku (a to se desava svima nama), kazi lepo "jeste, pogresio sam" i tu se prica zavrsava; to je ljudski, to je muski - za tako nesto bi svako trebao da ima postovanja. Vazi i za ostale.

I neka se ovde to zavrsi.

Ako smem da primetim, ovaj tred je izgubio svaki smisao pa bih savetovao modove i admine, ukoliko mi dozvoljeno, da ga zatvore i/ili obrisu.

Marti Misterija je napisao(la):
Ako smem da primetim, ovaj tred je izgubio svaki smisao pa bih savetovao modove i admine, ukoliko mi dozvoljeno, da ga zatvore i/ili obrisu.

Štooo pa ja sam samo trazio DVD izdanje :)

Golden je napisao(la):
...

Onda cekam finalni izlazak :)

...koji ce se desiti 14. oktobra. Dupli DVD, sledeci sadrzaji:

• Preload – Get a behind the scenes overview of The Matrix Reloaded with on-location footage and interviews with cast and crew
• The Matrix Unfolds – A fascinating look at the Matrix phenomenon and its amazing cultural impact
• The Freeway Chase – Behind the scenes footage shows the viewer how the mind-blowing scene was captured on film.
• What is The Animatrix?- A glimpse into the history and the intrigue of the Animatrix.
• Enter The Matrix – Making of the best-seller video game and the groundbreaking technology used to create it. Your exclusive opportunity to step inside the world of Enter the Matrix.
• The Matrix Unfolds – A review of The Matrix phenomenon and its amazing cultural impact
• What is The Animatrix?- A glimpse into the history and the intrigue of the Animatrix compilation.
• 2003 MTV Movie Awards Matrix Reloaded Parodyparody
• Get Me An Exit - Matrix-inspired advertising.
• Weblinks to the official Matrix website.

TUCK bi, ako ne zabrljaju kao sa LOTR1, trebalo da ga objavi istog dana i kod nas.

DVD cover u prilogu.

Znaci, za 1391 dinar, dobijamo sve to :)
Yupiii :)

Cekam ja Indianu Jones Trilogy, e to ce vec biti nesto!!!

Golden je napisao(la):
Videli ste da postoji i animirana verzija prvog dela zvana "Animatrix" www.theanimatrix.com
Ima li je kod nas ?

animatrix imam vec 2 meseca i prva borba je strasno dobro odradjena ali je ostalo ****** :(

I kad stize to cudo kod nas? Mislim na "one" kanale..... :)

silverglider je napisao(la):
CInemane, da se razumemo jednom za svagda. Uopste se ne radi o tome ko je kriv. Kako to da se ne zapitas nikada kako to da bas tebe stalno poklapaju? Trebao bi da znas i sam - u delu koji sam ti obisao, rekao si vrlo nadmeno (izmedju ostalog) kako ti jedini sve znas iz sveta filma, kako ti nisu drugi ni za crno pod noktom i slicno - znas i sam sta si napisao. Zbog takvog stava nemoj uopste da se cudis sto te ljudi sacekuju na najmanju gresku - za to si sam kriv. Kada promenis stav prema sagovornicima u raspravama o filmovima, budi siguran da te niko vise nece docekati na volej. Kada i napravis gresku (a to se desava svima nama), kazi lepo "jeste, pogresio sam" i tu se prica zavrsava; to je ljudski, to je muski - za tako nesto bi svako trebao da ima postovanja. Vazi i za ostale.

I neka se ovde to zavrsi.

mislim da te ovo kandiduje za jos jednu funkciju: administrator-pedagog
svaka cast na strpljenju!!! [nadam se da si budista]

Maric je napisao(la):
Citam i ja ovo posle duzeg vremena uz, naravno, obavezno preskakanje pljuvackih topic-a... Zanima me jedna stvar koju nisam primetio da je neko pomenuo:

Zasto agenti nazivaju Morfeusa "Prognani"? Sta bi to trebalo da znaci? Jeli i on program koji je nesto u proslosti ****** (zeleo da postane covek pa mu ispunili zelju ;) ) i zbog toga prognan?

Ne misle agenti na Morfeusa kada kazu "prognani" (exile) vec misle na Kljucara. On je jedan od programa koji je odlucio da napusti source kada mu je doslo vreme za brisanje/upgrade ili sta vec. To je lepo objasnila Oracle dok je delila 'bonu sa Neom na klupici u parku.

Obrati malo vise paznje na fabulu... bre :mrgreen:

Ivan Grozni je napisao(la):
...

Ne misle agenti na Morfeusa kada kazu "prognani" (exile) vec misle na Kljucara. On je jedan od programa koji je odlucio da napusti source kada mu je doslo vreme za brisanje/upgrade ili sta vec. To je lepo objasnila Oracle dok je delila 'bonu sa Neom na klupici u parku.

Obrati malo vise paznje na fabulu... bre :mrgreen:

Obracena je paznja na fabulu... bre :mrgreen:

Mrzitelji Matriksa neka ne citaju dalje.
Posle nekoliko odgledavanja postalo mi je jasno da su te kljucne stvari ostale namerno nedorecene. Ni ja ni ti neznamo sta su agenti mislili, vec samo sta su rekli, a ono sto su rekli moze svako da shvati kako mu drago. Nije to jedina scena, najuocljivije je kad Arhitekta kaze "Please..." na pretpostavku Nea da je "majka" matriksa u stvari Oracle. I sta mu sad znaci "Please"? Kao, daj nemoj da kenj***, nije ona taj kalibar ili "Please", Prorocica(?!), pa to je samo softver.
Opet, svako moze da protumaci kako mu je drago. Ja samo znam da sam se napalio na film i da cu svakako gledati i treci deo. Zao mi je samo sto napaljenike kao sto sam ja moram lupom da trazim. Oko mene (u realnom svetu) su sve tipovi sa premalo maste.

Meni je trebalo 5 puta da odgledam i da budem ubedjen da je film do jaja, i onda prodje neko vreme, i sve izbledi napolje... i ostane utisak da i nije toliko dobar koliko sam u pocetku mislio... Ali, ako pogledamo T3, Matrix 2 je mnogo bolji nastavak na keca, nego T3 na T2... Ono je katastroficno...

Max, u tvoju konstataciju o t3 sam bio ubedjen od onog trenutka kada sam prvi put cuo za njega... :D
Nisam ga pogledao niti cu...

Nazad
Vrh Dno