Šta je novo?

Martix 2

Matrix 2: Reloaded izlazi u maju 2003, a Matrix 3 kome sam ladno uspeo da zaboravim podnaslov izlazi negde u cetvrtom kvartalu iste godine.

Uh! Bolje da ga nisam gledao, samo sam se opako nalozio, a treba cekati jos jednu godinu... :(

Xenon je napisao(la):
Matrix 2: Reloaded izlazi u maju 2003, a Matrix 3 kome sam ladno uspeo da zaboravim podnaslov izlazi negde u cetvrtom kvartalu iste godine.

Samo da im ne pređe u naviku pa da bude i neki "Matrix IV - istrebljivač preživelih" :D
...ako smem da parafraziram foru iz Alan Forda. :)

ivo.r je napisao(la):
Samo da im ne pređe u naviku pa da bude i neki "Matrix IV - istrebljivač preživelih"

Matrix je od pocetka zamisljen kao trilogija, tako da sumnjam da ce biti tako nesto... naravno, nije da bih se ljutio kad bi bilo, ali ne verujem.

Ma nije to ništa, uveliko se snima Terminator 3. :p

a shta si chuo za alien4?

poshto je taj film odavno snimljen

magick je napisao(la):
Aha, a jesi l' chuo da ce da se kandiduje za senatora? :)

Zar se nije već kandidovao, dal za guvernera ili tako nešto. Beše republikanac? :)

Venom je napisao(la):
a shta si chuo za alien4?

poshto je taj film odavno snimljen

Chuo sam ja odavno za film ali ako si gledao sve delove (konkretno No.3) onda mozda i shvatish shta sam pomislio kad sam prvi put chuo za film (No.4)...

Genghis Khan je napisao(la):
Chuo sam ja odavno za film ali ako si gledao sve delove (konkretno No.3) onda mozda i shvatish shta sam pomislio kad sam prvi put chuo za film (No.4)...
Dobro si pomislio. :p

sorry nishta te nisam skapirao...ebiga glup sam ;]

p.s. zashto mi na ; ) daje -> ;)????

magick je napisao(la):
Dobro si pomislio. :p

Najzad neko ko je gledao jadan od najboljih serijala horora ikada napravljnih...Poshto se ovde pricha sve i svashta (i ja pricham:))onda neka mi nekopreporuchi neki dobar horor na Div-x-u i da mi kaze gde da ga nabavim...

Amon_Ra je napisao(la):
A sta ce Stalone da bude - demokrata? :D

Bez zezanja, Švarci je čak bio nekakav savetnik za rekreaciju, predsedniku Bušu (matorom).

Najzad neko ko je gledao jadan od najboljih serijala horora ikada napravljnih...Poshto se ovde pricha sve i svashta (i ja pricham:))onda neka mi nekopreporuchi neki dobar horor na Div-x-u i da mi kaze gde da ga nabavim...
Pa šta ja znam: House, The Thing, Princ tame, .... sve su ti to legende, a ako negde nađeš pogledaj Leptiricu. :)

ivo.r je napisao(la):
Bez zezanja, Švarci je čak bio nekakav savetnik za rekreaciju, predsedniku Bušu (matorom).
Ministar za sport, pa ti vidi. ;)

magick je napisao(la):
Aha, a jesi l' chuo da ce da se kandiduje za senatora? :)

Nece valjda da zavrsi kao u filmu Razbijac, gde Sandra Bulok objasnjava Staloneu o, cini mi se, predsednickoj biblioteci Arnold Srafciger!?!?

Aponen je napisao(la):
Nece valjda da zavrsi kao u filmu Razbijac, gde Sandra Bulok objasnjava Staloneu o, cini mi se, predsednickoj biblioteci Arnold Srafciger!?!?
Aha, pa to i jeste *******cija na taj rachun. Arni se tripuje na politiku odavno. Pa shta moze da bude san jednog glupog napumpanog austrijskog tinejdzera nego da postane predsednik. :D Kada je Regan uspeo rachuna i on ce. :) Ma nije to uopshte nikakva novost, ima tom njegovom tripu vec decenija i kusur.

magick je napisao(la):
Aha, pa to i jeste *******cija na taj rachun. Arni se tripuje na politiku odavno. Pa shta moze da bude san jednog glupog napumpanog austrijskog tinejdzera nego da postane predsednik. :D Kada je Regan uspeo rachuna i on ce. :) Ma nije to uopshte nikakva novost, ima tom njegovom tripu vec decenija i kusur.

Pa covek krenuo stopama Bate Zivoinovica... steta sto nije snimljen neki film gde glume obojca... Arni da bude Shvaba a Bata Partizan... :D

Aman ljudi, pa i za terminatora 3 se pricha vec 200 godina da ga snimaju. Shta se u stvari dogadje? Ko koga farba!?

ZeeGerman je napisao(la):
Aman ljudi, pa i za terminatora 3 se pricha vec 200 godina da ga snimaju. Shta se u stvari dogadje? Ko koga farba!?
Da, priča o nastavku sage o Terminatoru kruži još od izlaska T2. Film je stvarno trebalo da bude snimljen još pre par godina, ali su iskrsli neki sporovi oko autorskih prava i produkcije ( kao i uvek ), što je na kraju rezultiralo time da Kameron ne radi ni ovaj a ni četvrti nastavak. Film će režirati Džonatan Mostov, režiser filma "Podmornica U-571", a glavnu ulogu tumači neki pajser koga smo imali prilike da gledamo na Pinku u nekim očajnim TV filmovima. Ma neću vam otkrivati detalje, pustiću vas da se iznenadite. :) Film se zaista snima, čak postoje svedočenja i fotografije paparaca sa mesta snimanja.

iNCUBUs je napisao(la):
samo da dodam da je budzet tricavih 0.000.000 ;)
A ja samo da dodam da je jedan od razloga za razlaz sa Kameronom bio PREMAŠENjE budžeta!!!! Navodno je toliko premašio budžet i tvrdoglavo se držao toga da su se na kraju posvađali. :D

Lepo on jednom reče za budžet T2: "ono što smo hteli da snimimo koštalo bi k'o Zalivski rat". :D:D:D

magick je napisao(la):
U-571", a glavnu ulogu tumači neki pajser koga smo imali prilike da gledamo na Pinku u nekim očajnim TV filmovima. Ma neću vam otkrivati detalje, pustiću vas da se iznenadite. :)

Ma iznenadio si me već dovoljno i to neprijatno :(
Terminator bez Švarcija, kakvo ****** :(:(

Ko je rekao da Svarceneger ne igra u terminatoru 3?

Vrh Dno