Xenon je napisao(la):....kome sam ladno uspeo da zaboravim podnaslov ....
Xenon je napisao(la):Matrix 2: Reloaded izlazi u maju 2003, a Matrix 3 kome sam ladno uspeo da zaboravim podnaslov izlazi negde u cetvrtom kvartalu iste godine.
ivo.r je napisao(la):Samo da im ne pređe u naviku pa da bude i neki "Matrix IV - istrebljivač preživelih"
magick je napisao(la):Ma nije to ništa, uveliko se snima Terminator 3.![]()
Aha, a jesi l' chuo da ce da se kandiduje za senatora?ivo.r je napisao(la):Švarci je zakon![]()
magick je napisao(la):Aha, a jesi l' chuo da ce da se kandiduje za senatora?![]()
Venom je napisao(la):a shta si chuo za alien4?
poshto je taj film odavno snimljen
Dobro si pomislio.Genghis Khan je napisao(la):Chuo sam ja odavno za film ali ako si gledao sve delove (konkretno No.3) onda mozda i shvatish shta sam pomislio kad sam prvi put chuo za film (No.4)...
Genghis Khan je napisao(la):Chuo sam ja odavno za film ali ako si gledao sve delove (konkretno No.3) onda mozda i shvatish shta sam pomislio kad sam prvi put chuo za film (No.4)...
ivo.r je napisao(la):Zar se nije već kandidovao, dal za guvernera ili tako nešto. Beše republikanac?![]()
magick je napisao(la):Dobro si pomislio.![]()
Amon_Ra je napisao(la):A sta ce Stalone da bude - demokrata?![]()
Pa šta ja znam: House, The Thing, Princ tame, .... sve su ti to legende, a ako negde nađeš pogledaj Leptiricu.Genghis Khan je napisao(la):Najzad neko ko je gledao jadan od najboljih serijala horora ikada napravljnih...Poshto se ovde pricha sve i svashta (i ja pricham)onda neka mi nekopreporuchi neki dobar horor na Div-x-u i da mi kaze gde da ga nabavim...
Ministar za sport, pa ti vidi.ivo.r je napisao(la):Bez zezanja, Švarci je čak bio nekakav savetnik za rekreaciju, predsedniku Bušu (matorom).
magick je napisao(la):Aha, a jesi l' chuo da ce da se kandiduje za senatora?![]()
Aha, pa to i jeste *******cija na taj rachun. Arni se tripuje na politiku odavno. Pa shta moze da bude san jednog glupog napumpanog austrijskog tinejdzera nego da postane predsednik.Aponen je napisao(la):Nece valjda da zavrsi kao u filmu Razbijac, gde Sandra Bulok objasnjava Staloneu o, cini mi se, predsednickoj biblioteci Arnold Srafciger!?!?
magick je napisao(la):Aha, pa to i jeste *******cija na taj rachun. Arni se tripuje na politiku odavno. Pa shta moze da bude san jednog glupog napumpanog austrijskog tinejdzera nego da postane predsednik.Kada je Regan uspeo rachuna i on ce.
Ma nije to uopshte nikakva novost, ima tom njegovom tripu vec decenija i kusur.
Da, priča o nastavku sage o Terminatoru kruži još od izlaska T2. Film je stvarno trebalo da bude snimljen još pre par godina, ali su iskrsli neki sporovi oko autorskih prava i produkcije ( kao i uvek ), što je na kraju rezultiralo time da Kameron ne radi ni ovaj a ni četvrti nastavak. Film će režirati Džonatan Mostov, režiser filma "Podmornica U-571", a glavnu ulogu tumači neki pajser koga smo imali prilike da gledamo na Pinku u nekim očajnim TV filmovima. Ma neću vam otkrivati detalje, pustiću vas da se iznenadite.ZeeGerman je napisao(la):Aman ljudi, pa i za terminatora 3 se pricha vec 200 godina da ga snimaju. Shta se u stvari dogadje? Ko koga farba!?
A ja samo da dodam da je jedan od razloga za razlaz sa Kameronom bio PREMAŠENjE budžeta!!!! Navodno je toliko premašio budžet i tvrdoglavo se držao toga da su se na kraju posvađali.iNCUBUs je napisao(la):samo da dodam da je budzet tricavih 0.000.000![]()
magick je napisao(la):U-571", a glavnu ulogu tumači neki pajser koga smo imali prilike da gledamo na Pinku u nekim očajnim TV filmovima. Ma neću vam otkrivati detalje, pustiću vas da se iznenadite.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari