Šta je novo?

Mars: War Logs

ABET

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
26.03.2007
Poena
720
Neka niskobudzetna nazovi RPG igra. Licno nisam zainteresovan ali mozda ima neko ko jeste. Izasla je danas. Mozda ima i u vasim prodavnicama, pogledajte.

U spojleru je svapski gejmplej voktru:

Ljudi pa ovo nije nimalo lose!Jeste da je niskobuzetni naslov,ali moze da prodje bez problema!Grafika,animacije,zvuk,optimizacija i sam gameplay su i vise nego pristojni za razliku od skrnavog Dead island-a koji se svrstava u AAA naslove!Koliko vidim ima ovde svega,bas kao pravi RPG!Za sada mi deluje obecavajuce!

Ja cekam zeleno svetlo od GdinM-a posto on ionako proba svakakav tresh pa ce verovatno i ovo a imam poverenja u coveku procenu :)

Ja cekam zeleno svetlo od GdinM-a posto on ionako proba svakakav tresh pa ce verovatno i ovo a imam poverenja u coveku procenu :)
Eto ti ga sad. A meni ne verujes! :zgran: Strasno! :d

Uglavnom, kada sam malo vise zagrebo, ono, glavna fora u izbegavanju udaraca je KOTRLJANJE! :d Koje ide u nedogled... E sad, moze da se koristi block, al ono kotrljanje je zakon :d Interesanta fora je to sa kombinacijom normalanUdarac - razbijBlokUdarac - normalanUdarac - razbijBlokUdarac itd. Kada nekog uhvatis u masinu mozes da ga izudaras do smrti bez da te pipne. Ono sa parry, kada u poslednjem trenutku izaberse block, znaci blokiras protivnika i odmah ga zavalis, to je sve automatski, uglavnom je ok al kada na tebe skoci 5 karakondzula onda bas i nemas nesto vremena da taktiziras. Dalje, iako imas "saborce", tj. sundjere za batine, neprijatelji nekako vole bas tebe da zaskoce, mada nije svaki put nekada par neprijatelja ode da pobije tvoje drugare dok tebe napadaju jedan ili dvojca. Inventory je nekako trapav, dobio sam nekakvu cevku koja je bila jaca od mog pocetnog oruzja opremio sam je i izabrao prethodno oruzje da ga razlozim na delove i nekako zavrsio sa razlaganjem tog novog oruzja od koga nisam dobio delove jer postoji sansa da se uspesno razlozi koju sam ja okinuo i tako osto i bez oruzja i bez delova.

Nego jel neko uspeo da nadje onaj prokleti WRENCH koji trazi onaj elektricar odmah na pocetku. Izvrnuo sam svaku gomilu prljavstine na koju sam naisao pricao sa svakime sa kime sam mogao al od kljuca nista...

Hahaha dobro si izbunario da ti udarim reply. :) Nemam vremena trenutno za ovo, a ionako igram RE6 a posle toga me ceka Zeno Clash 2 sa sve fadrmadr pesnicenjem. Doduse probacu ovo, mada me na prvi pogled nimalo ne privlaci. :D

Vrh Dno