Šta je novo?

Mapa za Asus BT620 GPS

• Začetnik teme Začetnik teme Grande
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Grande

Slavan
Učlanjen(a)
06.10.2004
Poena
301
Planiram da nabavim Asus bt620, u sebi ima integrisan gps ali nisam siguran da mogu da nabavim mapu Beograda i cele SCG posto sam cuo da nije moguce koristiti garminov roadmap. PDA mi pre svega treba zbog gps-a u kolima. Da li neko koristi gps kod ovog modela i koju mapu koristi? Hvala unapred na odgovorima

Samo da ti napomenem da asus 620 bt nema integrisan gps, vec se on moze dokupiti u obliku cf adaptera, ili bt dodatka.

Highl1 je napisao(la):
Samo da ti napomenem da asus 620 bt nema integrisan gps, vec se on moze dokupiti u obliku cf adaptera, ili bt dodatka.

Tako je. Posedujem doticni i nije ugradjen GPS vec samo Bluetooth.
A GPS se moze nabaviti u Pakom-u u obliku cf adaptera.

Ok, al gde da nadjem mapu? Jer neko pokusao da ovaj pda koristi za gps navigaciju?

Grande je napisao(la):
Ok, al gde da nadjem mapu? Jer neko pokusao da ovaj pda koristi za gps navigaciju?

Koliko sam ja nesto gledao na mom ipaq-u cimi se da se mape downloaduju kroz software koji sam dobo uz njega, imam pravo na jednu besplatnu dok se ostale placaju.

U principu ima dobrih topografskih karata koje ce ti tu raditi. Mapa u JPG formatu i jos jedan mali kalibracioni fajl. Najprakticniji ti je za to Ozi explorer za win ce zbog mogucnosti da koristis bilo koju skeniranu mapu samo je moras kalibrisati iz istog programa. Naravno u tom slucaju nema placanja.

Poslednja izmena:
Postoji li uopste neki program za navigaciju koji nudi mape SCG? KAda kazem navigaciju, ne mislim na tu foru sa skeniranom topografskom kartom, vec pravo navodjenje od adrese do adrese, slicno kao sto TomTom radi....
Znam odgovor unapred, ali ajde da ipak pitam, mozda se nesto dogadja po tom pitanju.

Jel neko ikad naterao A620bt da radi kao GPS uredjaj u bg-u? (proverio sam u pacomu se dobija gps dadatak uz ovaj pda)

Nazad
Vrh Dno