Šta je novo?

MAPA Beograda da li postoji?

• Začetnik teme Začetnik teme irac
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

irac

Čuven
Učlanjen(a)
13.01.2003
Poena
619
pozdrav ,
ali ne Plan Plus, on je bas skrt, citao sam u nekom casopisu PC pRess da ima CD mapa beograda koji ti odredjuje najkracu putanju, najbrzu putanju i to pazi na jednosmerne ulice itd. Ukucas start i cilj i on ti iscrta na mapi kuda da ides, nesto kao Auto Route samo za BG. Cak su uradili i podrzsku za GPS

AKo ima molim vas recite mi ko moze da mi proda ili kaze gde da nabavim.

Pozdrav

Mislim da bas te opcije ima plan plus ali verzija 2003, nisam siguran za GPS. Pored plan plusa imas i BeoInfo, ne znam koja je trenutna verzija i koje opcije poseduje.

To o cemu pricas je PlanPlus 2003 😀, a plan koji je po meni bolji, jer je uradjen vektorski (here we go again 🙄 ) jeste BeoInfo, ali nemam pojma koja mu je bila poslendja verzijam jer bih rado uzeo nesto novije.

P.S.
AKo se odlucis da uzmes neki od ovih: PAZI DA JE LEGALNO! (pomozi razvoj domacih paketa)

MIslim

da nIJE bio Plan Plus, znam samo da je cena bila 300 dinara i da jeste legalan, samo ne mogu da se setim u kojoj radnji je bilo ponuda, a kad kazete da je isto tako dobar i planplus 2003, da li on moze da mi pokaze najkraci put od starta do cilja, ja sam cini mi se dosadasnje verzije PlanPlusa koristio i bio je samo od pomoci da ti Pronadje ulicu obelezivsi je treptucim znakom, a nije mogao da mi iscrta putanju kuda da se krecem.

Pa moze li ovo Plan Plus 2003

Hvala

Ako ti treba samo najkraca putanja, onda
http://www.planplus.co.yu/s/put.asp?Grad=mBg

em legalno em dzabe 🙂

Gledao sam one iz aviJona. Ni ti nishu loshi :S

dejandj je napisao(la):
Je li ko video neke SATelitske snimke od BGD-a "odozgo"?

Video sam ja, mada malo starije (mislim iz 90 i neke)... Ništa posebno.

Isto izgleda kao PlanPlus, samo je šareno, malo mutnije i ima više detalja (vide se zgrade...).

Ma BeoInfo je zakon, poseduje sve sto ti je potrebno.

LJudi, jel' zna neko, ima li neki plan koji ima ucrtane zgrade? Znaci kao oni planovi sto se kupe na trafikama za 100-inak dinara.

leksa je napisao(la):
LJudi, jel' zna neko, ima li neki plan koji ima ucrtane zgrade? Znaci kao oni planovi sto se kupe na trafikama za 100-inak dinara.

BeoInfo, samo ne znam koja je poslednja verzija izašla.

Nazad
Vrh Dno