Šta je novo?

Manhunt 2

koga interesuje grafika, ima sw force unleashed :D

Pa naravno kad je igra na nivou prvog dela. Kod ove igre treba gledati na druge kvalitete.

Bez zelje da flejmujem, koje kvalitete ima ova igra? Zaista me zanima, glede prvog dela?

Za grafiku me zabole, i dan danas cepam Diablo 1 i 2.

Pa prvi deo je bio totalno bolesna igra, sto neki od nas smatraju za kvalitet :D

Takodje je u pitanju jedna od retkih stealth igara sto je jos jedan kvalitet. Sistem ekzekucuje je bio odlican, nisi uopste morao koristiti vatreno oruzje. Prica je bila relativno zanimljiva, voiceover je bio odlican, psovalo se na sve strane. Igra je imala atmosferu :)

Ali to je bilo kad je igra bila aktuelna i kad je grafika bila solidna u poredjenju sa tadasnjim PC naslovima. Ovo sada stvarno deluje tuzno i jako nekulturno sa Rockstarove strane.

Onda je isplativo probati je :)

Pa ima dobru atmosferu. U igri si obican covek , ne neki supermen. Borba sa dva protivnika obicno znaci smrt. Cak i sa jednim protivnikom nije lako izaci na kraj. Zato je glavna taktika sakrivanje u mraku i vrebanje zrtava, i njihova brutalna egzekucija sa prirucnim sredstvima iz okoline. Cigla u glavu, davljenje kesom, secenje glave macetom, probadanje staklom, itd....

Igra je prepuna suspensa, prikradas se protivniku i cekas trenutak za ivrsenje. Moras da ga zgrabis pre nego sto se okrene. I nekoliko trenutaka cenzurisanih scena, pa u mrak ponovo. Ali tu su ostali protinici koji kada pronadju telo pocinju da budu nervozni, jer znaju da si u blizini. I krecu u potragu........

....ah, da, mozes da odseces protivniku glavu pa da je iz mraka bacis medju njegove drugare. Lepota. :)

Mada mi se prvi deo svidja zbog price. kao glavni lik je neki robijas koji je nepravedno osudjen, ali bice pusten na slobodu ako "ucestvuje" u reality show programu. Jedino sto u tom programu moze da se izgubi zivot. Svugde po arenama su protivnici i kamere koje prate glavnog lika i prikazuju egzekucije , za uzivanje publike. Nesto slicno kao runner man sa svarcenegerom.

Poslednja izmena:
Generalno najbolji momenat u igri je kada te par grmalja trazi po coskovima i dobacuju ti u maniru "izadji pticice, necemo ti nista" a ti ih jednog po jednog eliminises (nacin ekzekucije po izboru :D). Nekako je dobar osecaj, negativci su obicno neki uvrnuti, opasni i bolesni likovi a ti si lik koji nema pojma kako se nasao u zatvoru i nisi supermen kao sto rece kuzma (cak sta vise naspram njih delujes kao beba). Stalno balansiras izmedju straha da te ne ubiju i osecaja nadmoci kad im pokazes ko je u stvari macka a ko su misevi u celoj prici :smoke:

P.S. Igra je jako bolesna, nije se svidela nikome od mojih drugara. Moras imati um serijskog ubice da bi igrao :-devil-:

Veliki fan keca...evo skida se 2ka ,jedva cekam da vidim sta novo donosi,dovoljno je da atmosfera bude kao u kecu i bice :banana::cigar:

evo ja opikao prva 3 nivoa. na stranu obsolete grafika ali atmosfera nije kao u 1. delu jer nema onih pikantno/bolesnih komentara onog rezisera. cak su i egzekuciju promenili; u 1. delu je bilo dovoljno drzati RMB i u zavisnosti od duzine drzanja dugmeta se odredjivao i stepen egzekucije. ovde je malo komplikovanije jer moras da stisnes RMB pa onda da drzis LMB i koliko ga drzis tralala...takodje ima i onih fora sa interaktivnom egzekucijom gde mora da pomeras misa u odredjenom smeru tokom izvrsenja da bi se sve odradilo...bedak je sto nema potpuni free look, po vertikalnoj osi. sta je tu je, ja cu je sigurno preci i sto se mene tice bolje da je izasla i ovakav nastavak nego da nije izasao uopste.

ma ja cu da opletem jos jednom prvi deo, -nek ide zivot !

I ja igram trenutno keca.
Bolje da se potsetim njega,nego da se razočaravam ovim :)

Poslednja izmena:
Da li je neko imao problem sa 2jkom ponovonapunjena verzija,pokrene se i onda posle uvoda block/freeze pa izadjem na silu iz igre...7ica je u pitanju mada sam probao i compatibility mode da prebacim na xp ali ne pomaze...

na XP-u 32bit radi dobro.

Nazad
Vrh Dno