Šta je novo?

Manhunt 2

kako smaraju sa tim, kao da su za sve nevolje na svetu krive dve tri igre u 5 godina koje se pojave

Ma to su licemerni američki puritanci, šta možeš i da očekuješ od njih? Evo i kod nas počeše po TVu sa banerima za preporučeni broj godina za neki film. Smaraju sa tim.

Sa druge strane, Manhunt je bolestan sh*t od igre koji je pravljen sa ciljem da šokira tu američku puritansku javnost, pa da na taj račun zgrne neke pare.

Nekako su mi u ovom sukobu totalno bezvezne obe strane.

Ah da, da li se neko seća Carmagedona, prvi deo kada je izašao? To je bilo mnogo bolesnije nego Manhunt (a verujem i Manhunt 2 sa svim ovim mature ratingom).
Inače je bio najavljen i Carmagedon 4 ali je EIDOS odustao (mada se serijal sveo na šarenu *******ciju posle prvobitnog šoka koji je izazvao prvi deo)
http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=60605

Ah da, da li se neko seća Carmagedona, prvi deo kada je izašao? To je bilo mnogo bolesnije nego Manhunt (a verujem i Manhunt 2 sa svim ovim mature ratingom).
Inače je bio najavljen i Carmagedon 4 ali je EIDOS odustao (mada se serijal sveo na šarenu *******ciju posle prvobitnog šoka koji je izazvao prvi deo)
http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=60605

Ja sam se razbijao od Carmagedona. Jedna od legendarnijih igara. Tolika kolicina krvi, destrukcije i to sve u 640x 480:D

ja nisam mogao da ga vozim u toj rezoluciji, seckalo je :d
ah kad se setim kakva je to igra bila ...:-devil-:

Ovo je valjda samo za PS2 i Wii?

Igrao sam ga , i nisam odusevljen. Ponajvise mi smeraju kontrole. Nema free look. Prvi deo je bio bolji. S obzirom da je drugi deo radjen prvenstveno za slabije konzole, grafika je daleko ispod proseka danasnjih igara. Mada ako srede kontrole, koje u verziji za PS2 nisu bile bas lepo sredjene, moze da bude i fina igra.

I zahtevnost je skoro identicna kecu. :)

Manhunt 2 Download Minimum System Requirements
  • Operating System: Windows XP (Home and Professional), SP1 or higher plus DirectX 9.0c / Windows Vista
  • Processor: Intel Pentium 4 (1.7+ GHz), AMD Athlon 1800+
  • Memory: 512MB XP / 1GB Vista, 3.8GB Hard Drive Space
  • Video Card: DirectX 9.0c Shader 2.0 Supported, 128 MB, Nvidia 6200 or Better, ATI Radeon x300 or Better
  • Sound Card: DirectX 9.0 Compliant
  • Peripherals: Keyboard and Mouse Required

Poslednja izmena:
sjajno, bas volim ovu igru. malo je konfuzno napisano ali nadam se da ce za PC izaci necenzurisana verzija?

Pa, verovatno da, to je valjda adult only.

ako sam dobro shvatio izlazi za nedelju dana?

prvi deo je razlog zasto sam rekao da je betmen arkam azajlum losa igra.
frkica deluxe !

drugi deo je razlog zasto sam hteo da kupim PS2 pod stare dane, dobro sto nisam. Jedva cekam !

Nisi ni morao da kupujes PS2. Zeznuli su kontrole za manhunt 2. Ne mozes sa desnom palicom da pomeras kameru. Sto mislim da je moglo u prvom delu. Tako da je igra prilicno nepregledna, a u ovoj igri to znaci smrt....u igri, naravno. :D

Ufff, cetvrta igra koju moram da uglavim u raspored :)

Nadam se da puna uvrnutih likova kao prvi deo i da nisu menjali mehaniku igre.

Evo malo da kvarite oci

Prilozi

• Manhunt2 2009-11-08 19-31-46-54.jpg
    Manhunt2 2009-11-08 19-31-46-54.jpg
    199.5 KB · Pregleda: 137
  • Manhunt2 2009-11-08 19-43-20-60.jpg
    Manhunt2 2009-11-08 19-43-20-60.jpg
    176.2 KB · Pregleda: 137
  • Manhunt2 2009-11-08 19-48-26-92.jpg
    Manhunt2 2009-11-08 19-48-26-92.jpg
    172.5 KB · Pregleda: 115
Kakve su kontrole? Glupo pitam, da li je kontrola kamere na misu?

Da, kretanje lika je standardno wsad+mis(kamera), dok se kombo s ledja radi u kombinaciji stisnes d.klik+ mis(pomeranjem istog u zadatu stranu, ispisanu na ekranu u datom trenutku). Ali mislim da je sustina tvog pitanja bila , da li moze misem da se pomera kamera gore dole... ne moze.
Ovom prilikom zahvalio bih se dobrim ljudima koji su izbacili nove generacije konzola, a i ovim drugima sto su nas na ovaj nacin podsetili kako bi jos uvek izgledale igre na pc-ju da do toga nije doslo.:D

Poslednja izmena:
Covece, otkad nisam video spojene prste u nekoj novoj igri :S:

Morali su da doteraju grafiku bar malo, ovo je tragicno...

*** znaš li ti kad je ovo izašlo na ps2... Inače manhunt 2 je dosta lošiji od predhodnika, da ne bude iznenađenja...

Poslednja izmena:
Ma znam ali sam se ponao (ne znam ni sam zasto) da ce malo da srede grafiku. Nije da nisu imali vremena. Rockstar je definitvno postao jako bezobrazan kad je PC trziste u pitanju.

uh, jedva cekam da je nabavim. neverovatno kako sam se isprimao, kao saucesce.

I ja sam raspamecen !

Ovog momenta idem u "prodavnicu" !:D

Pa naravno kad je igra na nivou prvog dela. Kod ove igre treba gledati na druge kvalitete.

Nazad
Vrh Dno