Šta je novo?

Malo Shminke

• Začetnik teme Začetnik teme pnjaf
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

pnjaf

Slavan
Učlanjen(a)
23.05.2004
Poena
320
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 7 5800X3D
Matična ploča
MSI B450 Tomahawk Max
RAM
2x16GB 3200MHz DDR4
GPU
MSI RTX 4070 Ventus 3X OC
Storage
Samsung 970 Evo Plus 500GB, Kingston A400 500GB, WD Black 1TB
Zvuk
Tišine
PSU
Fractal Design 750W
Kućište
Lian Li PC-P80N Full Tower
Monitor
Asus TUF 27" 2K 165Hz
Evo sta mi je ortak uradio od kineza. Nista posebno (nismo imali vremena) ali profi uradjeno, svaka cast Zorane !

Prilozi

• 1.webp
    1.webp
    19.9 KB · Pregleda: 347
  • 2.webp
    2.webp
    31.8 KB · Pregleda: 288
  • 3.webp
    3.webp
    28.9 KB · Pregleda: 287
  • 4.webp
    4.webp
    29.4 KB · Pregleda: 287
  • 5.webp
    5.webp
    77.9 KB · Pregleda: 301
Lik sto mi je ovo radio ima kuci cnc masinu, na leto kad budem imao vise vremena cemo da istripujemo neki (desktop) case od plexi-ja po mom dizajnu :eyebrows:

Kad si vec pomenuo plexi... gde to ima da se kupi? Ono udjem u radnju i kazem dajte mi plexi velicine moje stranice kucista (naravno to izmerim), kupim to i napravim neko fancy kuciste od koga ce svi da beze ko djavo od krsta? Znaci dajte mi neku radnju u BG-u. Hvala unapred!

Sto se tice kucista opste nije lose! 🙂 Posebno mi se svidja onaj znak, profesionalno i orginalno je uradjen 😀
Koliko kosta plexi u tim radnjama? Ocu da malo da Pimpujem maj Kompjutor :d 😀 :d

Biohazard je ok, ali uskoro cu da odradim mnogo veci (da zhvati dobro prednju stranu kucista)..

@W32.Pinfi
Ja sam plexi (70x40x3) platio negde oko 500din u Galenici.
@pnjaf
Sve pohvale za biohazard... Odradjeno je profi...
BTW...
Sta je cnc masina?

!!!!!
great!!

Pazi ne znam sve mogucnosti cnc ali lik radi pechate, gravira razne stvari, a mi cemo je koristiti da u plexi-ju urezemo zeljeni oblik a kasnije ga isecemo (mada verovatno moze i cnc da isece iz plexi-ja zeljeni oblik). Inace sve ide preko kompa)....Ako ima zainteresovanih mozemo se cuti preko leta pa da odradimo nesto i za vas. Kad budem odradio sebi kuciste postavicu ovde slike pa ko voli nek izvoli (jedini problem je sto je decko iz Novog Beceja)... 😉

Kao što je i sam rekao, ništa posebno...

Ok, nije nesto posebno, ali je vrlo lepo zamisljeno...S' obzirom da vecina ima samo crno-bele kutije, ovo je super... 🙂 Fotografije koje si uradio su lose.5 primeraka iste stvari.Kad vec pominjes cnc masinu, izrezi neki oblik sa strane i ubaci nekoliko olavih LED diodi, ili neko osveltljenje po moguctstvu svetlijih nijansi.Posto je kuciste crno efekat ce biti bas super.

Evo i ja sam se malo pozabavio svojim kucistem, preostalo je jos da mu ubacim neonku i to je od prilike to. Kad smo vec kod neonki, gde ih ima i kako se napajaju, preko molexa ili? Takodje ako ima nekih predloga, pitanja i sugestija, znate sta vam je ciniti. 🙂 Slike su malo losije posto su slikane mobilnim.

Pozdrav

Prilozi

• Kuciste1.webp
    Kuciste1.webp
    29.4 KB · Pregleda: 144
  • Kuciste2.webp
    Kuciste2.webp
    25.9 KB · Pregleda: 136
  • Kuciste3.webp
    Kuciste3.webp
    27.5 KB · Pregleda: 128
  • Kuciste4.webp
    Kuciste4.webp
    23.4 KB · Pregleda: 115
  • Kuciste5.webp
    Kuciste5.webp
    26.9 KB · Pregleda: 123
Puki je napisao(la):
Evo i ja sam se malo pozabavio svojim kucistem

Fino, svidja mi se 😉

Da mi ne smetaju ventilatori, nesto slicno bi uradio sigurno sa mojim kucistem...

Stavrno mi se svidja, posebno ovaj ventilator na vrhu kucista.

Lepo odradjeno...Nije lose.Mogla bi jos neka nalepnica...

Nazad
Vrh Dno