_/Neo\_
Čuven
- Učlanjen(a)
- 27.01.2002
- Poena
- 720
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Intel i7 8900k
- Matična ploča
- MSI Z370 SLI+
- RAM
- 2x8GB DDR4 3200MHz gSkill TridentZ
- GPU
- Sapphire RX580
- Storage
- Samsung 970EVO (500gb) + WD750 2tb
- Zvuk
- Sound Blaster Audigy FX
- PSU
- Corsair RM650i
- Kućište
- Cooler Master 690 1st gen
- Monitor
- Dell U2422H + HL P24 G5
- Miš & tastatura
- Logiteck Wave (K350) + MX Master 2s
- Laptop
- Dell Inspiron 15
- Mobilni telefon
- Nokia 7.2 + Motorola Edge 40 Pro
- Pristup internetu
- ADSL
Pošto već par meseci planiram da pazarim zvučnike, napokon sam uštekao dovoljno keša da mogu da počnem sa traženjem istih.
Od Altec Lansing modela ništa skuplje od ATP3 nisam čuo a i ATP3 mi se nesviđa.
Tako da je moj izbor pao na Logitech modele:
Z3e (samo zato što je crn/srebrn) - snaga 40W, mana je ta što na "daljinskom" nema mic
Z4 - dosta jači zvučnici, dizajn na zavidnom nivou, daljinski poseduje mic ulaz, mana je ta što nigde po cenovnicima nemogu da ga nađem
Z-2300 - Extra zvučnici, 200W snage, prelep dizajn, mane su što je kod nas previše precenjen pošto su cene preko 180€, a i daljinski nema mix ulaz.
Koji su vaši predlozi?
Ako neko ima neku ponudu za nešto od ovoga nek javi (u izbor dolaze samo novi zvučnici sa garancijom)
Od Altec Lansing modela ništa skuplje od ATP3 nisam čuo a i ATP3 mi se nesviđa.
Tako da je moj izbor pao na Logitech modele:
Z3e (samo zato što je crn/srebrn) - snaga 40W, mana je ta što na "daljinskom" nema mic
Z4 - dosta jači zvučnici, dizajn na zavidnom nivou, daljinski poseduje mic ulaz, mana je ta što nigde po cenovnicima nemogu da ga nađem
Z-2300 - Extra zvučnici, 200W snage, prelep dizajn, mane su što je kod nas previše precenjen pošto su cene preko 180€, a i daljinski nema mix ulaz.
Koji su vaši predlozi?
Ako neko ima neku ponudu za nešto od ovoga nek javi (u izbor dolaze samo novi zvučnici sa garancijom)