Šta je novo?

Malo jaci UPS

BOOGIEMAN

Čuven
Učlanjen(a)
07.08.2005
Poena
620
Treba mi preporuka za UPS koji moze da izdrzi bar 30 minuta konfiguraciju od 350 W.

Browsovao sam malo apc.com i vidim da tamo imaju neverovatan broj modela, ali ne znam sta da trazim, koje su karakteristike bitne i sl.

Meni je najbitnije da kad nestane struja dok sam konektovan na internet, meni kompjuter nastavi da radi i ne dodje do disconnect-a bar jos pola sata.

Pomagajte, poludecu, sinoc mi je tri puta nestala struja :wall:

Druze ups koji ce da ti gura komp cak 30min ce da te kosta debelo. Prijateljski savet ti je da nabudzis akumulator od kombajna na ups i ima da ti radi par sati i kosta dosta jeftinije 😉

To je tacno ali nece svaki ups da radi i da puni akumulator .Na primer moj powercom 625ap nece da radi sa akumulatorom od 45Ah iz ko zna kojih razloga .......voleo bih i ja da znam .

A jel' treba da kupim i kombajn ili moze posebno akumulator ?

Btw, varijanta koju sam izguglao a deluje kao ono sto meni treba APC BR1500I + BR24BP nije previse skupa u inostranstvu, ali kod nas ne vidim da iko ima ovu dodatnu bateriju BR24BP 🙁
Zna li neko ko je zvanicni uvoznik APC-a za Srbiju, da potrazim od njih direktno ?

Poslednja izmena:
Nije pola sata puno. Recimo ja imam server koji ima 500W napajanje, imam APC Rack 1U UPS 750VA i kad sam ga testirao drzi nekih 26 minuta. (imam jos i switch skopcan na isti UPS, ali ajd, switch nije neki potrosac).

Na APC-ovom site-u imas da upises potrosnju i on ti izracuna vreme rada , neki od modela Smart UPS-ova , na primer 1500I moze da izdrazi oko pola sata , cini mi se da je bio jedan u malim oglasima .

Poslednja izmena od urednika:
Mislim da ovdje mozes da nadjes konkretno sto ti treba www.enelps.com/
Moja je firma kupila APC Smart-UPS RT 3000VA 230V i kostao je oko 1600evra to bi tebi bilo dovoljno sa tvojim zahtjevima za 1h:49min rada.
Pozdrav!

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno