Šta je novo?

Malo download-a

Brazilko pretekao si me, jer sam i ja hteo da postavim CCleaner ali iz svojih razloga.

Naime u CCleaner-u više nema Yahoo toolbar-a koji je postojao u verziji 2.xx
Zato je sada tu Google toolbar i google chrome reklame.

Interfejs je praktično isti kao kod verzije 2 uz malo "šminke" (različite ikonice) i nešto novijih opcija.

Ono što će iznervirati obožavaoce ovog programa je da je slim verzija uklonjena i da više ne postoji.

Slim verzija je isto što i original ali bez reklama u instaleru.

Za one koji žele program bez reklama tu je CCleaner portable.
Portable verziju skinite ovde

DivX HiQ™ Web player (beta)

Ova beta verzija ima punu podršku za sledeće browsere:

Internet exporer 8
Firefox 3.5 i noviji
Chrome 5 i noviji
Safari 5

Partijalna podrška za sledeće web browsere:

Internet explorer 7
Firefox 3.0
Safari 4

Sem DivX web sadržaja sad podržava i MP4/MOV web video fajlove
DivX HiQ™ radi na sledećim poznatim sajtovima:

YouTube
Vimeo
DailyMotion
Facebook
MetaCafe

Download (18.3MB)

Uz "full" verziju CCleaner-a dobijaš "predlog" da instaliraš neki toolbar ili, u novim verzijama, Google Chrome. Naravno, ne moraš to da instaliraš.

Slim i Portable verzije ne nude taj "predlog" ;)

a ja mislio ko zna šta !!? :)
ne znam, ali po meni je suvišno praviti te verzije bez toolbara (opciooog) ionako uvek uncheck-iram sve te dodatne opcije tipa McAfee,Yahoo Toolbar...koje su ili suvišne ili razni trial programi koji putem ovih, popularnih pokušavaju da se provuku i pridobiju korisnike

Poslednja izmena:
Ako nije nekome problem da posalje link za download directx 11 ? Bio bih zahvalan. Izvinjavam se ukoliko je ponovljeno pitanje. Hvala unapred :)

Nebo, na linku koji si ostavio nema DirectX 11.

WinZip 15
preporuka
Nemoj pogrešno da shvatiš, ali ne razumem ko bi danas mogao da preporuči WinZip i zašto?

Ako hoćeš da platiš, tu su WinRAR i npr. Power Archiver; ako nećeš da platiš (a ne vidim zašto bi!) tu je gomila odličnih besplatnih arhivera (počevši od 7-zipa).

Ti mene nisi razumeo.

Ja sam napisao da preporučujem MSI instaler (jer nema reklame) onima koji odluče da skinu WinZip a ne da preporučujem program kao program.

Ja ne koristim ni WinZip ni WinRAR već samo IZArc (verzija 3.81) i 7zip.
A tu je i Universal extractor za svaki slučaj

Da li će neko da skida WinZip čiji sam link postavio to je njihova stvar.

Picture downloader je besplatni program za skidanje slika sa interneta
Napravio ga je Miha Pšenica, Slovenački programer iz Ljubljane.

Program je veoma mali, 376KB a upotreba je veoma laka ako imate bazično znanje Engleskog.

Ubacite vaš link, kliknite "connect" i dalje će sve samo da vam se kaže.

Program sam testirao na XP-u.
testiran na virustotal.com, bez virusa.

Download

Sve je to ok, ali ovo je program za skidanje kompletnih galerija, a potrebno je da se samo unese link gde se galerija nalazi i on će sam da ih skine...

Desni klik je za snimanje samo jedne fotografije...

Daj preporuchite neki Alarm Clock program da moze lepo nesto da me budi... :D

Snashao sam se. I radi... Set alarm clock je program... i odlichan je... :D

Radi. A za to iz hibernacije moraces da testiras... posto nisam mogao nista da nadjem da bi ti potvrdio to... :)

A kako bi program mogao da probudi kompjuter iz hibernacije kad je kompjuter u hibernaciji potpuno iskljucen?

Vrh Dno