Šta je novo?

Malo download-a

Želite li da znate koliko vaš monitor ima mrtvih piksela?

Proverite uz pomoć programa Dead Pixel Buddy

Program je veoma mali pa nemojte da budete zbunjeni (ja nisam lud odma da znate :d)

^

Removed softwares:
Acronis Disk Director, Acronis True Image, Active Partition Recovery, Active Password Changer, Active Undelete, DiyDataRecovery Diskpatch, GetDataBack for FAT/NTFS, HDD Regenerator, MpxPlay, NTFS Dos Pro, Norton Ghost, PC-Check, Paragon Mount Everything, Paragon Partition Manager, Prosoft Media Tools, Winsock 2 Fix for 9x

sta im bi?

Ocigledno se okrecu ka free resenjima :S Vidim ja da 10-ka nece biti menjana skorije, bar kod mene :)

Koliko vidim, Direct download jos nije opcija na hirens sajtu. Sve je tagovano kao freeware, osim mini 98, mini xp, i dos tolls-a. Vidim ja da 10-ka ostaje na duze :D

Besplatni video konverter: Format Factory 2.50

Win7Logo.png

KMPlayer 3.0.0.1438

Support DXVA2 Mode
Libcodec codec update
Support VP8 codec
Fix NSV parser
Kod:
http://imgcdn.pandora.tv/pan_img/KMP/Download/kmp.exe

http://www.maxthon.com/mx3/

Za razliku od prethodnika, trojka koristi WebKit (Chrome, Safari) kao default endžin, a kada naleti na sajtove optimizovane za IE, za njih automatski koristi IE, odnosno Trident. Veoma prijatno iznenađenje, neverovatno je udoban za korišćenje, sva preporuka.

Da li bi neko mogao da mi preporuči iz iskustva neki besplatan testeter perfomansi i stanja za hdd i ram.

CCleaner v3.00.1303 (28 Oct 2010)

- New CCleaner 64-bit native EXE.
- New UI graphics and icons.
- New internal scanning architecture.
- New Drive Wiper tool screen under Tools section.
- New Intelligent cookie keeping functionality.
- Improved support for IE9.
- Improved support for Google Chrome.
- Improved HTML5 Database Storage cleaning.
- Added support to clean Microsoft Silverlight Isolated Storage.
- Added support for AVG AntiVirus 10.0, Audacity, LogMeIn Hamachi, BitTorrent and Windows Game Explorer.
- Improved support for Vuze.
- Added new environment variables: %SystemDirectory%, %SystemDirectory32% and %SystemDirectory64%.
- Improved Registry backup to address problems when saving values.
- Improved cleaning Windows Log Files for 64-bit OSs.
- Many UI improvements and bug fixes.

Vrh Dno