Filo
Čuven
- Učlanjen(a)
- 28.12.2001
- Poena
- 710
autorun za sta? divx ili uopste?Midgard je napisao(la):Imas nesto dobro za kreiranje Autorun-a?
:type:
autorun za sta? divx ili uopste?Midgard je napisao(la):Imas nesto dobro za kreiranje Autorun-a?
Autorun me nervira i to uvek gasim, pa se nisam oko toga zezao, ali je bila ranije rasprava na tu temu i predlozeno je nekoliko programa za to, pa pokusaj da nadjes...Midgard je napisao(la):Imas nesto dobro za kreiranje Autorun-a?
Ne znam da li ti ovo nesto znaci posto nisam nasao 1.04:_/Neo\_ je napisao(la):Crni gde bi mogao naci Dr. DivX 1.04 verziju, samo nailazim na 1.06 koja mi neodgovara, jel nikako nece da slusa sta joj ja kazem, ja odredim video u 1300kbps a on stavi u 756 i onda je gadno, a i kad mu zadam maksimum od 4000kbps opet stavi u 756kbps. Dali je to bash do programa? Sa 1.04 ladiro mi je sve predivno.
Midgard je napisao(la):Imas nesto dobro za kreiranje Autorun-a?
Midgard je napisao(la):Imas nesto dobro za kreiranje Autorun-a?Autorun za sta? Pokretanje filmova, pokretanje programa, PowerPoint prezentacija...?
Ja koristim Delphi 7A ko voli taj manir kreiranja, ima Autorun Pascal Builder. Besplatan je, ima implementiran pascal (i malo delphi) kod, a kreiranje je u istom stilu kao i Borland (tj. sada inprise) Delphi...
SuperStarr je napisao(la):AutoRun Pro is a powerful visual tool to create professional autorun ...
Jel to dzabe ili ne i ?
Jel` treba i da ti Crni otpeva nesto? :d Uvek se svremena na vreme nadje neko da postavi ovakvo pitanje. Pa zar ne bi bilo malo glupo: Nero (program za rezanje CD/DVD-a), BSPlayer (program za prikaz DivX/DVD)? O vremenu i da ne govorim. Malo je sto ostavlja linkove, nego jos treba i uputstvo za rukovanje. Uradite ljudi nesto sami, i NE ZAGADJUJTE thread nevaznim stvarima ako je vec postavljen kao sticky!Srm je napisao(la):Crni izvini nisi li mogao malo objasnjenj (jedna recenica iz kog je domena neki program)
Evo ovde malaSrm je napisao(la):Zoni kad se ne bi pravio previse pametan!. Pa zato i pitam jer tamo nema(jer je opera novijeg datuma).
I budi parlamentaran kad bi sve znala ne bih ni postavljala pitanja!!!!!!!!!!!!
1. Zoni se ne pravi previse pametan, Zoni JESTE previse pametanSrm je napisao(la):1. Zoni kad se ne bi pravio previse pametan!.
2. Pa zato i pitam jer tamo nema(jer je opera novijeg datuma).
Ljudi, pa još nigde nije zvanično izašaooperic je napisao(la):^ da li mislis na KAV PP 5.0.14 ?![]()
Snašao sam se :banana: i upravo ga isprobavam. Liči na verziju bez Pro, ali ima dosta mogućnosti za razna podešavanja. Još samo da vidim kako se u praksi ponaša. Sad ću da mu dam par zverova koje držim vezane u mojoj kafileriji pa da vidim ko će koga da pojedeDabar je napisao(la):Znam ja za to i već sam ga skinuo, ali imao sam na umu nešto drugo.![]()
ali ONI TAMO :d ne dadu da se zbori o tome. :cigar:
Koliko mi se čini stabilnija je od 7.6p1, Gmail konačno normalno radi, dodate su neke nove opcije, ali su izbacili i neke stare - izmene. Sve u svemu probaj, meni se sviđa.shtaps je napisao(la):Koliko je stabilna ta opera, jesi li imao nekih problema?
Dabar je napisao(la):Snašao sam se :banana: i upravo ga isprobavam. Liči na verziju bez Pro, ali ima dosta mogućnosti za razna podešavanja. Još samo da vidim kako se u praksi ponaša. Sad ću da mu dam par zverova koje držim vezane u mojoj kafileriji pa da vidim ko će koga da pojede:-devil-: (ili će mene da zavrnu
).
Uvek je dobijao ,) , ali sam se vratio na personal verziju jer ovaj mi jede oko 40Mb, a personal max. 20Mb i kad podesim sve mogućnosti koje mi omogućava pro verzija posle podešavanja dobijam opet personal verziju (stavke kao što je npr. da on automatski, bez konsultovanja korisnika deluje pri otkrivanju gamadi a, ne volim da se išta odvija bez mog prisustva, a ako to dozvolim mislim da će u buduće mašine ovladati ljudimatrx je napisao(la):Javi kakav je bio ishod fajta :eyebrows:
useful infoUvek je dobijao , ali sam se vratio na personal verziju jer ovaj mi jede oko 40Mb, a personal max. 20Mb i kad podesim sve mogućnosti koje mi omogućava pro verzija posle podešavanja dobijam opet personal verziju (stavke kao što je npr. da on automatski, bez konsultovanja korisnika deluje pri otkrivanju gamadi a, ne volim da se išta odvija bez mog prisustva, a ako to dozvolim mislim da će u buduće mašine ovladati ljudima )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari