kVu
Čuven
- Učlanjen(a)
- 28.10.2003
- Poena
- 675
Ako si mislio na neki mirror probacu da nadjem, a ako si mislio na nesto drugo... E, tu ide onaj sticky :beat: ...jazza je napisao(la):Crni imali negde panda antivirus 7 da se skine osim na njihovom sajtu ...
E kad ste vec nahvalili taj odlican programcic...ZoNi je napisao(la):a, evo i za Magic Mail Monitor 2.94
http://www.geeba.org/magic/magic-2.9.zip
Bilo bi dobro da ima pregled attach-menta.Ako ima taj deo onda radi posao.(za mene)Inace vec imam magic mail monitor 2.9 ali on nema pregled attach-mentaCrni je napisao(la):...
E kad ste vec nahvalili taj odlican programcic...
Probao sam tu novu verziju i nije mi se nesto bas dopala (mnogo su je nakitili sto prevazilazi osnovnu namenu programcica), a u medjuvremenu sam ja nesto radio sa ortakom i malo smo poboljsali MMM v2.9, pa cu da je okacim kad se privede kraju nego nikako da se nadje vremena da se zavrsi![]()
Ako mislis na info da li uz mail ide i attachment upravo je to dodato i neke sitnice, a pride i ispravljena gomila gresaka. Ostalo je jos par sitnica da se odradi, ali nikako da se to zavrsiPohlepni je napisao(la):...
Bilo bi dobro da ima pregled attach-menta.Ako ima taj deo onda radi posao.(za mene)Inace vec imam magic mail monitor 2.9 ali on nema pregled attach-menta![]()
Crni je napisao(la):Ako mislis na info da li uz mail ide i attachment upravo je to dodato i neke sitnice, a pride i ispravljena gomila gresaka. Ostalo je jos par sitnica da se odradi, ali nikako da se to zavrsi
Ma bice...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari