Crni
Čuven
- Učlanjen(a)
- 08.09.2000
- Poena
- 799
Pa znam da volis Free stvari, pa reko' mozda si nesrecan sa tim CD2HTML-om :mrgreen:ZoNi je napisao(la):probacu i ovo, mada sam prilicno zadovoljan sa CD2HTML-om...
hvala!![]()
Pa znam da volis Free stvari, pa reko' mozda si nesrecan sa tim CD2HTML-om :mrgreen:ZoNi je napisao(la):probacu i ovo, mada sam prilicno zadovoljan sa CD2HTML-om...
hvala!![]()
Crni je napisao(la):K9 v1.11 (Free):
NTFS Reader for DOS 1.01
Uh, sad sam tek video da sam zabrljaodejandj je napisao(la):...
De ti se bre ovaj denuo?
Sorry...
Vdeh ga opet nedje na dnu.
Malo si zakasnio sa linkom, pojavila se već i 6.0.0.11 verzijaAlexxandarYo je napisao(la):Nero Burning Rom 6.0.0.9
http://homepage.ntlworld.com/c.rover/Nero6009.exe
Na googlu možda nisi, ali da si samo pogledao 4. stranu ovog thread-a našao bi ovo:AlexxandarYo je napisao(la):Ja na Google nisam nigde nasao da je izasla verzija 6.0.0.11.
Sem toga sto ti nisi okaciolink za tu verziju?Bolje ista nego nista.Ima li neki upgrade sa 6.0.0.9 u 6.0.0.11 ?Jer nema sanse da ponovo downloadujem gotovo istu verziju.![]()
BeastMaster je napisao(la):Na googlu možda nisi, ali da si samo pogledao 4. stranu ovog thread-a našao bi ovo:AlexxandarYo je napisao(la):Ja na Google nisam nigde nasao da je izasla verzija 6.0.0.11.
Sem toga sto ti nisi okaciolink za tu verziju?Bolje ista nego nista.Ima li neki upgrade sa 6.0.0.9 u 6.0.0.11 ?Jer nema sanse da ponovo downloadujem gotovo istu verziju.![]()
Da si lepo otisao na www.nero.com (redirekcija na www.ahead.com) nasao bi i informaciju o novoj verziji kao i linkove za download svega i svacega (i sto ti treba i sto ti ne trebaAlexxandarYo je napisao(la):Ja na Google nisam nigde nasao da je izasla verzija 6.0.0.11.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari