Šta je novo?

Mali upgrade graficke kartice

dimmu

Slavan
Učlanjen(a)
23.03.2009
Poena
345
Posto je moja Asus A9550 na rubu crkavanja bilo bi dobro da uzmem "novu" graficku karticu.Napajanje je od 230w(nomakovo je 500w pise na racunu,na kutiji 450,a na nalepnici od 225 do 275,kupio bi i jace nije problem) pa bi mi trebao savet koju graficku uzeti da je jaca od ove moje,da je AGP i da ide na A7V8X-X maticnu? Bacio sam oko na 9600XT ali svaki predlog je dobrodosao.

Poslednja izmena:
znam da je to bunar bez dna ali necu imati u skorije vreme para da kupim pristojan racunar,a posto mi je ova graficka sluzila dobro 5 i kusur godina i sada pocela da pravi probleme u jednoj igrici,a i u radu vreme je da se zameni kako tako...

Onda uzmi bilo koju ispravnu, tek da ti daje sliku a i sam znas koliko ces se naigrati na toj masini ma sta uzeo. Fora je da sto manje ulazes u to jer od te platforme nikad masina nece biti vise. Skupljaj polako za nesto drugo ;)

znam i svestan sam toga,a sve sto ja igram je Heroes Of Newerth sto sam i igrao do sada dok nije pocela da zeza graficka i sto bih hteo igrati je farming simulator 2009(zbog te igrice sam i mislio uzeti malo jacu graficku) i mozda neki PES i to je to.kompjuter najvise koristim za HoN,surfovanje,download i gledanje serija.

Vrh Dno